• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

UI

Started by krtek, 01.10.2007, 21:38:07

« predchdzajce - alie »

m!x41

cim-cim a co mas z toho ze mas vela hviezdiciek? neni to jedno? mna to netrapi... keby aspon  :beer1: za kazdy 10 prispevok bol tak to by uz bolo o inom...

cim-cim

dik pUf za rady ale ja to nechcem takto silit, bud sa k tym hviezdickam dostanem zmysluplne alebo ich vobec nechcem, no zisla by sa nejaka ta navyse, sak uz zacinam mat komplexy zo vsetkych tych vasich hviezd :D... sakra uz spominam komplexy... uz som ako vascak, len on je na vyssej urovni, ten si ich uz aj kompenzuje na ostatnych, ako keby sme my za to mohli ze mu nevyslo detstvo... vrrrrr. idem mu kliknut na tu nulu co ma pri mene (btw, je na spravnom mieste, (ako myslim ta nula, ze je pri tom spravnom mene, pozn. pre mishelu, uz nerozmysla  :j_wink: )) a hned sa mi ulavi....

cim-cim

Quote from: m!x41 on  09.01.2008, 04:21:38
cim-cim a co mas z toho ze mas vela hviezdiciek? neni to jedno? mna to netrapi... keby aspon  :beer1: za kazdy 10 prispevok bol tak to by uz bolo o inom...

no tak to by napr Jcube co ma cez 3 a pol tisic bol v kuse v alkohole..:D, ale sak jasne mas pravdu, nic z toho nemam.. no chcem to... to mas ako s UI, neverim ze z toho niekto nieco mal ale chceli to vsetci :P

m!x41

aproppo cudujem sa ze som este zatial nikde nezbadal vysledky studentov zo skusky... sak aj to su "len priebezne vysledky", co sa studia celeho tyka...

mishelka

Quote from: cim-cim on  09.01.2008, 04:23:23
(btw, je na spravnom mieste, (ako myslim ta nula, ze je pri tom spravnom mene, pozn. pre mishelu, uz nerozmysla  :j_wink: )) a hned sa mi ulavi....
aj tak som nepochopila :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

cim-cim

Quote from: mishela on  09.01.2008, 16:21:02
(btw, je na spravnom mieste, (ako myslim ta nula, ze je pri tom spravnom mene, pozn. pre mishelu, uz nerozmysla  :j_wink: )) a hned sa mi ulavi....

a to uz bude mozno tym ze som vcera uz ani ja nerozmyslal... :j_grin:, a mozno to ani nebolo vtipne... :j_undecided:

mishelka

Quote from: cim-cim on  09.01.2008, 16:25:26
Quote from: mishela on  09.01.2008, 16:21:02

a to uz bude mozno tym ze som vcera uz ani ja nerozmyslal... :j_grin:, a mozno to ani nebolo vtipne... :j_undecided:
no keď to pochopím tak ti poviem či hej :D

cim-cim

Quote from: mishela on  09.01.2008, 16:28:26
no keď to pochopím tak ti poviem či hej :D

heh, ako tak na to pozeram, napisal som to dost blbo.. este by si musela spat dalsie dva dni aby si zacala chapat..:), ale ten zmysel bol asi v tom ze je to nula...  myslim panacika :) ale to uz asi zvyraznovat netreba

btw na knihy som mrkol ale asi ich radsej zozeniem v kniznici ked sa bude dat lebo nerad citam z monitora, uz aj tak slepnem pomaly...  :h_afro:

mishelka

Quote from: cim-cim on  09.01.2008, 16:33:26
btw na knihy som mrkol ale asi ich radsej zozeniem v kniznici ked sa bude dat lebo nerad citam z monitora, uz aj tak slepnem pomaly...  :h_afro:
no ja to čítam z pdačka, takže nemusím sedieť pri monitore a nesvieti to tak brutal keď stiahnem jas... v knižnici neviem od Asimova nič zohnať, a keď aj tak to nie je v tom poradí, v akom by som to chcela čítať, takže som to vyriešila takto...

cim-cim

Quote from: mishela on  09.01.2008, 16:37:41
no ja to čítam z pdačka, takže nemusím sedieť pri monitore a nesvieti to tak brutal keď stiahnem jas... v knižnici neviem od Asimova nič zohnať, a keď aj tak to nie je v tom poradí, v akom by som to chcela čítať, takže som to vyriešila takto...

aha, cize ak to spravne chapem toto co pouziva pdacko ako vystup k uzivatelovi sice je monitor ale ked mu stiahnes jas tak nekazi oci????...   ;) no si musim zohnat take...:) ale neee, sranda, len sa mi tazko veri tomu ze ked stiahnes jas tak ti to zachrani oci... ostanem verny kniznici a PC budem vyuzivat len na skolu a oblbovanie 13tok na pokeci..:D :D, btw este stale je lepsie pouzit na pokec trinastku ako bota elizu... mam to odskusane, ale pod tuto hranicu by som uz nesiel.. no spat k teme... preco zalezi na poradi v akom to citas? tie diela na seba nadvazuju alebo len to chces citat tak ako vyrastal...:)

mishelka

Quote from: cim-cim on  09.01.2008, 16:45:30
aha, cize ak to spravne chapem toto co pouziva pdacko ako vystup k uzivatelovi sice je monitor ale ked mu stiahnes jas tak nekazi oci????...   ;) no si musim zohnat take...:) ale neee, sranda, len sa mi tazko veri tomu ze ked stiahnes jas tak ti to zachrani oci... ostanem verny kniznici a PC budem vyuzivat len na skolu a oblbovanie 13tok na pokeci..:D :D, btw este stale je lepsie pouzit na pokec trinastku ako bota elizu... mam to odskusane, ale pod tuto hranicu by som uz nesiel.. no spat k teme... preco zalezi na poradi v akom to citas? tie diela na seba nadvazuju alebo len to chces citat tak ako vyrastal...:)
nieže by nekazilo oči ale je to pre mňa pohodlnejšie, ležať v posteli a čítať...
a poradie - no aby si chápal celý dej, kopa vecí na seba nadväzuje. Ak si všimneš, je tam pár súborov - základna (nadace), cyklus o robotoch, toto sú všetko veci, ktoré na seba nadväzujú. Dokonca niekde je súvislosť aj z úplne inou knihou čisto mimo. Odporúčam začať robotmi a potom sa pustiť do Základne, pretože tieto cykly na seba tiež nadväzujú :) Oni tie knihy vznikali v trošičku inom poradí čo sa týka základne ale takto to má lepšie nadväzovanie. Keď som pred pár rokmi prečítala prvú knihu z toho cyklu (myslím že tretia alebo štvrtá časť), nechápala som kompletne o čo v tej knihe ide a dosť ma to nudilo. Teraz je to lepšie, viac som pochopila lebo chápem súvislosti :)

cim-cim

no ja sa vazne pokusim sa nejako k tym dielam prinutit, no skor by som nieco zjedol teraz.... aha ich, spolubyvajuceho tycinky, no aspon nieco...:) hned sa lepsie existuje na zemi... btw som kukal sunshine vcera, ako viem ze to je scifi ale to sa da obnovit hviezdu atomovou bombou? (aj to uz neberiem do uvahy jej velkost, lebo musela byt velka asi ako nasa zem aby si vobec slnko vsimlo ze sa nieco deje)

mishelka

no to už je druhá vec, čo sa týka tej logiky (ale čo ty vieš aké bomby budú v budúcnosti), ale je to pekne spravené :) aspoň mne sa to páčilo, ja mám rada také veci, hviezdičky, vesmír a tak :)
UPDATE: ale na startrek aj tak nič nemá u mňa :emot-dance:
UPDATE2: inak na stranke www.brloh.sk sa dajú kúpiť knihy sci-fi a fantasy :)

pUf

http://rawen.kvstudio.com/ a tu zas stiahnut zadarmo po registracii ktora je zadarmo.. snad  ;D akurat suhlasite s tym ze to co stahujete mate aj v nie elektronickej podobe.. teda papierovej. osobne mam racej prave take klasickee papierove mozem sa valat v posteli, vovani, na zemi a vselikde inde si ich mozem zobrat :laugh: pda nevlasntnim ako niekto :P aj skripta mam racej ked su na papieri.. nerad citam z monitora ao
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

mishelka

veď ja tiež môžem čítať hocikde, ja si to beriem dokonca aj do vane :D a pda som kúpila lebo som sa chcela naučiť s tým robiť, mňa také vecičky zaujímajú.. A zíde sa aj v škole. Ale chcem ho teraz predať a nikto ho nechce :D
a tiež mám radšej skriptá v papierovej podobe, lebo do nich čiarkam, tak sa mi lepšie učí, preto si ich tlačím. Ale načo míňať papier, keď niečo len prečítam :))

pUf

no ale mne sa uz podarilo sem tam ze mi kniha spadla do vody.. neviem ci pda by tiez stacilo nechat osusit na radiatore  :j_rolleyes:   
mozes ho dat mne, mna fascinuju veci s obrazovkou co sa zmestia do vrecka  :laugh: ako darcek na pravoslavne vianoce - trosku opozdeny :P
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

mishelka

no môžem, ako darček za 10000 :D

cim-cim

uprimne zavidim vsetkym co sa dokazu ucit vo vani v posteli na zemi a este neviem kde inde, ja mozem len na stolicke, vsade inde zaspim alebo ma rozboli chrbat popripade hlava.. a momentalne ziadne scifi nemozem..idem asi dvihnut par ciniek (ak ony nedvihnu mna :D), a idem simulovat, v piatok dalsia skuska, ale celkom sa mi chce ked uz viem ze UI je za mnou mam normalne lespiu naladu, len kvoli kamosovi sa z tej skusky ani velmi netesim, jeho pekne od....bali. ved si len predstavte zeby ste sa to mali ucit este raz.. ved to je na ritualnu samovrazdu toto...  bu

pUf

Quote from: mishela on  09.01.2008, 18:44:54
no môžem, ako darček za 10000 :D

po prevode do desiatkovej sustavy mi vyslo prijatelnych 16.. tak ti dam 32 --> including 2x8sk listok za cestu. tak cakam kedy mi donesies  br
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

mishelka

2pUf: 32000? ok ja sa nehádam :D
2cim-cim: aj ja mám z toho nenormálne dobrý pocit a chce sa mi učiť aj ostatné predmety, aj keď som chorá jak pes :-/

cim-cim

este som k tomu sunshinu zabudol napisat ze mne nevadi ci je naozaj mozne aby bomba ozivila slnko, ved kazdy scifi film je zalozeny na fantazii a preto sa neda hodnotit namet, je to iluzia... len sa mi zdalo ze sa tam umelo natahuje film vselijakymi nahodnymi poruchami, alebo lodou Ikarus I, (to mi pripomina rekurziu :D ), a tie dialogy tiez za moc nestali, fakt ti odporucam krajne medze, ak si ich este nevidela, (serial je to dobry, len nieje velmi premakany po tej filmarskej stranke, no tam ide o tu myslienku)... pUf pls ty nevies nic o krajnych medziach?? kde by sa to dalo zohnat... lebo stale tu davas nejake linky... napr 9 mld bozich mien a tak... vole sak ani ludi tolko nieje na svete...komu chces vsetky tie mena dat? :) a star trek je ok..dobry vkus...  :ringsmiley:

mishelka

dakujeeeem :)
a ešte zbožňujem I Robot (aj keď nás s tým mučili na UI), lebo to je podľa Asimova robené :)
a dík za typ, niekde si to nájdem :)
UPDATE: aký to má názov v AJ?
UPDATE2: a posledne som ešte videla filmy Next, je to tiež taký pekný psychologický film o predpovedaní budúcnosti a tak :) a potom ešte nový podľa Asimova sa to volá že... Deja Vu :)

cim-cim

fakt nemas zaco..:) hej som si vsimol ze je to medzi tymi knihami ale som sa nechcel pytat aby som nevyzeral ako nevzdelanec..:D :D kedze UI mam spravene..:D a to mas dobre ze sa ti paci, heh keby to kukal kolega tak ma skusku... pre tie filmy nepresiel, ked som sa nanho tak pozeral dost sa mu triasla ruka... keby tam bol panacik tak mozno by zinkasoval.. :D ..ale snad by som ho nejako zastavil... sak nenecha sa vyhodit zo skoly pre exota... :), a si chora teraz? hmmm, to preto ze knihy citas v posteli a ked si chora tak sedis pri compe...  :trestac: :thumbsup:

mishelka

a učím sa na UI a potom stojím dve hodiny na výsledky... :D ale nie, tlačím si veci na zswi...
a tá kniha nie je práve o tom, o čom bol ten film, je to tak celkovo nejaká tá zbierka z jeho tvorby :)
A tvoj kamoš nečítal toto čo som dala na web tie otázky? Veď tam to je... :emot-rolleyes:

cim-cim

ako robis tie updaty??? kolko krat precitam jednu spravu tolko krat je ina..:D

http://www.csfd.cz/film/69854-outer-limits-the/

on mal k tym filmom viac ako jednu A4 a kolega vascak mu tam napisal nieco ako: "Nabuduce opisujte z lepsieho tahaka"

som myslel ze ho zabije...