• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

UI

Started by krtek, 01.10.2007, 21:38:07

« predchdzajce - alie »

cim-cim

ja mam napriklad rad krajne medze (ak to niekoho zaujima :)), len skoda ze mam iba par casti a nijak raz nemozem ziadne zohnat, neviete niekto kde by sa to dalo zohnat? a mishela tak mi pls posli nejako tie pdfka, na maila, len dufam ze toho nemas 2 GB

JCube

Quote from: pUf on  07.01.2008, 23:29:54
Quote from: mishela on  07.01.2008, 23:13:28
mám takú blbšiu otázku.. Koľko informatikov podľa vás číta sci-fi? Podľa mňa to bude minimálne 80% :))
a mám návrh na sci-fi film, kto chce - Sunshine, podľa mňa celkom pecka :)

podla mna ovela menej :P kto v nasom veku cita knihy?

Quote from: JCube on  07.01.2008, 23:22:32
ja sci-fi necitam...citam fantasy ked uz...alebo nieco co taha do cyberpunku (aj ked to mozme zaradit aj medzi sci-fi)
jo jo fantasy aj ja a na cyberpunk sa racej pozeram.. caje v ciernom latexe a vysokych podpatkoch so zbranami  :j_laugh:
knihy citam...a velmi rad...aj ked v poslednom case malo...skvelo rozvijaju predstavivost a fantaziu... :)

cyberpunk modu ja barz nemusim ale ked je caja pekna tak sa na nu pozera dobre aj keby bola vo vreci... :)
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

cim-cim

no neviem neviem Kocka ci by sa na nu dobre pozerallo keby bola vo vreci, saty robia cloveka, je to pravda odveka, ked je holka zle odeta, kazdy muz od nej uteka,  jediny vynimka je pripad ked nieje odeta vobec  :j_grin:

mishelka

JCube to tak pekne napísal a ty si to takto pokazil :(

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

cim-cim

Quote from: mishela on  07.01.2008, 23:50:54
JCube to tak pekne napísal a ty si to takto pokazil :(

I apologize, sak som srandoval, ja som happy z kazdej holky ktoru vidim inde ako na svojom monitore :D

pUf

Quote from: JCube on  07.01.2008, 23:41:10
..skvelo rozvijaju predstavivost a fantaziu... :)

/agree tak je :)  :emot-dance:
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

JCube

Quote from: cim-cim on  07.01.2008, 23:50:15
no neviem neviem Kocka ci by sa na nu dobre pozerallo keby bola vo vreci, saty robia cloveka, je to pravda odveka, ked je holka zle odeta, kazdy muz od nej uteka,  jediny vynimka je pripad ked nieje odeta vobec  :j_grin:
nevravim ze ked nie je odeta tak sa rad nepozriem ale si myslim ze ked ma na sebe aspon kus nejakej latky tak sa ti do cinnosti zapoji viac mozgovych buniek nie len tie ktore ti povedia: ahoj, som nadrzany! :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

cim-cim

Quote from: JCube on  07.01.2008, 23:59:43
Quote from: cim-cim on  07.01.2008, 23:50:15
nevravim ze ked nie je odeta tak sa rad nepozriem ale si myslim ze ked ma na sebe aspon kus nejakej latky tak sa ti do cinnosti zapoji viac mozgovych buniek nie len tie ktore ti povedia: ahoj, som nadrzany! :D

hej to mas pravdu, ved ja som nepovedal ze holka je sexy ked nema nic na sebe, a vlastne preco tu rozoberame take veci? sak to je forum o UI :D takze pokial tie holky nebudu roboty tak sem nepatria... :j_tongue:

mishelka

na tomto fóre sa asi fakt všetko zvrhne :D

cim-cim

no nic, uz sa zotmelo, na toto cakala moja hriesna dusa, idem sa uz konecne ucit, nech tych 18 bodov zajtra v pohode dotuknem, vela stastia vsetkym, hlavne mne :D:D:D:D... zajtra sa teesim na vase prve dojmy z pisomky...:) caute zvrhlici :)

pUf

ty si tu jediny zvrhlik (aspon taky ktory sa verejne ukazal :P )
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

mishelka

http://www.sendspace.com/file/wrkogg
Tu sú tie knihy. Je tam Asimov a spústa ďalších, ak chceš, možno tam nájdeš aj to čo chceš :)

kane77

idem zacat citat UI.. dufam ze to aspon precitat stihnem...
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?

pUf

Quote from: mishela on  08.01.2008, 03:31:19
http://www.sendspace.com/file/wrkogg
Tu sú tie knihy. Je tam Asimov a spústa ďalších, ak chceš, možno tam nájdeš aj to čo chceš :)

waa sendspace a dokonca funguje  :laugh: uz stahujem  :hug: som zvedavy :)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

pUf

:baaa: dost vela je po anglicky :(
raz som mal taku zbierku ale teraz neviem ci to bola iba od asimova alebo viac autorov a tam bolo aj 9 miliard bozich mien. nevjes ci to je od neho nejaka zbierka?
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

kane77

Quote from: pUf on  08.01.2008, 04:22:25
:baaa: dost vela je po anglicky :(
raz som mal taku zbierku ale teraz neviem ci to bola iba od asimova alebo viac autorov a tam bolo aj 9 miliard bozich mien. nevjes ci to je od neho nejaka zbierka?
mat tak tvoje starosti teraz  :j_undecided:
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?

pUf

ha.. zajtra: UI skuska + odovzdat DBS, ZSWI, PG + este musim najst Haulisa ze ako sa ma moje zadanie
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

MKI

mohol by niekto porobit mobil friendly tahaky :)
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

wlade

naco tahaky ked otazky mas na webe :D
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

MKI

ta lebo daktore sa ani za <> nedaju naucit
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

trek

tie posledne okruhy otazok su na <> na kkt a na neviem co este...boha sa mi to teraz uz uplne vsetko pletie

pUf

to nevadi ze sa ti to teraz pletie. ale zajtra sa uz nesmie  bv
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

trek

snad to zajtra pojde...no teraz uz kaslem na to neviem ani citat bu, rano vstanem skor a prejdem si posledne otazky

pUf

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

trek