• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

UI

Started by krtek, 01.10.2007, 21:38:07

« predchdzajce - alie »

mishelka

vaščák je tupé hovado, naschvál prišiel posledný týždeň všade posrať akurát to z čoho mám najväčší zmätok, zabiť ho málo :-/ a pritom som to vedela len som sa nechcela ozvať zasa ja bo už to bolo trápne... môžem smelo povedať že aj Dudáš bol lepší, ten sa aspoň snažil niečo okrem toho zdžubovania  am :whacko: :whacko: :whacko: :ohmigod: :ringsmiley:

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

mishelka

Dávam na ftp remake prvých 30 otázok. Sú tam veci z prednášok ktoré som stihla zapísať, veci z cvík čo mi tiež horelo pero a takisto aj z tutoriálov je tam niečo. :bananawrite: :bananawrite: :bananawrite:
Niektoré veci som povyhadzovala, ktoré som nechápala čo tam robia :ohmigod: a na písomke mi pár uznal aj bez tých halušiek... :kissmyass: Tak dúfam ze to helfne bk Kto bude mať viac k tým fuzzy systémom od drahého pána Vaščáka :ahaha: :ahaha: :ahaha: prosím dopíšte to tam. Vopred ďakujem. :hug: :hug: :hug:

MKI

parada uz len zvysnych 50 :D
ale velka vdaka aj za tie :)
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

mishelka

update: pridaných ďalších 10

MKI

ako sa ti len odvdacime :)
minimalne ta pochvalime :D

mishelka

Quote from: MKI on  04.01.2008, 00:24:47
ako sa ti len odvdacime :)
dajte svoje zadania na ftp :h_grin:

MKI

z UI ? vpohode len naco ti budu ? :)

mishelka

ne z UI z LS som zabudla napísať :D

MKI

90 percent tam najdes lebo 90 percent ludi len prepisalo meno :D
a napr mal som vpohode 5 bodov za zadanie aj ked bolo plne chyb on proste menej poctov bodov nedaval

wlade

Quote from: MKI on  04.01.2008, 00:49:45
90 percent tam najdes lebo 90 percent ludi len prepisalo meno :D
a napr mal som vpohode 5 bodov za zadanie aj ked bolo plne chyb on proste menej poctov bodov nedaval

Ved toto, len ci aj Baca tak bude hodnotit :/
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

mishelka

no veď to že nebude, 50 percent z tých zadaní je od veci...

MKI

inac piata otazka je zla takto som ju mal a nula bodov

mishelka

tak ju oprav keď vieš čo tam má byť lebo ja neviem.... keby bol Vaščák na poslednom cviku normálny tak to viem celkom presne :ohmigod: :whacko: :whacko: :huh2:

MKI

neviem bo ked som sa spytal ta ovoril ze on nevie bo on neopravoval
a pozeram ze v otazkach na skusku niesu agentove systemy ?

mishelka

no nie sú, ta môžeme byť radi :B

pUf

lol otazky z umeleho zivota vyzeraju velmi pritulne  bu  :laugh:
72.  Popíšte princíp Conwayovej hry LIFE. Aké základné typy štruktúr tu poznáme?

kebyze radsej hry Warcraft3 a ake rasy tu pozname  :laugh:
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

Ing.Veduci

NEHOVORIL SINCAK NA NIEKTOREJ Z PREDNASOK, ZE ZVEREJNOVANIE PRIEBEZNYCH VYSLEDKOV JE V POHO, ZE NA TO MAJU PRAVO, ALE ZE NEMOZU ZVEREJNIT CELKOVE VYSLEDKY ... ZE KOLKO MAM ZA ZAPOCET CELKOVO .... ALE KED SA TAK POZRIEM NA AI-CIT, TAK TAM COSI TAKE VIDIM ... LOL
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

pUf

povedal to presna tak ako si to povedal. vtedy to vyzeralo ze nemoze zverejnit celkovy pocet bodov za zapocet. teraz to urcite mysli tak ze nemoze zverejnit celkovy pocet bodov skuska+zapocet. a ked zverejni aj to tak to zrejme myslel tak ze nemoze zverejnit celkovy pocet bodov ziskany pocas studia na skole  :laugh:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

pUf

mam otazku ku vypracovanym otazkam  :police:

Aký je rozdiel medzi klasickou umelou inteligenciu a výpočtovou inteligenciou – vymenujte prostriedky UI

tuto sa dost lisia povodna a remakeovana verzia v tych prostriedkoch. kde je pravda?  bn
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

mishelka

tak to práveže neviem lebo Vaščák je idiot... Nechala som tam pôvodnú verziu aby ste sa mohli naučiť všetko a napísať tam všetko, tak budú spokojní možno...

pUf

ja potrebujem vediet co je spraaavne :nervous: :laugh:

stara verzia:
Výpočtová inteligencia sa opiera o heuristické algoritmy:
 fuzzy systémy
 neurónove siete
 Evolutionary computation 
Klasická umelá inteligencia:
 expertné systémy
 plánovanie a scheduling (rozvrhovanie)

nova verzia:

Výpočtová inteligencia sa opiera o heuristické algoritmy:
FS
NS
EA
Alife
Klasická umelá inteligencia:
NS
SU
FS
GA
ES

nejak sa nam pomnozili  :laugh:
jaj este toto som chcel ze: ns viem, fs viem, es viem, ea su asi evolucne algoritmy, su tipujem ze strojove ucenie a co je ga? generacne algoritmy?  :j_shocked:

aha asi to su geneticke nie?
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

mishelka

ta si pozri prednášku a skús niečo vydedukovať, mne z nej vyšlo toto... ja fakt neviem už.. podľa mňa je najdôležitejšia tá posledná časť z toho celého...
a áno sú to genetické algoritmy...

pUf

i will look into this  :pimp:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

anita345

som nasla k tomu na www.ui.sk  :j_wink: :j_wink: :j_wink: daco ze:
Umelá inteligencia
Systémy založené na "klasickej" umelej inteligencii (symbolická reprezentácia znalostí, získavanie a manažment znalostí...)

Výpočtová inteligencia
Tento prístup sa zameriava na riešenie problémov výpočtovými prístupmi (neurónové siete, fuzzy systémy, genetické algoritmy ... )

Inak odporucam pozriet Wikipediu, hlavne http://en.wikipedia.org/wiki/Artificial_Intelligence#Traditional_symbolic_AI, http://en.wikipedia.org/wiki/GOFAI a http://en.wikipedia.org/wiki/Computational_intelligence.

A v tej novej odpovedi na otazku sa mi akosi nezda, ze by NS a FS mali patrit do oboch  ???  ???  ??? a doteraz som si myslela, ze geneticke  a evolucne algoritmy su viac-menej o tych istych metodach  ???  ???  ??? ale toto SU je strojove ucenie a to tam urco patri :j_cheesy:

mishelka

ja fakt neviem, lebo tie prednášky boli tak oničom, že človek nemal šancu tam zistiť čo je dôležité. Ale hlavne že viem, že Sinčák má psa a ten nikdy nič nerobí zadarmo, iba ak mu dáš niečo zjesť!!!!!!!