• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

UI

Started by krtek, 01.10.2007, 21:38:07

« predchdzajce - alie »

Ing. nemtom

omg tote ich trapne komentare, neze porusili zakon ale este nas aj zosmesnuju
brix will be shat

krtek

no akoze ked som toto zbadal mam dost  :j_shocked:
1. porusili zakon (urobil som si screeny, stiahol dokumenty a idem najst znenie zakona)
2. zosmiesnili nas (co my sme? ved nie kezdy je najlepsi a niekedy sa podari napisat nieco a sem-tam to aj blbo vyznie i ked to clovek mysli inak)
3. mam 7 bodov (to nejak prezijem... ved bude opravak v januari)

takze na cviku im to vsetko pekne poviem. najprv si pozriem pisomku, potom im dam najavo, ze porusili zakon (este si presne najdem, ze ktory odstavec zakona a paragraf to je) a som zvedavy co mi nato povedia... ja som im suhlas na zverejnenie mojich vysledkov nedal!!!
to ze ich tu zverejnujem ja, je moja slobodna vola... (a btw. zverejnujem ich pod nickom, ktory nie je moje oficialne meno)...

ucitelia z KKUI: DOSŤ!

kane77

Quote from: krtek on  18.11.2007, 02:26:42
2. zosmiesnili nas (co my sme? ved nie kezdy je najlepsi a niekedy sa podari napisat nieco a sem-tam to aj blbo vyznie i ked to clovek mysli inak)

navyse pri niektorych odpovediach neviem co bolo smiesne... napriklad zeby trojrozmerna priamka neexistovala?? nastastie tam ziaden moj vyrok nie je :D
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?

krtek

Quote from: kane77 on  18.11.2007, 03:38:30
navyse pri niektorych odpovediach neviem co bolo smiesne... napriklad zeby trojrozmerna priamka neexistovala?? nastastie tam ziaden moj vyrok nie je :D

no asi tak... ani moj. ale stve ma to... napriklad v pohode viem povedat co je gula v 2D priestore, alebo co je priamka v 3D priestore... ale to asi oni nepochopia... nato treba aj trosku rozumu  :whacko:
boze preco som si len ja vybral tento skurveny predmet a nie radsej siete2, kde som si mohol urobil aspon CCNA3 a CNNA4... jaaaaaaj, ale kto mal vediet ze zvysia narocnost tohto pojebaneho predmetu o 200% a ze to budu ucit taki ludia, ktori v pohode porusuju ochranu osobnych udajov a ich to vobec nejebe  :whacko:

nemam slov  bu

BCAA

fuuha ale ta zaujimavy to predmet nakoniec to UI    tu sledujem posty uz dlhsie   ale tak tie vyroky ma dorazili     sila teda      a tie zverejnene vysledky    ze ich nenapadlo tam hodit TEcka :) namiesto mien

... a este ze sa chcelo niekomu spisovat tie vyroky   sa im cudujem

kane77

Quote from: krtek on  18.11.2007, 04:40:52
Quote from: kane77 on  18.11.2007, 03:38:30

no asi tak... ani moj. ale stve ma to... napriklad v pohode viem povedat co je gula v 2D priestore, alebo co je priamka v 3D priestore... ale to asi oni nepochopia... nato treba aj trosku rozumu  :whacko:
boze preco som si len ja vybral tento skurveny predmet a nie radsej siete2, kde som si mohol urobil aspon CCNA3 a CNNA4... jaaaaaaj, ale kto mal vediet ze zvysia narocnost tohto pojebaneho predmetu o 200% a ze to budu ucit taki ludia, ktori v pohode porusuju ochranu osobnych udajov a ich to vobec nejebe  :whacko:

nemam slov  bu

jj ja som si tiez vyberal predmet, pretoze sa hovorilo, ze napises referat, pozries film a ides na skusku.. a teraz toto.. nastastie sa mi podarilo napisat tu pisomku aj perceptron.. a priamka v 3d priestore existuje!! aj v 4d a rovnako v akomkolvek n-rozmernom priestore.. to ze neoddeluje body je uz druha vec...

wlade

Tak to je masaker, vyse polovica nezrobila pisomku. Normalne sa bojim co bude dalej :( Ja som presiel len o chlp na 9bodov ale i tak nemam istotu zapoctu pri takomto vyvrazdovacom terore  :nervous:
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

vlkodlak

Loool ja som za tie moje "chujačky" dostal 9 bodov - a to take že vysvetlit ten kod v prologu som ani netušil. A spojenie neuroniek a štatystyky som napisal jednu vetu :F. Ale ta podarilo sa. Mne sa najviac pačila ta prazdna pisomka - takych bolo asi viacej ved zo 158 spravilo, ak som dobre rachoval 59.
A to som ešte zvedavy kolky z tych 59 urobili vdaka tahakom.

wlade

Ono sice 59 ich porobilo ale kolki z tych co porobilo nema perceptron...

Zhruba 44 ma perceptron aj pisomku.  :ohmigod:

Cipana to je masaker ta UI, uz teraz varujem na pokeci ludi aby si nedavali UI-cko  :whacko:

Dawn of the FEI:

buhehe

na buduci rok to zase bude pohodicka, mozno........ved zato robia take masakre bo sa nas tam vela prihlasilo bo sme kazdy poculi jaka to je pohodicka.....

kane77

Quote from: buhehe on  18.11.2007, 19:52:31
na buduci rok to zase bude pohodicka, mozno........ved zato robia take masakre bo sa nas tam vela prihlasilo bo sme kazdy poculi jaka to je pohodicka.....
presne to som si myslel.. skoda ze sme akurat tento rok vystihli :) aj ked este nie je jasne ci nebudem mat aj buduci rok to iste  :P

aw87

pochybujem ze porusili nejaky zakon kedze v tom subore neuvadzaju konkretne mena tych jedincov ktori tak perlili (komentare su ku koncu trochu trapne ale to co pisali ti ludia je za vyhuste)  :D a v tom obrazku na konci je zatrete meno takze smola... ziadna zaloba sa nekona :D

ja napr pisomku mam ale ten perceptron vobec a tiez netusim ze jak chcem nahrabat 26 bodov zo 40... najhorsie je ze ten predmet mam povinny takze fasa
Druh: Homo Kybernetis
Ciel: Automatizovat mier na Zemi

MKI

Quote from: aw87 on  19.11.2007, 03:24:47
pochybujem ze porusili nejaky zakon kedze v tom subore neuvadzaju konkretne mena tych jedincov ktori tak perlili (komentare su ku koncu trochu trapne ale to co pisali ti ludia je za vyhuste)  :D a v tom obrazku na konci je zatrete meno takze smola... ziadna zaloba sa nekona :D

ja napr pisomku mam ale ten perceptron vobec a tiez netusim ze jak chcem nahrabat 26 bodov zo 40... najhorsie je ze ten predmet mam povinny takze fasa

no pekna lama sa pridaj rovno knim :D NESMU SA ZVEREJNOVAT MENA S VYSLEDKAMI CIZE S BODMI !
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

GaspiX

uf no ... veru veselo bolo na pisomke  bv ... ale ani opisovat sa nedalo ... daktori hovorili ze UI bude lahoda, sice programovacky na UI su celkom zvladnutelne :bananawrite: ale tak ze je to prehladovy predmet tak mohlo to byt fakt lahsie

buhehe

:D:D...na feike je 90% predmetov prehladovych....:D:D

wlade

Hej, takych ze s prehladom vedia vyrazit :( Smutne ale pravdive v niektorych pripadoch.

Vid OS minuleho roku (kauza FAT) a UI toho roku (kauza perceptron+pisomka)

Dawn of the FEI:

GaspiX

no OS som nastastie nezazil kedze som na HI ... ale tak staci mi povedat ze simulacia FAT a fakt neviem v com a ako...

kane77

Quote from: wlade on  19.11.2007, 05:52:20
Hej, takych ze s prehladom vedia vyrazit :( Smutne ale pravdive v niektorych pripadoch.

Vid OS minuleho roku (kauza FAT) a UI toho roku (kauza perceptron+pisomka)

noo.. ale zas perceptron tu hodil veduci (za co mu nesmierne dakujem a idem mu zopar piv :) ... mal som za 10)... stacilo mierne modifikovat plus prirobit si gui...
na druhej strane je pravda ze toho chcu trocha vela.. perceptron, lisp, esej+prezentacia, zapoctovka atd. to som si radsej mohol dat siete. Tam sice treba napisat X testov + final testy + neviem co este, ale aspon materialy su pokope, ne jak tu ze tisic roznych prezentacii a v kazdej mas hladat to co treba..

MKI

btw ze tie zverejenen vysledky su ok neda sa to napadnut zakonom...
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

Ing.Veduci

perly su uz stiahnute :) ... asi uz mali pojeb  :hammer:

EDIT: nestiahol si ich dakto??? bo som nestihol vsetko precitat  :emot-drunk:
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

kane77

Quote from: Veduci on  20.11.2007, 01:36:05
perly su uz stiahnute :) ... asi uz mali pojeb  :hammer:

EDIT: nestiahol si ich dakto??? bo som nestihol vsetko precitat  :emot-drunk:

myslim ze ich dakde mam.. ale musim dat dokopy stroj lebo som prave vymazal kompletne jednu particiu... pomylil som si hda2 a sda2... proste cool...

GaspiX

:j_grin: omg...ja tak zmazat hda1 tak sa mozem odstrelit  :hammer:

kane77

Quote from: GaspiX on  20.11.2007, 02:55:36
:j_grin: omg...ja tak zmazat hda1 tak sa mozem odstrelit  :hammer:
nastastie vcera som spravil particiu pre /home takze data su v suchu :)

GaspiX

:) ltt ... raz som posahal grub a cely komp musel ist nanovo ... ani fixmbr neslo ...nic  bk

hlavne ze ide...

Ev0

boli ste dnes niekto na UI ako to dopadlo s odovzdavanim Lisp ?