• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

UI

Started by krtek, 01.10.2007, 21:38:07

« predchdzajce - alie »

MKI

no pozeram nato velmi sa neje z cogo tesit orafane slajdy...
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

buhehe

viete niekto ako to bude zajtra na pisomke prebiehat......vsetci piseme naraz??? lebo tam je nas kopa ludi...kyberneti, hospodari a ktovie ktoeste...

pUf

ktovie kto este = najviac boss ludia, informatici  :bananawrite: tak predpokladam ze vsetci sa tam nasackujeme a naraz budeme pisat  , cize dufam bude priestor na nejake to masivne paralelne vypracovavanie otazok  :j_laugh: ap
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

MKI

asi tazko kazdemu asi daju vytahnut  5 otazok cize ludia okolo teba budu mat ine ....

buhehe

ale ludia okolo mna stale mozu byt velmi sikovny

krtek

Quote from: MKI on  14.11.2007, 23:51:48
asi tazko kazdemu asi daju vytahnut  5 otazok cize ludia okolo teba budu mat ine ....

kazdemu daju tahat 5 otazok? ved to tam budeme velmi dlho... a otazok je len 50, takze kazdy 10ty clovek ma rovnaku aspon jednu ako ja :P

anita345

Quote from: nemtom on  11.11.2007, 18:04:54
uff ked to spravis v C tak ako to ma ist tak kazde rano pridem po teba s autom, spravim ti ranajky do postele a odveziem ta do skoly a potom s5, a este v dazdi ti aj dazdnik budem drzat nad hlavou

(to akoze anite nie MKI :D )
beriem ta za slovo, dnes som odovzdala perceptron, co som naprogramovala v cistom cecku aj s preskakujucou priamkou :ropebanana:

Ing. nemtom

ok tak mi napis adresu, ci mas dajakeho frajera a posli foto:D
brix will be shat

psicho

no lol Programovacie schopnosti, nesu zarukou na dobry sex :D :D :D

ale ked hej potom ja neviem programovat

lebo ja som zliiiiii v posteli :)
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

kane77

Quote from: psicho on  15.11.2007, 04:00:45
no lol Programovacie schopnosti, nesu zarukou na dobry sex :D :D :D

ale ked hej potom ja neviem programovat

lebo ja som zliiiiii v posteli :)

ani v C-cku?? ja som si myslel ze hej.. hlavne ked mi kamaratka hovorila ze som vyborny programator  :j_laugh:
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?

Ing. nemtom

brix will be shat

MKI

nezeby ste tahaky robili..

tymto sa oznamuje nasi nadriadenim ze nemusia davat pozor lebo tahaky nemame  ak:

buhehe

Quote from: MKI on  15.11.2007, 04:30:31
nezeby ste tahaky robili..

tymto sa oznamuje nasi nadriadenim ze nemusia davat pozor lebo tahaky nemame  ak:

len na otazky o historii....:P:D:D:D:D

wlade

Zajtra bude cisty killer blood massacre  :03:

bu bu bu bu bu bu bu bu bu bu bu bu a este  :hammer:
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

Ing. nemtom

hm no neviem, ked sa tak zacitate tak vacsinou otazky su o tom istom, co ako funguje a naco to je dobre.. tie prve 3 kapitoly sa mi nezdaju nejak tazke, posledne 2 neriesim :lol9: :lol9:
brix will be shat

wlade

Ja sa poslednych 10 vobec neucim, lebo ja a programovanie, OMG. PIPA mi asi neostane cas takze asi tak ako nemtom, prva tridsiatka. Staci jednu trafit a potom ak eseje a zadania budu ok tak mam ten blby zapocet  :trestac:

Dawn of the FEI:

petrushka

no akosi asi bude potrebne urobit pisomku na nadpolovicnu vacsinu see: http://neuron-ai.tuke.sk/%7Evascak/predmety/UI/Zapocet-podmienky.html - hned prva odrazka  :j_shocked:
Mommy says I'm a special person no matter what the other kids say...

wlade

dpc tak toto je koniec, uz je to unreal  :j_cry:

Dawn of the FEI:

Ing. nemtom

njn.. UI mi pripada ako elektro.. zakomplexovany ludia bojujuci proti nezaujmu a takto nutia ludi ucit sa
brix will be shat

wlade

tha ale elektro sa dalo natipovat, tu sa neda, kua asi si kvoli tejto ^&*E^&##x zopakujem treti rocnik kedze prenasat sa nebude dat  :03:

Dawn of the FEI:

wlade

Death is coming in a few hours  ak:

Uz sa nevladzem ucit tie hovadiny, je skoro pol druhej a ovladam tak mozno prvych dvadsat otazok  :whacko:

:nervous: :nervous: :nervous:

Dawn of the FEI:

Ev0

no vzhuru do nebe :) ide sa na to. cas 6:19 miesto nezname ... let's start Mision imposible.

Btw: podla mna to bude tak ako na skuske. Budu dopredu vytlacene papieriky, trebars 4 skupiny a kazdy 4ty dostane tu skupinu. Pripadne 8 skupin a kazdy druhy rad :D "pekna" predstava ako pre koho :D  ... pred pisomkou:  :bananawrite: , cez pisomku: bv , po pisomke  :smokin:  a po tomto <<< bu a nakoniec:  :ringsmiley: domov.

Ing. nemtom

no ja uz mam po... hodnotenie: FUCK, keby som nedostal otazku s matlabom tak by som si bol isty ze mam min 8, teraz neviem
brix will be shat

Ing.Veduci

Quote from: petrushka on  15.11.2007, 05:18:36
no akosi asi bude potrebne urobit pisomku na nadpolovicnu vacsinu see: http://neuron-ai.tuke.sk/%7Evascak/predmety/UI/Zapocet-podmienky.html - hned prva odrazka  :j_shocked:

lol a to by ma zaujimalo ako budu kontrolovat tu poslenu podmienku zapoctu:

Študent je povinný minimálne dvakrát týždenne kontrolova obsah tejto nástenky ako aj hypernewsov (aspoò veèer pred výukou).

Inak uz ja ja po pisomecke a dalo sa celkom ... najviac sa mi pacil Vascakov perceptron v hlave ktory sa postupne ucil a zistoval, najprv ze tych 160 ludi neposadi systemom kazdy druhy rad volny a kazda druha stolicka volna, potom zistil ze sa to nepodari ani ked budu vsetky rady obsadene a kazda druha stolicka volna, tak sme sedeli v podstate tak ako na zaciatku... ale robil zo seba machra lol...
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.