• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

UI skuska

Started by Ing. nemtom, 22.12.2007, 19:03:40

« predchdzajce - alie »

Ing. nemtom

podujme sa dakto na vypracovavanie otazok na skusku? abo ma niekto material z ktorych by sa dali vypracovat? ak hej tak ja niektore rad spracujem
brix will be shat

trek

taka otazka...dufam ze zo skusky netreba mat nadpolovicny pocet bodov?...staci ked dokopy aj so zapichom bude 51 vsak?

nighthunter

staci, na celej TUKE to je tk (podla smernice)

ekonomovia sa na tom dost fajne zviezli
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Ing. nemtom

ta vidis, kyberneti to maju pici
brix will be shat

pUf

Quote from: nighthunter on  22.12.2007, 21:02:27
staci, na celej TUKE to je tk (podla smernice)

ekonomovia sa na tom dost fajne zviezli

hej a zapocet staci 21 zo 40 na celej tuke? lebo niektorych mozno tak vychovali ich rodicia ze ich nenaucili kolko je polovica + 1 bod :P alebo ich mozno tak vychovali aby to nedodrziavali :P
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

wlade

Sa mi mari ze dakde sa pisalo ze na skuske sa budu tahat tri otazky a skuska bude uznana iba vtedy ak student odpovie na vsetky tri otazky. Aspon tak to vraj bolo minuly rok

OMG to budu zas A-cka a Fx-ka :(
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

trek

na ai-cite pisu ze bude 6 otazok po 10 bodov

Ing. nemtom

odchylujete sa od povodneho zameru, vypracuje dakto otazky abo ma niekto nejake dobre materialy z ktorych sa da vypracovat?
brix will be shat

buhehe

no kopa otazok je uz vypracovana (tie co boli na zapoctovku)....tu druhu kopu neviem ako bo ruku na srdce :) kto z vas (poriadne) pocuval tie dristy na prednaskach...

a p.s. naj si hovoria co xcu....ked odoberiem z tej kopy jednu otazku aj tak je to kopa...

MKI

kopa otazok je sice vypracovana ale zle
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

krtek

Quote from: buhehe on  24.12.2007, 07:49:39
no kopa otazok je uz vypracovana (tie co boli na zapoctovku)....tu druhu kopu neviem ako bo ruku na srdce :) kto z vas (poriadne) pocuval tie dristy na prednaskach...

a p.s. naj si hovoria co xcu....ked odoberiem z tej kopy jednu otazku aj tak je to kopa...

a co my co sme ani na prednasky nechodili? :D odkial sa mame ucit? :D

buhehe

nema niekto nahodou vypracovane tie tutorialy? ja som mal prve 2 ale som zabudol na kompe v skole...

mishelka

ja naskenujem posledne veci čo boli s Maliňákom na cviku.. Kto má aspoň niečo z toho čo bolo predposledný týždeň s Vaščákom, please skenujte to please sa budem k vám modliť, ooooo Alaaaaah (jaj či to ne alah :D ) please....

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

MKI

ja yb som vam helpol s vypracovavanim ale skuska zo ZI nepusti :D
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

pUf

teraz sem mam pisat alebo do UI threadu? uz viem. do oboch  ap  :j_laugh:

Quote from: wlade on  23.12.2007, 18:30:52
Sa mi mari ze dakde sa pisalo ze na skuske sa budu tahat tri otazky a skuska bude uznana iba vtedy ak student odpovie na vsetky tri otazky. Aspon tak to vraj bolo minuly rok

OMG to budu zas A-cka a Fx-ka :(

Quote from: trek on  23.12.2007, 20:18:24
na ai-cite pisu ze bude 6 otazok po 10 bodov

Na skúške sa bude bra do úvahy počet získaných bodov za semester (maximálny počet 40) a výsledky písomky zo šiestich otázok (každá za max. 10 bodov), takže spolu max. 100 bodov.  huehuehue  :p:

pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

krtek

juhuuuuuuuuuuuuu E55, aj po ustnej so Sincakom.... no ustna... spytal sa dve otaky a z toho jednu co som mal na skuske :D

Ing. nemtom

brix will be shat

Ev0

joj to bolo tesne, este ze som informatik ... E(55) sincak rulezz keby bol kazdy taky tak to radost zit ! Vascak nech ide do chuja stamad on z toho robi umelu idiotinu a nie umelu inteligenciu

krtek

ale mne fajne stislo  :kissmyass: ked vascak povedal, ze no a este tito pojdete na ustnu skusku k profesorovi (precital asi 8 mien, medzi nimim aj ja) a ostatni podte, zapisem vam.
no super, sa tesim, za tento tyzden tri skusky za mnou...  bp