• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

TBIS I.

Started by ywetka, 08.02.2008, 16:00:16

« predchdzajce - alie »

BCAA

nastav   Identity pre ten stlpec tabulky ktory nechces aby bol sucastou insertu

dw_detail.Object.id_auta.Identity = "yes"  napr takto    kde dw_detail je datove okno   a ma stlpec id_auta   a jemu nastavime Identity  samozrejme ze v db musi byt nastavene ako autoincrement ;)

BCAA

no a ja mam este otazku    ako vygenerujem nejako hromadne z toho tu pseudotextovu podobu tych jednotlivych objektov  co ma byt potom v dokumentacii

petrushka

kto vie napisat ako ma vyzerat dokumentacka? :)
Mommy says I'm a special person no matter what the other kids say...

Ing. nemtom

systemova a pouzivatelska prirucka, diagrami (class, use case) a vyexportovane window objekty
brix will be shat

paly-sk

Quote from: nemtom on  13.04.2008, 23:18:57
systemova a pouzivatelska prirucka, diagrami (class, use case) a vyexportovane window objekty

este k tej systemovej prirucke poviem asi tolko, ze netreba tam nic pisat, pretoze v tomto pripade postaci ako systemova prirucka vyexportovane PB objekty (vsetky okrem DataWindow)

Ing.Veduci

nebol nahodou termin pondelok??? a nikto nic, ze co a ako prebihalo???  :03:
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

wlade

boli nejaki nahlaseni ?
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

paly-sk

hej, ja som bol :-) (spolu nas bolo 11 - 6 a 5)
takze prebiehalo to asi tak, ze sme mali 1:30 na vypracovanie "maleho zadania" cize 2 entity a vztah m:n a spravit insert, update, delete a select, master a detail pohlad nad urcenou entitou. kazdy mal daco ine, ale v podstate to iste, len ine atributy. dalo sa pouzivat vsetko, okrem rozpravania su susedom (aj ked kazdy sedel sam v rade) a potom tam bola este jedna teoreticka otazka na tom listocku. takze kto spravil priklad, tak isiel este na ustnu ku havlicemu. tie teoreticke sa tykali praktickych veci v PB, takze nic tazke. za priklad bolo max. 40 bodov a za ustnu 30 bodov. za ustnu aspon co viem, tak daval full kazdemu. bolo dost A-cok (o inych znamkach neviem) :-) ja som mal full za skusku, akurat za zadanie nam telepovska strhla nejake bodiky

ywetka

urcite boli... a bolo ich pomerne dost, co som videla, ze ich telep pustala do 509tky...   bn
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

Mar0sh

to som jediny, co nema za ustnu full? :( Asi som sa mal viac ucit :P Ale asponze A bolo :D

wlade

mno budem sa musiet naucit robit s PB Helpom lebo z PPT-cok som nevedel ani len tlacitka rozbeha. Ale zatial to ma cas do 28.4. :) AJ ked inac neznie to zle, vdaka za info k priebehu, urcite mnohym pomoze ;)

Dawn of the FEI:

Frankie

Quote from: wlade on  16.04.2008, 04:55:26
mno budem sa musiet naucit robit s PB Helpom lebo z PPT-cok som nevedel ani len tlacitka rozbeha. Ale zatial to ma cas do 28.4. :) AJ ked inac neznie to zle, vdaka za info k priebehu, urcite mnohym pomoze ;)

Keď si robil zadanie, tak nemôžeš mať s touto skúškou problém.. :)

Ing. nemtom

ja som tiez bol, easy skuska ;)
brix will be shat

Ing.Veduci

Quote from: paly-sk on  14.04.2008, 02:14:44
Quote from: nemtom on  13.04.2008, 23:18:57

este k tej systemovej prirucke poviem asi tolko, ze netreba tam nic pisat, pretoze v tomto pripade postaci ako systemova prirucka vyexportovane PB objekty (vsetky okrem DataWindow)

a ako sa to kua vyexportuvava????
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

paly-sk

Quote from: Veduci on  18.04.2008, 03:51:30
a ako sa to kua vyexportuvava????
v strome staci kliknut na konkretny objekt pravym tlacidlom a dat export

LM

myslim ze vravela ze traba vyexportovat iba okna a este nieco? nepametam sa...
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
- Jeff Pesis

Who's General Failure and why's he reading my disk?
- Anonymous

Internet is so big, so powerful and pointless that for some people it is a complete substitute for life.
- Andrew Brown

Ing. nemtom

brix will be shat

BCAA

treba pozriet na ten tutorial co je v adresari ako Power Builder   je tam pekna ukazka master-detail riesienia    teda je vyhodne sa tym enchat inspirovat ;)

petrushka

Ked ste spominali ze sa dalo pouzivat vsetko okrem radenia sa s kolegami -> tzn. da sa pouzivat aj moodle? :)
Mommy says I'm a special person no matter what the other kids say...

BCAA

Ing. nemtom

da sa aj s kolegami radit, my sme to s psichom riesili cez meebo
brix will be shat

wlade

Quote from: nemtom on  18.04.2008, 15:58:56
da sa aj s kolegami radit, my sme to s psichom riesili cez meebo

wow a to prislusnemu dozoru nevadilo ? Teda ci nehcodili horedole ocumovat ?

Dawn of the FEI:

Ing. nemtom

tak semtam prisla dozadu, sice vtedy som vypol, ale nevsimla by si, mal som 2 taby vo ff
brix will be shat

paly-sk

ked som bol ja, tak pri nas nechodila vobec dozadu, len si sedela na zadku za pocitacom a robila daco

mishelka

Quote from: nemtom on  18.04.2008, 17:21:28
tak semtam prisla dozadu, sice vtedy som vypol, ale nevsimla by si, mal som 2 taby vo ff
veď stačí schovať štart panel omfg a môžeš tam mať aj qip zapnuté

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D