• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Semestralny projekt a Bakalarska praca

Started by rolin21, 17.09.2007, 17:41:52

« predchdzajce - alie »

wlade

Quote from: BCAA on  30.05.2008, 04:46:03
a co 30 stran sa ti zda malo :)

podla mna to je akurat (samozrejme cisteho textu :), bez nalezitosti typu podakovanie uvod zaver a pod).

mojmu konzultantovi sa zdalo, tak som detailne a analyticky pisal bakalarku ze som si tieto okolnosti neuvedomil... Ano mozte vraviet ze moja chyba, beriem. Zajtra idem platat co sa da :(
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

BCAA

pocuj wlade  a mas niekde tu tvoju pracu dostupnu ?  na nejakom hostingu abo dakde   bo by ma celkom zaujiamlo co si vytvoril;)

wlade

Ako ja si myslim ze som nevytvoril nic extra ale ma zaraza ze ich zaujima to ci je zadavaci list zviazany alebo vlozeny (pisu ze vlozeny a ma byt zviazany) a nie obsah. Ale ked ju budem mat ohodnotenu tak ju dam kludne na web, len teraz ju prerabam aby som zajtra dal tlacit nanovo :) Akurat aplikacia je na bépé.zdravystyl.sk (bez tych ecok, lebo to prekresluje do smajla) :)

Dawn of the FEI:

pUf

pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

wlade

nemam doma lightscribe CD-cka, tak sadam na bus a idem do hypertesca kupit a vypalit... Som zvedavy co najdu na mna potom :(
EDIT: Nejdu nocne busy, tak rano :/

2 pUf: Nie kazdy je sikovny

Dawn of the FEI:

pUf

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

mrtvyhubar

bliky, pUf: Mozem ho tiez nekomentovat? Viem,neprispievam casto,ale som wladeho fanusik a ak ma niekto pravo nekomentovat ho,tak som to prave ja :pusta:
Ale k veci. Co treba dat do kapitolky "1.Formulacia ulohy"? Mozno to tu uz bolo,al nespominam si ze by som nieco take zaregistroval a potreboval by som to teraz,kedze cas sa krati, kamarati. Je tam sice, ze prezentovat poznatky nadobudnute studiom,ale to su prakticky vsetky poznatky, kedze vrodene poznatky o aspektovo orientovanom programovani nemam. ak:
Viditeľné škody na nábytku sú ťažko opraviteľné a kazia celkový vzhľad
bytu. Myslite na to pred tým než začnete búchať pesťou po stole kôli nefunkčnému zadaniu.
"Making new tables in real life is not as simple as CREATE TABLE in sql"

psicho

ja tiez mam naskenovane one viazane do tej bakalarky :P a viazat si nanovo  dalsie one nebudem
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

petrushka

to slovo vlozit znamenalo vlozit na stranu dokumentu a nie do bakalarky podla mna. ani ma nenapadlo to tam len strcit. :)
Mommy says I'm a special person no matter what the other kids say...

Ing.Veduci

Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

krtek

heh, ludia ja som dal viazat uplne bez zadavacieho lsitu :D a o polhodinu som si spomenul nato a som ebhal tam a som to dam vlozil. jeden original a dve fotokopie a dal som zviazat... :P

DeeL

tak mna osobne napadlo aj to, ze ci vlozit alebo zviazat, ale tak som hned na to zavhrol myslienku vlozenia (tak ako to wlade pochopil), bo reku aj ked to tak napisali trocha nepresnejsie, tak ked sa clovek zamysli nad tym ako to asi mysleli, tak zisti, ze nema zmysel vkladat papier tam len, lebo bude vyletovat a podobne... ;)

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Ing.Veduci

fanfo dolepoval tiez pri sidarovej :)
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

bliky

nevadi, aspon vidno jaka je organizacia na FEIke, jak informuju studentov...

wlade

Chcu od nas aby sme boli exaktni a sami pisu chaoticke pokyny :)

No nakoniec to dopadlo relativne dobre. Sice lightscribe CD musim doniest v pondelok a vymenit za fixkove z dovodu, ze to pridava na designe. Dobre beriem to. Aj to, ze mi povedal, ze staci nalepit original listu do jednej prace a bude dobre. Takze nakoniec to dopadlo dobre. Som zvedavy ci o rok zmenia tu vetu v sablonke pre buducich bakalarov :)

2 mrtvyhubar: neviem kto si ale vdaka za podporu ;) DO formulacie ulohy treba napisat voolne tie body co mas v zadavacom liste (napr. ja 5). Volne znamena ze vetami ktore po sebe nasleduju, kludne aj viacerymi, aby v nich boli zahrnute tie body, teda nie vypis tych bodov heslovite. Aspon tak mi povedal konzultant a bolo dobre

Dawn of the FEI:

pUf

ked nieco zmenia tak to veduci diplomovej prace, ze sa tam bude dat vybrat..lebo plno ludi tam ma diplomovej.. ale tamto podla mna ostane tak isto
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

wlade

no to hej, sa cudujem ze preco to policko nezahrnuli do editovatelnej oblasti F9...

Dawn of the FEI:

BCAA

heh inac to s tym pridavanim na designe CD to co za drista :)

akoze nic v zlom   ale ta dobre vyzerajuce cd mozem osikat :)   ked obsah je onicom :)     

to jak zepter hrnce  drahe jak neviem co   ale navarim v lacnom dvakrat take dobre ;)

nighthunter

Quote from: BCAA on  31.05.2008, 06:12:22

to jak zepter hrnce  drahe jak neviem co   ale navarim v lacnom dvakrat take dobre ;)
ani by som nepovedal
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

pUf

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

wlade

Quote from: BCAA on  31.05.2008, 06:12:22
heh inac to s tym pridavanim na designe CD to co za drista :)

akoze nic v zlom   ale ta dobre vyzerajuce cd mozem osikat :)   ked obsah je onicom :)     

ved aj mne to pripadalo za drista, som sa nanho zacudovane pozrel ale z vyrazu tvare bolo vidiet ze to mysli smrtelne vazne s tym designom ... Ironiou je ze este zrejme ani obsah neskumal...

Dawn of the FEI:

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

pUf

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Ing. nemtom

brix will be shat