• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Semestralny projekt a Bakalarska praca

Started by rolin21, 17.09.2007, 17:41:52

« predchdzajce - alie »

BCAA

ja som to po zvizani prebehol ci cislovanie spravne a uz neriesim :)   

len CD napalit fixou napisat nazov    a zajtra za JP ist :)

bliky

jj ja ani cislovanie nekukal nic... mvp... jak je tak je... neriesim... CD napalene... jutro odovzdam a hura prazdniny 2 week

a pri obhajobe jak zbadaju original mojho zadavacieho listu ta letim bez pardonu... myslim ze na celej fejke ani jeden toaletak taky pokrceny nenajdu jak ja mam zadavaci... :D :D :D bude veselo...

pUf

tez som fixkou pisal.. ale take lightscribe je nice.. ako mi petrushka ukazovala.. ze tie 3D okuliare treba zobrat, aby sa dalo precitat muhehe :D
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

Ing.Veduci

moeeee yweeeeet... a ked zajtra nedonesiem do druhej??? bo ja to za xvilu dokoncim, ale neviem kde to teraz dam zviazat a neviem ci to do tej druhej zajtra niekde stihnu...  ak:

budem bityyyyy?
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

ywetka

Quote from: Veduci on  29.05.2008, 22:29:48
moeeee yweeeeet... a ked zajtra nedonesiem do druhej??? bo ja to za xvilu dokoncim, ale neviem kde to teraz dam zviazat a neviem ci to do tej druhej zajtra niekde stihnu...  ak:

budem bityyyyy?

tak mi to donesies domov, byvam na KVP. Napis mi private msg teraz dakedy, ze kedy to budes asi mat a sa dohodneme  :P
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

pUf

jj dojdi na kvp a pojdeme chlastat :) :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Ing.Veduci

Quote from: pUf on  29.05.2008, 23:27:22
jj dojdi na kvp a pojdeme chlastat :) :D

okej ... tak to teda ywet v skole zamerne nestihnem :D

EDIT: vlastne nie .. chlastacku uz mam vybavenu doma :(
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

pUf

aa no tak inokedy.. spravime si mini forumovicu :D po obhajobe :P
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

wlade

Quote from: eminkaa on  29.05.2008, 20:43:08
no prave sedim na pc centre a je tu wlade a zrejme daco zle zviazal :nervous:

No hej, take nervy som mal. Problem bol v toms vlozenim zadavacieho listu. Sablona vravi:

QuoteTu vložte naskenované zadanie úlohy.
Odporúčame skenovať na 200-300 DPI, čierno-bielo (alebo 2 farby)
! v jednej vytlačenej ZP musí byť vložený originál zadávacieho listu !

Takze som do oboch bakalarok urcenych pre skolu naskenoval ciernobielo zadavaci list a do jednej z nich som vlozil original zadavacieho listu. Podotykam ze som ho vlozil, nie doviazal. A veduci povedal ze som mal doviazat do prace a nie vlozit. Tak na aku onu pisu ze VLOZIT ked bolo treba DOVIAZAT :'(

Zajtra musim ist za nim specialne rano na pohovor kde sa rozhodne asi medzi dvoma moznostami, ci pojdem narychlo tlacit v poradi 4-tu bakalarku kde bude nie VLZOENY ale DOVIAZANY original zadavacieho listu alebo neviem co.

Naco doriti pisu ze vlozit ked chcu doviazat. Nemam slov, este ani obhajoba nezacala a uz nervy chytam :(
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

Ing. nemtom

hm, sry ale ty si asi prvy kto nepochopil :P
brix will be shat

ywetka

Quote from: wlade on  30.05.2008, 01:55:40

No hej, take nervy som mal. Problem bol v toms vlozenim zadavacieho listu. Sablona vravi:

Takze som do oboch bakalarok urcenych pre skolu naskenoval ciernobielo zadavaci list a do jednej z nich som vlozil original zadavacieho listu. Podotykam ze som ho vlozil, nie doviazal. A veduci povedal ze som mal doviazat do prace a nie vlozit. Tak na aku onu pisu ze VLOZIT ked bolo treba DOVIAZAT :'(

Zajtra musim ist za nim specialne rano na pohovor kde sa rozhodne asi medzi dvoma moznostami, ci pojdem narychlo tlacit v poradi 4-tu bakalarku kde bude nie VLZOENY ale DOVIAZANY original zadavacieho listu alebo neviem co.

Naco doriti pisu ze vlozit ked chcu doviazat. Nemam slov, este ani obhajoba nezacala a uz nervy chytam :(

cooo? aky pohovor? ja som mala tiez len kopie a na statniciach mi tajomnik povedal, ze to mam zle... tak som po statniciach sla domov, doniesla original a teta sidarova mi vyrezala z jednej diplomky tu kopiu a nalepila original, nikto z toho ziadnu katastrofu nerobil... este to tak, aby som novu pracu kvoli takej somarine tlacila...pche!

wlade

Ta ale budem reklamovat sablonu bo toto nie je normalne takto zle to zadefinovat :(

A navyse dalsia "sranda" bola ked mi ukazoval ze AKO to ma vyzerat na dvoch inych bakalarkach tak jedna z nich NEMALA orriginal zadavacieho listu len okopirovane evidentne, teda dotycny si original nechal doma. Ale hlavne ze mna zdrbal za to ze som ho vlozil....

Dawn of the FEI:

wlade

Quote from: ywetka on  30.05.2008, 01:58:31
Quote from: wlade on  30.05.2008, 01:55:40

cooo? aky pohovor? ja som mala tiez len kopie a na statniciach mi tajomnik povedal, ze to mam zle... tak som po statniciach sla domov, doniesla original a teta sidarova mi vyrezala z jednej diplomky tu kopiu a nalepila original, nikto z toho ziadnu katastrofu nerobil... este to tak, aby som novu pracu kvoli takej somarine tlacila...pche!

keby sa dalo tak dobre ale mne povedal ze zrejme budem musiet dat nanovo viazat aby bol zadavaci list nie VLOZENY ale DOVIAZANY, tak ja nemam fakt slov, nechcem vidiet co za peklo bude na obhajobe ked teraz su take problemy :(

Dawn of the FEI:

ywetka

Quote from: wlade on  30.05.2008, 02:00:11

keby sa dalo tak dobre ale mne povedal ze zrejme budem musiet dat nanovo viazat aby bol zadavaci list nie VLOZENY ale DOVIAZANY, tak ja nemam fakt slov, nechcem vidiet co za peklo bude na obhajobe ked teraz su take problemy :(

boooze take caviky... sak vlepene je to iste, co doviazane... je to na pevno? je. ak ale predsa len budes musiet ist previazat  :emot-rolleyes:, tak chod tam, kde si viazal prvykrat a oni ti to normalne rozviazu a zviazu naspat,... vyjde to lacnejsie ako opat to cele tlacit nanovo atd.

pUf

dalsi scenar bude:

zahada zakernej sablony!

skor by som sa postazoval, ze tam je veduci diplomovej prace.. mali dat diplomovej/bakalarskej :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

wlade

Quote from: ywetka on  30.05.2008, 02:02:09
Quote from: wlade on  30.05.2008, 02:00:11

boooze take caviky... sak vlepene je to iste, co doviazane... je to na pevno? je. ak ale predsa len budes musiet ist previazat  :emot-rolleyes:, tak chod tam, kde si viazal prvykrat a oni ti to normalne rozviazu a zviazu naspat,... vyjde to lacnejsie ako opat to cele tlacit nanovo atd.

to sa da ? predsa len je to knizna vezba a nie viazane snurockou ale pomaly div nie zvarene ako pozeram. Tak dufam ze mi rano nepovie ze ak nedonesiem do apr hodin nanovo zviaznau mam po chlebe.

Zatial som nasiel najrychlejsie viazanie na 4 hodiny ale poriadne drahe. Idem si najst dajaku brigadu,. co uz. Titul zadarmo nebude, ak vobec bude

Dawn of the FEI:

ApokalypS

Quote from: pUf on  30.05.2008, 02:03:18
skor by som sa postazoval, ze tam je veduci diplomovej prace.. mali dat diplomovej/bakalarskej :D
akoze to su problemy fakt..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

wlade

Quote from: pUf on  30.05.2008, 02:03:18
dalsi scenar bude:

zahada zakernej sablony!

ako toto diplomovej/bakalarskej beriem, dal som to do erraty aby nebol problem. Ale ide o princip ze vlozit a doviazat nie je to iste. Mozno vecsina to pochopila ako to myslia ale ja som robil to co som doslova cital :(

Dawn of the FEI:

wlade

No uvidime co bude zajtra, bo pan Adam mi povedal ze to byudem musiet znovu vytlacit a zviazat a k tomu doviazat original zadavacieho listu. Mam obrovske stastie ze som siel dnes a nie zajtra lebo inac by som mal po chlebe :(

Dawn of the FEI:

libra

tam, kde ti viazali, urcite ti to vedia do toho vlozit. Ale nie je jednoduchsie to jednoducho nalepit na skenovany? To by bola fakt haluz kvoli tomu znova vydat 600 Sk...

wlade

Quote from: libra on  30.05.2008, 02:19:55
tam, kde ti viazali, urcite ti to vedia do toho vlozit. Ale nie je jednoduchsie to jednoducho nalepit na skenovany? To by bola fakt haluz kvoli tomu znova vydat 600 Sk...

sak preto sa cudujem ze pan Adam mi nenavrhol vlepenie ale surove vytlacenie a zviaanie nanovo :( Preto som na rozpakoch. Ale spytam sa ho na altermativy, kvoli takej mozno "banalite" nehodim tri roky za hlavu...

Dawn of the FEI:

libra

Nenecha mi to nespytat sa: Co do certa ste konzultovali, ked ta ani na toto neupozornil?

Mar0sh

Kto je schopny mi zajtra urobit lightscribe na cd??? Najde sa niekto?

wlade

mne konzultant povedal ze tieto formalne veci si mam zistit sam... Pomahal mi iba s obsahovou strankou ale na tu sa velavazena komisia nebude chciet racit pozriet, rovno ma zdrbu za zadavaci list a diplomova/bakalarska, nech mi daju Fx ked sa im to ludi, ja uz nemam na to sil... tie tri tyzdne mi fakt stacili.

ja som si myslel ze dolezity bude obsah a hlavne aplikacia, ktorej som venoval 2 tyzdne cisteho casu a obsahu tyzden plus semestralkovy rozbor a nie sprdnut pre jeden blby list. To som potom fakt mohol napisat mini 30 stranovu "bakalárôčku" a ten zadavaci list vlozit a zaramovat :(

EDIT:
Fajn, plan B:

Ked zdrbat za kazdu cenu, nech maju dovod...

Zajtra idem expresnou rychlovezbou vytlacit znovu 2x obe bakalarky, tentokrat bez chyb, opravim vsetko, zadavaci list DOVIAZEM ako chceli aj diplomove prepisem na bakalarske a este im aj pobozkam zlate pismenka na obale. Staci ak mi rado Adam vyda ten zadavaci list ktory ostal unho. Idem pripravit podklady na tlac a opravit preklepy...

Dawn of the FEI:

BCAA

a co 30 stran sa ti zda malo :)

podla mna to je akurat (samozrejme cisteho textu :), bez nalezitosti typu podakovanie uvod zaver a pod).

a wlade  relax :)   neviem co tu robis problemy :) podla mna tam prides a v pohode to budu vediet zrobit   sak ked mi vedeli previazat take postarsie salatove knihy tak neverim ze toto nebudu vediet prerobit