• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Semestralny projekt a Bakalarska praca

Started by rolin21, 17.09.2007, 17:41:52

« predchdzajce - alie »

wlade

Quote from: eminkaa on  28.05.2008, 22:18:06
sak napis pisanym, ne?

mam taku hrubu fixku na CD ze ked napisem pismenky tak sa z pismenok stanu necitatelne gulicky spojene ciarkou :D
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

bliky

No LS-napalovacka by aj bola, len... LS-CD je drahe... Fixka lacnejsia...

wlade

Napodobne, a k tomu aj nechut zbehnut do obchodu :D

Dawn of the FEI:

psicho

vazne problemi satu riesia :D len tak dalej panoveeeeee
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

DeeL

no sak finalny design vyrobku je to co zaujme zakaznika aby sa pre to rozhodol... cize aj pekne CD ;)

(btw... ja tiez popisem len fixou a mozno tak maximalne este na neho nakycham nejake virusy a bakterie :D )

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

bliky

no moja zlata... neviem jak ty... ale moj obsah aj celkom ku svetu moze byt takze, to CD v podstate mozem aj odflaknut... ale ked by mi nahodou preplatili blocek od toho LS-CD thak ho napalim...

Myslim ze mam dost ze tych 120 stran musim 2x davat tlacit a viazat... celkom dost slusne to zoberie vydavky... takze CD nejake obycajne 5SKK Verbatim asi dostanu...

aproppo: neviem ci to len nasa fakulta abo co ale kamosi na strojarke davaju iba jednu bakalarku viazanu nie dve...

libra

ludia, staci, ked celu tu proceduru prejdem az v piatok? Teda kniznica + odovzdanie? Sa mi nexe zajtra, este xem par veci doupravovat v aplikacii... Hm?

Ing.Veduci

Quote from: libra on  29.05.2008, 09:26:07
ludia, staci, ked celu tu proceduru prejdem az v piatok? Teda kniznica + odovzdanie? Sa mi nexe zajtra, este xem par veci doupravovat v aplikacii... Hm?

no posledny termin je piatok, takze preco nie :)
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

ywetka

Quote from: bliky on  29.05.2008, 06:24:01

aproppo: neviem ci to len nasa fakulta abo co ale kamosi na strojarke davaju iba jednu bakalarku viazanu nie dve...

tak mozno tam maju cas na recenzie... neviem si dost dobre predstavit, kedy by som akoze mala urobit recenzie tych 5 bakalarok, keby som najprv musela cakat, kym si ich vsetky precita z jedneho kusu veduci a potom ich posunie mne...

neviem, mozno to len oni na strojarine, pokial viem, vsade sa vzdy davali dva kusy, o tom jednom pocujem prvykrat.
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

pUf

deturence co mate u straku pracu, tiez odovzdat ywetke dnes cely den (neviem ci sa mysli do polnoci :P), zajtra do druhej v B515.. hlavne to tu pisem pre typka co mal xml serializaciu, lebo naneho nemam kontakt :P tusim sa vola zeman
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

Ing.Veduci

a ked nestihnem do druheeeej? a vlastne ked nestihnem toho roku?  :nervous: :nervous: :nervous: ak: ak: ak: :j_cry: :j_cry: :j_cry:
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

pUf

budes mat tu cest i nadalej pisat do tretiackeho fora :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Ing.Veduci

pUf

odovzdane..hura valat pupek :D alebo skor zhadzovat pupek co narastol pri sedeni za pc :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

wlade

Ty kokso takmer 1900Sk zozrali tri bakalarky 3x 121 stran, tak toto je fakt sila... A vazi to niekolko kil :ohmigod:

Uprimnu sustrast tomu kto to bude citat, ja som sa teraz pri erratovani poriadne zapotil a to svoje krkolomne definicie mam este v hlave, nieto este neznali... :D

Dufam ze ten masaker v polovici juna s vypetim poslednych sil na okraji zrutenia vybojujem na E51 a potom na niekolko mesiacov relax pred TV :D

Dawn of the FEI:

Raleon

Quote from: wlade on  29.05.2008, 19:54:11
Ty kokso takmer 1900Sk zozrali tri bakalarky 3x 121 stran, tak toto je fakt sila... A vazi to niekolko kil :ohmigod:

Uprimnu sustrast tomu kto to bude citat, ja som sa teraz pri erratovani poriadne zapotil a to svoje krkolomne definicie mam este v hlave, nieto este neznali... :D

Dufam ze ten masaker v polovici juna s vypetim poslednych sil na okraji zrutenia vybojujem na E51 a potom na niekolko mesiacov relax pred TV :D

KOLKOO?? Jezis.  Alebo to je tlac included?

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

pUf

moja BP 60 stran, prirucky 13+16 alebo dajak tak.. setko 3 krat v ciernom so zlatymi pismenkami stalo: 1100 daco.. cakacia doba 48 hodin.. ale uz to sa mi zdalo vela :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

wlade

Quote from: Raleon on  29.05.2008, 19:56:14

KOLKOO?? Jezis.  Alebo to je tlac included?

jj tlac included, ta zabrala dakych 800 sk a zvysok vezba + doplnkove sluzby ako EXPRESNE RYCHLE viazanie :D

Prisiel som, povedal som ze chcem zajtra rano vsetko hotove, povedali ze ok ale za priplatok, ja ze dobre a boli sme dohodnuti :D

Dawn of the FEI:

nighthunter

a potom na niekolko mesiacov relax pred TV :D
ziadny relax, pekne budes pisat Dawn of the FEI:
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

wlade

Quote from: nighthunter on  29.05.2008, 20:03:42
a potom na niekolko mesiacov relax pred TV :D
ziadny relax, pekne budes pisat Dawn of the FEI:

jj budem a aj to druhe co mam v podpise vyssie, ale asi len sukromne pre vlastnu radost lebo tuna sa stretavam s nepochopenim :D
Na Dawn of the FEI uz mam hruby scenar na jednu stranu :D

Dawn of the FEI:

BCAA

preco trikrat mate tlacene?   jedna akoze pre seba ? ci jak

Ing. nemtom

brix will be shat

bliky

ja 120 stran... komplet bakalarka aj s priruckami a seckemu co k tomu patri... tlac zadara (chvalabohu) a vazba 500 full za obidve... s priruckami so seckym...

bliky

joooj chudak, to zas budu stresy... normalne si mu to mala zobrat jak to zviazali a odneist jeho konzultantovi ty... bo chlapec este na 10x tam chybu najde a bdue davat prerabat... sak sa nedoplati... povecte mu dakto ze je to len bakalarka a nemusi to byt originalne...