• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Semestralny projekt a Bakalarska praca

Started by rolin21, 17.09.2007, 17:41:52

« predchdzajce - alie »

MKI

nic len zober so sebou cd kde budes mat bakalrku a setky veci potrebne ktomu ako pirucuky a programy

ona si to skopiruje a podpises zmluvu ides prec a o par dni sa vratis po podpisanu zmluvu :)
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

Ing. nemtom

brix will be shat

pUf

Quote from: MKI on  28.05.2008, 16:59:41
nic len zober so sebou cd kde budes mat bakalrku a setky veci potrebne ktomu ako pirucuky a programy

ona si to skopiruje a podpises zmluvu ides prec a o par dni sa vratis po podpisanu zmluvu :)

cize si to nedaval cez net?
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

MKI

tak najprv si ot musis cez net zaregistrovat na etd.sk a potom tam mozes ist :)

Raleon

Quote from: MKI on  28.05.2008, 17:23:15
tak najprv si ot musis cez net zaregistrovat na etd.sk a potom tam mozes ist :)

no pockaj. Zaregistrujes do ETD, vytlacis zmluvu, odnesies, a musis pockat este den, zas sa vratit, a odnest potvrdenie , a tak odovzdat papiere na katedru?

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

pUf

tam by ti hned mali dat ten papier o prevzati.. nem?
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

wlade

Na stranke KPI som narazil na zaujimavu klauzulu, citujem:

QuoteRegistrovať záverečnú prácu prostredníctvom IS ETD, kde po prihlásení (priamo alebo cez IS Študent) vyplníte formulár ETD TUKE a uploadnete finálnu verziu práce spolu s prílohami (aj vo formáte word/latex a aj ako .pdf).

Moja otazka znie: Kde to uploadnut na ETD ? AKo kukam tak kukam NIKDE nevidit tlacitko UPLOAD FILE ani nic podobne. Som slepy alebo kde to je ? Vopred dik za odpovede.

A este otazocka, o ktorej otvaraju zajtra kniznicu ? Bo nechcem stat cely den v kilometrovej fronte...
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

MKI

no ja som pridal pracu cez etd.sk

potom som isiel do kniznice, tam je prazdno styri tety tam sedia anemaju co robit :)
teta zobrala cd nahrala bakalrku aj s priruckami a progamom do etd.sk  dala mi potvrdenie o odovzdani licencnej zmluvy, potom vytlacila dvkarat dajaku zmluvu ktoru som podpisal a povedala ze mam prist o dva dni kedy uz bude podpisana neviem kym....

a potom len pracu veducemu asi staci odovzdat

pUf

asi najprv treba vyplnit setky tie veci a potom sa to da.. nvm este som neskusal

Požičovňa:
Po-Pia: 9.00 - 15.00 hod.

Študovňa:
Po: 9.00 - 18.00 hod.
Ut-Št: 8.00 - 18.00 hod.
Pia: 8.00 - 16.00 hod.
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

wlade

a kde najdem veduceho ? Teda ak moj veduci je Adam :)

Takze lameri v ETD si nevedia spravit v PHP-cku funkciu na UPLOAD suborov na server, nice :D

Dawn of the FEI:

Ing. nemtom

ludia v ETD nemaju nic spolocne s tvorbou webu, oni ho len pouzivaju, nezvaluj to nanich
brix will be shat

wlade

aha potom beriem spet, tipujem ze aj ETD je diplomova praca nejakeho studenta z minulych rokov ako IS Student :)

Dawn of the FEI:

bliky

neviem ci sa to tu uz rozoberalo alebo nie ale... AKO MA BYT PRESNE POPISANE CD/DVD ??? hodte sem niekto link ak viete...

wlade

ja dam prazdne CD a kaslem na to. Nakolko som dneska dal tlacit a viazat a mi povedal ze to CD zalepia dakde ze sa o to nemusim starat tak ho mozno aj popisu za mna :D

Dawn of the FEI:

bliky

ale ci neni dakde dajaky standard katedrovy jak na prirucky... sak na grafike ujo sujo vymyslal ked to nebolo tak jak on cel...

wlade

Ano ale Sujansky nas na to upozornoval este predtym, bud on alebo cviciaci, uz nepametam. A tuna nikde na KPI ani FEI sa nic nespomina. Jedinou podmienkou je v zozname prilohy uviest CD, dat pomlcku a za pomlckou heslovite vypiosat co obsahuje, napriklad zdrojove texty aplikacie, pouzivatelskuy prirucku, systemovuy prirucku. A kedze CD sa napevno vlepi do stranky asi nie je potrebne nan nic pisat, moj osobny nazor :)

Dawn of the FEI:

libra

Ja oznacim rovnako, ako prilohy. Teda cislo prilohy, meno a prizvisko, nazov prace, meno konzultanta, ....
A po prvy krat vyskusam funkciu lightscirbe na novej napalovacke ;)
lebo, ze vraj, nemalo by to byt len tak rukou nacmarane...

wlade

Nestaci teda odovzdat CD bez popisu ? ???

Dawn of the FEI:

Ing. nemtom

urcite nie, to jak keby si dal bakalarku bez uvodnej strany
brix will be shat

wlade

A co mam robit ked nemam lightscribe CD-cka ? Bo dneska mi to zviazu a zajtra ked po to pridem mi supnu CDcka.

Mam nieco konkretne napisat fixkou na ne ? Staci vypisat tych 5 riadkov co je na prvom liste BP ? (TUKE, FEI, nazov, meno, rok) ?

Dawn of the FEI:

Ing. nemtom

jj fixou, urcite staci, ja len tak budem pisat, sice mozno skusim lightscribe :D
brix will be shat

libra

Mne este hned na zaciatku vravel moj konzultant/veduci (nie ten z fora) ze by aj to medium malo vyzerat pekne. Ze na grafike bolo ok, ze sa len tak nacmaralo fixkou, ale ze tu by to uz malo byt inak (bud vytlacit a nalepit, alebo mi aj konkretne ukazal lightscribe-om popisane CD, ze to by bolo najvhodnejsie...)

EDIT: za to ta urcite nevyhodia, ze to bude fixkou, len to kazi dojem...

pUf

nemam k dispozicii taku napalovacku... postaci im nalepka :P
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

ywetka

moje CD bolo ohavne... ziaden lightscribe, navyse triasla sa mi ruka, tak som poziadala kolegu o vypisanie fixkou... vypisal to horsie ako ja s trasucou rukou... cely text znel takto:

Iveta Adamuscinova
Diplomova praca
2007

:D :D :D a nikto s tym nemal najmensi problem... snad nebudete bazirovat na najmensich detailoch, niektore otazky take kladiete, ze clovek by pouvazoval, ci idete priamo na profesuru... je jedno, kde bude CD nalepene, ako presne bude vypisane a ci to date pani Sidarovej alebo svojmu veducemu... jedine, co ne je jedno, je odovzdavanie do kniznice.

BTW, ti ludia, ktori maju bakalarku u korecka, odovzdavate ju MNE tento tyzden, kedze on tu nie je - budem v skole v stvrtok do druhej a v piatok asi tiez tak - budem sa nachadzat v miestnosti B515. Odovzdate mi obe bakalarky a doklad o odovzdani licencnej zmluvy, ktoru dostanete v kniznici po uspesnom odovzdani tam. howgh ;)  :D
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

wlade

Ked som uz po tolkej drine a trapeni s konzultantom skopal celu bakalarku vratane prirucok na 121 stran tak na zbehnutie CD medii s podporou lightscriobe uz nemam sil. Inspirujem sa ywetkinou metodou a poziadam asi mamku, lebo ja neviem tlacene pismenka pekne pisat :D

Dawn of the FEI: