• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Semestralny projekt a Bakalarska praca

Started by rolin21, 17.09.2007, 17:41:52

« predchdzajce - alie »

pUf

:D :D spolu s tym co na icq piseme si mi navodil stavy ako pred jm :D :D

edit: kua druha strana.. pastnem tu eminkin post aby sa nanho nazabudlo:

Quote from: eminkaa on  25.05.2008, 01:13:44
mam taku Q..
ze ak robim viac ako jeden program, tak sa maju prirucky tiez prikladat zozadu bakalarky? lebo to bude kusocek dost stran potom....
dokonca som sa pred chvilou dozvedela, ze niektori az tri programy robili......
lebo napr. u mamky na odbore je to tak, ze pokial je velka priloha, tak sa odovzdava len elektronicky a potom je zozadu prace zalozene len CD s tym, ze sa urobi jeden exemplarny vytlacok pre porotu... pardon... pre komisiu na statniciach, aby si mali v com listovat....
hm? yweeeeet? co ty na tooo?
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

Ing. nemtom

mam taku Q..
ze ak robim viac ako jeden program, tak sa maju prirucky tiez prikladat zozadu bakalarky? lebo to bude kusocek dost stran potom....
lebo napr. u mamky na odbore je to tak, ze pokial je velka priloha, tak sa odovzdava len elektronicky a potom je zozadu prace zalozene len CD s tym, ze sa urobi jeden exemplarny vytlacok pre porotu... pardon... pre komisiu na statniciach, aby si mali v com listovat....

ja chcem aby netrebalo vsetko tlacit, ale to je asi malo co ja chcem
brix will be shat

ywetka

mam taku Q..

eminkaa: bohuzial, treba kompletne prirucky vsetkych programov... aj ked podla mna je to na nic a dufam, ze sa to coskoro zrusi. kazdopadne stava sa, ze su odovzdane prace, ktorych hlavna cast ma 53 stran a prirucky dokopy aj 600 a viac... este stastie, ze zdrojaky sa uz tlacit nemusia ;).
kazdopadne s priruckami sa velmi neondite, citaju sa len minimalne... aj to len sa zhruba prebehnu, ze co tam mate...
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

wlade

takze zdrojaky sa nemusia tlacit ? By ma zaujimalo ci sa im bude chciet citat 600 KB cisteho kodu :D
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

DeeL

pocuj ywet aaa ako sa to vlastne tie prirucky prikladaju? bo si to asi neviem presne predstavit, ze ako to ma byt... praca sa zviaze samostatne a potom k tomu nejako tie prirucky alebo ako?

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

ywetka

Quote from: DeeL on  25.05.2008, 05:29:36
pocuj ywet aaa ako sa to vlastne tie prirucky prikladaju? bo si to asi neviem presne predstavit, ze ako to ma byt... praca sa zviaze samostatne a potom k tomu nejako tie prirucky alebo ako?

ked pojdes dat viazat, tak oni uz budu vediet ako sa to robi... ale vlastne hej... hlavna cast sa viaze kozenou vazbou (imitaciou resp.), ktora ma na konci taky kozeny pas, ktory bude drzat obe prirucky - prirucky sa viazu zvlast a to tzv. tepelnou vazbou - po ich zviazani sa vlozia za pas tej kozenej vazby a cele to drzi pokope.  :emot-prettywink:

DeeL

Quote from: ywetka on  25.05.2008, 05:45:51
Quote from: DeeL on  25.05.2008, 05:29:36

ked pojdes dat viazat, tak oni uz budu vediet ako sa to robi... ale vlastne hej... hlavna cast sa viaze kozenou vazbou (imitaciou resp.), ktora ma na konci taky kozeny pas, ktory bude drzat obe prirucky - prirucky sa viazu zvlast a to tzv. tepelnou vazbou - po ich zviazani sa vlozia za pas tej kozenej vazby a cele to drzi pokope.  :emot-prettywink:
OK... aj tak neviem ci si to viem prestavit aktualne, ale to som dnes oslavoval, tha asi tak... ale podotazka potom... teoreticky by sa dala potom ta prirucka este vymenit alebo dodat ked bude tak ako pises tam pripojena?

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

MKI

inac ako riestie zadavi list ?

lebo mne vaclavik povedal ze tam kde ma ist naskenovany (na zaciatku prace) tka nemam davat naskenovany ale do jednej prace mam dat original a do druhej kopiu

hmm tak ako ? :)
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

pUf

do elektronickej formy naskenovany a do vytlacenej original, resp. kopiu
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

wlade

Prirucky mame pisat do sablony alebo zvlast ? lebo ked som skusil zvlast do znovu stiahnutej sablony, tak nejde upravit cislovanie aby zacalo od strany ktoru chcem. Prida si to nove cislovanie a posunie strany pricom ignoruje ze je tam povodne cislovanie :( Mam ich pisat do uplne noveho prazdneho n3sablonoveho wordu kde si sam nastavim cislovanie ako pokracovanie BP ?

Dawn of the FEI:

Ing. nemtom

brix will be shat

Raleon

Quote from: wlade on  26.05.2008, 02:46:00
Prirucky mame pisat do sablony alebo zvlast ? lebo ked som skusil zvlast do znovu stiahnutej sablony, tak nejde upravit cislovanie aby zacalo od strany ktoru chcem. Prida si to nove cislovanie a posunie strany pricom ignoruje ze je tam povodne cislovanie :( Mam ich pisat do uplne noveho prazdneho n3sablonoveho wordu kde si sam nastavim cislovanie ako pokracovanie BP ?

:D skusil som vyhladat
word page number

a google mi vyhodilo :
Ľutujeme...,

... ale váš hľadaný výraz vyzerá podobne ako automatizované požiadavky počítačového vírusu alebo škodlivého programu (spyware). S cieľom ochrániť užívateľov nemôžeme vašu požiadavku momentálne spracovať.

EDIT
inac dvojklik na zapatie, daj si zobrazit panel zahlavie/zapatie, a tam najdi gombik, ze format cislovania.. tam zadas zaciatocne cislo

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

pUf

ked sa pozriem tu dole dolava co je pages tak vidim, ze pri tvorbe tychto textov bol pouzity zdroj [37] a neviem najst kapitolu pouzita literatura :D

:whacko: :hammer:  :puf:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Frankie

Quote from: pUf on  26.05.2008, 05:23:27
ked sa pozriem tu dole dolava co je pages tak vidim, ze pri tvorbe tychto textov bol pouzity zdroj [37] a neviem najst kapitolu pouzita literatura :D

:whacko: :hammer:  :puf:

:D Tomu sa hovorí profesionálna deformácia :D

wlade

No ja som zvedavy kolko gramatickych chyb mi najdu v bakalarke, vlastneho prinosu mam asi 30 stran ale otazka je ze ci to bude dobre :D Snazil som sa to vyplnit pekne do bodky podla standardov ETD a KPI tak dufam ze ma nevyrutia za dvere :D

Dawn of the FEI:

Raleon

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

pUf

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

wlade

ta mne konzultant povedal ze 25 stran vlastneho prinosu mi treba ale to som nevedel ze sa tam rata aj uvod, analyza a take takze nakoniec je to kusocek viac, ale bola to makacka po nociach, nikdy viac :D

Snazil som sa to pisat suchym stylom ale neviem ci som sa miestami nenechal uniest :D

EDIT: lol 6:15 rano a ja este stale nie som unaveny a len robim tie blbe dokumentacie. Systemovu som urobil komplet s dumpingom struktury databazy vsetkych zdrojovych textov a vysla na 254 stran. :D Pouzivatelsku tiez nejak pestro a rozsiahlo spravim. To este bude masaker na obhajobe :(

Dawn of the FEI:

ywetka

Quote from: pUf on  26.05.2008, 06:32:37
boha ja mam takych 13 - 15 :D

dobre mas tak... maloktory diplomant ma 10 stran vlastneho prinosu... ty mas toho az az. wlade len zasa strasi ;)

eminkaa: pravdu mas... nikto to nebude detailne kontrolovat, ved ja som len doktorandka a mam uz 5 bakalarok na recenziu v case dvoch tyzdnov (pricom samozrejme aj ine starosti - z toho najmenej tri cele dni zabijem na Ing. statniciach, jeden na skuske z EN a tri na skuske z OOP)... cize podla mna tak bude u kazdeho, niet sa coho bat, urcite neni sanca, aby som sledovala kazdy detail...  :emot-shakehead:

wlade

ale ja mam fakt 30 stran vlastneho textu :D Snad mi nechces povedat ze mam 15-20 zmazat :( Konzultant mi nakazal aspon 50 (25+25vlastneho) stran spravit ale ked som sa dostal na 25-tu nevedel som to uzavriet :)

Dawn of the FEI:

wlade

najhorsie je ze stale neviem koho mam za oponenta tak prezivam doma ministresy :D Predstava ze nim bude pan Jadlovsky mi uz dva dni nedava spat a kedze neviem spat tak aspon vylepsujem bakalarku :D

Dawn of the FEI:

JCube

urcite to bude jadlovsky a pride v maske s motorovou pilou a povrazdi teba veduceho konzultanta komisiu a pol skoly
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

pUf

Quote from: wlade on  26.05.2008, 14:26:49
najhorsie je ze stale neviem koho mam za oponenta tak prezivam doma ministresy :D Predstava ze nim bude pan Jadlovsky mi uz dva dni nedava spat a kedze neviem spat tak aspon vylepsujem bakalarku :D

nebude, kedze neni z kpi :P
ale toto nechapem, ze ti nakazal 25+25 omg wtf :D

ywetka: tak hadam hej, aj psicho ma 29 stran moe.. dost to zavisi od temy
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

joker

no... konzultant vravel, ze baklaarak by mala mat 50 stran cca... polka vlastna praca a polka prirucky... asi tak...

wlade

Aha takze tak bolo myslene ze 25 bakalarka a 25 prirucky a nie minimalne 50 bakalarka a 20+20 prirucky jak ja robim ?

Dawn of the FEI: