• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Semestralny projekt a Bakalarska praca

Started by rolin21, 17.09.2007, 17:41:52

« predchdzajce - alie »

pUf

ja viem tak, ze si mozes vybrat.. dynamicku prezentaciu - video, staticku - powerpoint atd ..alebo je to mozno naopak :D
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

Ing. nemtom

brix will be shat

pUf

ja ne.. to by bolo dost suche.. tu sa uklada.. tu sa posiela.. :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Ing. nemtom

lol, a co chces robit? zacnes im tam real time predvadzat, daco sa posere a sa budes kukat potom jak si s psichom pripijame na titul :D
brix will be shat

kane77

inak ja som pocul ze ziadne take ze PPT, ze vraj na 0851 to bude musiet byt.. vypisovat pekne na tie sedemsegmentovky..
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?

Ing. nemtom

co? to fakt? omg to bude krvaavy massaker boj o prezitie, to nemoze byt pravda, to komu taka blbost napadla? omg no more fei, mission survive, neviem jak toto prezijem
brix will be shat

wlade

to musi byt blbost, PPT je urcite a video neviem, niekto tvrdi ze ano a niekto ze nie, z toho vyplyva ze kto urobi PPT nic nepokazi :) A do PPTcka sa da vlozit napriklad animovany GIF tak narobit video ako animovany GIF a ten sa vlozi do PPTcka a je po probleme :D
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

pUf

Quote from: nemtom on  24.05.2008, 06:50:15
lol, a co chces robit? zacnes im tam real time predvadzat, daco sa posere a sa budes kukat potom jak si s psichom pripijame na titul :D

neviem, ci sa zvykne predvadzat program real time..
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

wlade

Mne konecne aplikacia po 2 tyzdnoch prestala vypisovat errory (fatal, parse, syntax, mysql - jeden krajsi ako druhy) a nejakym zazrakom funguje bezchybne tak idem konecne pisat samotnu bakalarku :D

Dawn of the FEI:

MKI

ked registrujeete pracu aky davate typ zverejnenia ?
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

Ing. nemtom

brix will be shat

pUf

jj tiez by som chcel mat take :D ale sak uz mi vela netreba iba abstrakt, predhovor, uvod, zaver.. mozno nejake halusky este popisat a tie prirucky
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

kane77

Quote from: pUf on  24.05.2008, 18:55:14
jj tiez by som chcel mat take :D ale sak uz mi vela netreba iba abstrakt, predhovor, uvod, zaver.. mozno nejake halusky este popisat a tie prirucky
jj, mne tiez presne tak.. prave som zacal systemovu tak dufam ze to nejak rychlo zmaknem.. zajtra pouzivatelsku + mozno uvod alebo zaver.. a v pondelok dokoncit..

ywetka

MKI: formu zverejnenia ti povie veduci prace... kazdy dava inak.

- prezentacia moze byt staticka (cez ppt) alebo dynamicka, cez video... info je na kpi stranke pre studentov.

nemtom: naozaj, komisia nikdy nechce vidiet aplikaciu real time, su unudeni aj tym, ze tam musia byt a chcu, aby to cim skor skoncilo, ta kde to budu este natahovat nejakou aplikaciou... ale jasne, formalne ma byt na to student pripraveny...
ale ak by mu aj aplikacia nesla, alebo daco by sa dototo, urcite to nie je dovod na neudelenie titulu... kazdy by to bral ako nestastnu zhodu nahod.
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

kane77

Quote from: ywetka on  24.05.2008, 21:28:04

- prezentacia moze byt staticka (cez ppt) alebo dynamicka, cez video... info je na kpi stranke pre studentov.

nemtom: naozaj, komisia nikdy nechce vidiet aplikaciu real time, su unudeni aj tym, ze tam musia byt a chcu, aby to cim skor skoncilo, ta kde to budu este natahovat nejakou aplikaciou... ale jasne, formalne ma byt na to student pripraveny...
ale ak by mu aj aplikacia nesla, alebo daco by sa dototo, urcite to nie je dovod na neudelenie titulu... kazdy by to bral ako nestastnu zhodu nahod.
hmm.. a co to znamena byt formalne pripraveny.. mozem si doniest notebook s aplikaciou? lebo pochybujem ze na tom compe na ktorom sa to prezentuje maju rails a postgres nainstalovane.. aj ked teda v mojom pripade aplikacia nie je az taka podstatna..

ywetka

Quote from: kane77 on  24.05.2008, 22:19:48
Quote from: ywetka on  24.05.2008, 21:28:04

hmm.. a co to znamena byt formalne pripraveny.. mozem si doniest notebook s aplikaciou? lebo pochybujem ze na tom compe na ktorom sa to prezentuje maju rails a postgres nainstalovane.. aj ked teda v mojom pripade aplikacia nie je az taka podstatna..

musis spustat zo skolskeho pc, ktory je urceny pre danu miestnost... den pretym bude spristupneny pre studentov, aby si pod dohladom tajomnika nainstalovali vsetok potrebny SW a dodali svoju prezentaciu... to preto, aby sa v samotny den statnic zbytocne nezmatkovalo.

pUf

joooj zas dalsi den co musim ist do skoly.. to uz je asi 4. ci 5. :( :D
kto mi poradi aku haluz si mam slahnut, aby sa mi dobre pisali predhovor a uvod? :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

wlade

A ja som bol v tom ze pekne pridem s notebookom s nainstalovanym localhostom a odprezentujem aspon 10 minut funkcnost aplikacie kedze ma hafo moznosti :) Zbytocne zabite dva tyzdne driny vyladovanim a vysperkovavanim aplikacie, joj :(

Uz vidim na KPI stranke tu dynamicku prezentaciu, ze dajake CamStudio :D nemozem pouzit inu aplikaciu ktora mi umoznuje do zachytavaneho videa priebehu funkcnosti aplikacie vkladat pekne bublikove kometare s sipockami ukazujucimi co je co co na co sluzi atd, aby to bolo zaujimavejsie a putavejsie ? Nie take suche surove zachytenie kde sa dokopy nic nedozvedia iba budu vidiet ze to "beha" :/

Ak stihnem urobim aj PPT, aj toto CamStudio aj ten obublinkovane video :D

Dawn of the FEI:

ywetka

pUf: just get high ;)
wlade: tak akoze dva tyzdne si isto nezabil, kedze dolezity je nazor oponenta a ten si zrejme tu aplikaciu pusti... komisii je 15 ako ta aplikacia vyzera a urcite by ju detailne nepozerali.

pUf

ked mirek uvidi, co tu pisem do predhovoru, tyzden sa bude spamatavat :D straka 2 tyzdne :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

ywetka

Quote from: pUf on  24.05.2008, 23:27:53
ked mirek uvidi, co tu pisem do predhovoru, tyzden sa bude spamatavat :D straka 2 tyzdne :D

a ja? :D :D :D

pUf

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Ing. nemtom

no u mna bude kuscik problem nainstalovat do skolskeho pc ked jeden program je na vistu :P
brix will be shat

pUf

Quote from: ywetka on  24.05.2008, 22:25:32
musis spustat zo skolskeho pc, ktory je urceny pre danu miestnost... den pretym bude spristupneny pre studentov, aby si pod dohladom tajomnika nainstalovali vsetok potrebny SW a dodali svoju prezentaciu...

pod dohladom tajomnika nainstalujes vistu a je to! :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Ing. nemtom

video isti, tak sa neda ze uz aj nahovorim k nemu komentar, sadnem si k porote a spolocne si ho pozrieme? :D :D :D nejake chrumky a tak... romantika
brix will be shat