• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Semestralny projekt a Bakalarska praca

Started by rolin21, 17.09.2007, 17:41:52

« predchdzajce - alie »

pUf

Quote from: Mar0sh on  20.05.2008, 02:07:24
mam otazku. Ako vlozim Heading X.X.X.X do obsahu?

kliknes pravym dade do obsahu a das aktualizovat pole.. potom, ze cely obsah
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

Mar0sh

ja viem, kliknem do obsahu a dam f9, ale aktualizuje sa mi len X, X.X, X.X.X a sa X.X.X.X nevypisuje.

4   Jadro práce. Názov ďalšej kapitoly kapitoly kapitoly kapitoly kapitoly kapitoly kapitoly kapitoly kapitoly kapitoly kapitoly
4.1   Názov podkapitoly Pod Pod Pod Pod Pod Pod Pod Pod Pod Pod Pod Pod Pod Pod Pod Pod Pod Pod
4.1.1   Názov Tretia úroveň Tretia Tretia Tretia Tretia Tretia Tretia Tretia Tretia Tretia Tretia Tretia Tretia Tretia Tretia
4.1.1.1   Názov štvrtá úroveň štvrtá štvrtá štvrtá štvrtá štvrtá štvrtá štvrtá štvrtá štvrtá štvrtá štvrtá štvrtá štvrtá štvrtá štvrtá úroveň

to 4.1.1.1 sa mi do obsahu nevypisuje, co mam urobit, aby sa to do obsahu zaclenilo? Chcel by som nejaky instruktivnejsi napad radsej ako ten vymazat niektore uroven pred 4. :D

pUf

tak potom 4. uroven sa asi nema.. ani ta ich default co je tam sa nezobrazuje v obsahu
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Mar0sh

njn, lenze som videl diplomovku, kde su zobrazene aj 4. urovne. Bola sice napisana v starej sablone, ale tiez v style and formatting figuruje ako Heading 4. Navyse moj Word is not responding, takze mozem pol hodinu odznova pisat to, co som uz raz napisal

Mar0sh

paradoxne sa ten skurveny word zasekol kliknutim na ikonku ulozit. Yebat ten system, sablonu a pisanie prac!

Mar0sh

Aspon uz viem, preco sa hovori, ze clovek viac ako 5 stran za den nenapise :D

pUf

tripple post! ;)

nevem mne to saveuje samo... pripadne ctrl+s sem tam stlacim
a ved nemas dakde tam taky subor ~$mojabakalarka.doc dajaka kvazi zaloha.. kedze to spadlo
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Raleon

Quote from: Mar0sh on  20.05.2008, 05:06:55
paradoxne sa ten skurveny word zasekol kliknutim na ikonku ulozit. Yebat ten system, sablonu a pisanie prac!

jojoooj, to i mne raz zaseklo. Uz som sa bal ze stratim tych 10 riadkov co som pisal vtedy. (ulozievam skoro pri kazdom pismenku  :D )
ale ked som otvoril znova, ta to zmeny boli ulozene.

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

Ing.Veduci

ked si zapnete sablonky, tak druhy bod je analyza... to ako co tam mam pisat? ani pokec k tomu neje
taka analyza v systemovej prirucke uz by som aj vedel .. ale v tej praci ? co tam pisete vy?
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

ywetka

Quote from: Veduci on  20.05.2008, 21:10:48
ked si zapnete sablonky, tak druhy bod je analyza... to ako co tam mam pisat? ani pokec k tomu neje
taka analyza v systemovej prirucke uz by som aj vedel .. ale v tej praci ? co tam pisete vy?

vyhodit! neni to povinna sucast diplomovej prace... myslim, ze to tam aj pise.
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

pUf

2, bod? takze uvod uz mas hej? :D dobre dobre.. len tak dalej ;)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Ing.Veduci

Quote from: pUf on  20.05.2008, 21:20:34
2, bod? takze uvod uz mas hej? :D dobre dobre.. len tak dalej ;)

zavidis cooo? :D

EDIT: som sa dnes dozvedel koho mam ako toho oponenta, ci jak sa to vola... takze sa pochvalim: Ing. Ján Genči, PhD.
         neveim preco, ale akosi z tohoto nemam nejako velmi dobry pocit  :sneaky2:
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

krtek

moze sa ako zoznam pouzitej literatury pouzit wikipedia?

pUf

skus pozriet ci nemaju oni dole literaturu odkial cerpali a tu pouzit

:D :P
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

krtek

Quote from: pUf on  21.05.2008, 03:36:30
skus pozriet ci nemaju oni dole literaturu odkial cerpali a tu pouzit

:D :P

no takto to chcem robit, ale sem tam je toho viac odkial cerpali a preto by som to zhrnul do jedneho zdroja ako wikipedia, ale asi to budem robit cez oficialne zdroje. myslim ze to tak bude lepsie ;)

Frankie

Quote from: eminkaa on  21.05.2008, 03:35:52
som pocula, zevraj on je v pohode celkom.....
ale inak mam novinky... ti, ktori pokracuju v studiu, neprichadzaju o statut studenta, cize zlavy, poistenia a pod. ostavaju ako pocas studia.....

Akurát dnes nad tým uvažoval, že či mi platia zľavy cez leto, a či mi netreba ísť na úrad práce sa zapísať :D

btw: "Číslovanie strán príloh nadväzuje na číslovanie strán v hlavnom texte" to mám brať vážne? čo za hlúposť  :(

nighthunter

u nas sa moze, takze predpokladam ze aj na FEI

+ si tam dole pozri ze kedy to bolo naposledy modifikovane
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Ing.Veduci

Quote from: Frankie on  21.05.2008, 03:54:54
ale inak mam novinky... ti, ktori pokracuju v studiu, neprichadzaju o statut studenta, cize zlavy, poistenia a pod. ostavaju ako pocas studia.....

Akurát dnes nad tým uvažoval, že či mi platia zľavy cez leto, a či mi netreba ísť na úrad práce sa zapísať :D

btw: "Číslovanie strán príloh nadväzuje na číslovanie strán v hlavnom texte" to mám brať vážne? čo za hlúposť  :(

a to odkial mas? to faaakt? yw?

krtek

Quote from: Veduci on  21.05.2008, 04:27:07

je to napisane v sablone pri prilohach ;)

Ing.Veduci

Quote from: krtek on  21.05.2008, 04:28:57

je to napisane v sablone pri prilohach ;)

ze sa nehanbia ... fuj

ywetka

jj presne tak, ak ti hlavna cast konci 53tou stranou, tak pouzivatelska prirucka zacina 54tou... atd podla poctu priloh ;)
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

nighthunter

RTFM :emot-LMAO:
sorry nedalo mi
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

pUf

aj ked je zvlast prirucka tak pokracuje cislovanie.. ak som teda pochopil spravne otazku :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Ing.Veduci

ja som tiez tak pochopil, len teraz sa naskyta otazka, ze co mam uviest do licencnej zmluvy ako odpoved na otazku pocet stran... stran v BP alebo stran v BP+prirucky.. hmm