• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Semestralny projekt a Bakalarska praca

Started by rolin21, 17.09.2007, 17:41:52

« predchdzajce - alie »

smate

Quote from: MKI on  16.05.2008, 00:30:05
ja asi kvoli tej sablone vyhodim cely kompo von oknom sak to je taka kktina ....

mam normalne prazdnu stranu jednu a neda sa vymazat....

ja som koly tej #@%@# sablone instaloval win..

wlade

nahodou mne ta zsablonka velmi pomaha ale zistil som zaujimavu vec ze vo Word2000 blbne a aj vo Word2007 blbne, teda idealne pracuje iba vo Word2003.

Kompatibilita rulez :buttrock:
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

Ing. nemtom

hm, ja robim v 07 a ziadny problem som s nou nemal
brix will be shat

Raleon

Mne sa nahodou paci ta sabla (najme ze automaticky dava nove kapitoly na nove strany). Skoda ze neni pod openoffis.
A vacsia skoda ze to neje schopny pisat mou pracu sam..

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

psicho

kurnik ludia toje podla Vas dost big nedostatok ked E-mailovy klient nepodporuje CC: ani BCC: tj posielanie kopii mailov ???
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Raleon

Quote from: psicho on  16.05.2008, 03:50:07
kurnik ludia toje podla Vas dost big nedostatok ked E-mailovy klient nepodporuje CC: ani BCC: tj posielanie kopii mailov ???
ehm. No, ja som to nikdy nevyuzil. Ked som chcel rozposielat viacerim, tak som vzdy uviedol zoznam v "Pre". Mozno to ma vyznam v uradnych veciach, kde potrebujes poslat 1 priijmatelom, a niekomu inemu musis poslat ako potvrdenie, ze si poslal tomu hlavnemu clovekovi.
Neviem ci sa nemylim, ale podla mna ma to skor hystoricky charakter.

-Dig... a mal som pravdu :)
z Wikipedie
In common usage, To field recipients are the primary audience of the message, CC field recipients are others whom the author wishes to publicly inform of the message, and BCC field recipients are those surreptitiously being informed of the communication.<
http://www.writebetteremails.com/to-cc.htm
a tu je standard http://www.ietf.org/rfc/rfc2822.txt  (tento je podla vsetkeho z roku 2001AD)

Ing. nemtom

podla mna to je dost velky problem, dovod na FX z bakalarky
brix will be shat

ywetka

Quote from: nemtom on  16.05.2008, 05:10:44

tiez to tak vidim :D

psicho: boze, nestresuj, staci tak jak mas, uz aj tak to mas az prilis dobre (podla toho, co som pocula)... horsie ako s Ackami neobides...  :ohmigod:
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

Ing. nemtom

on by stresoval aj vtedy keby mu povedali ze ma A, ale nech si to pride az zajtra zapisat, cely den by stresoval ci si to nerozmyslia atd :)
brix will be shat

pUf

jj psicho stresman cislo 2. v tieni velkeho stresmana cislo 1. :D
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

Mar0sh

Kto mi povie, ako sa zbaviť tejto chyby v Informixe (PHP)
ISAM error: duplicate value for a record with unique key.
Pričom táto chyba sa vyskytuje pri pridávaní záznamov do všetkých medzitabuliek a nevidím pre ňu dôvod, pretože nezadávam źiaden duplicitný záznam. Navyše do databázy hodnoty zapíše normálne. Keby si niekto myslel, že chyba je v selectoch, tak ak ich napíśem priamo v databáze, daná chyba sa nevyhodí a všetko prebehne v poriadku. Kto mi poradí, ako tú chybu odstraním, alebo ako zamedzím vypisovaniu chybových hlášok pri Informixe? @ pred selectom mi akosi nepomáha

wlade

Chcel by som sa opytat skusenejsich ci dobre pisem. napriklad veta:

QuoteHlavným motívom, kvôli ktorému som sa rozhodol vybrať si túto tému, bolo získať popri teoretických skúsenostiach aj praktické skúsenosti s publikovaním reklamy na internete.

ci je dobre napisana ci uz v osobe, rode pade atd...  ???

2 Mar0sh: pouzivas aj v medzitabulke autoinkrementacne IDcko identifikujuce spojenu dvojicu ? Ak nie dovod je jasny, ak hej napis mi na ICQ, celkom by ma to zaujimalo :)

Dawn of the FEI:

psicho

Quote from: ywetka on  16.05.2008, 05:23:21

psicho: boze, nestresuj, staci tak jak mas, uz aj tak to mas az prilis dobre (podla toho, co som pocula)... horsie ako s Ackami neobides...  :ohmigod:

hej puf ma tendenciu zvacsovat(nafukovat) veci :D
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Ing. nemtom

brix will be shat

ywetka

Quote from: psicho on  16.05.2008, 15:45:15
Quote from: ywetka on  16.05.2008, 05:23:21

hej puf ma tendenciu zvacsovat(nafukovat) veci :D

ale ja som to pocula od tvojho veduceho BP  :emot-prettywink: takze chill out, na tvojom mieste by som uz v tazkej pohode na bahamach bola  bp  :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:

ywetka

Quote from: eminkaa on  16.05.2008, 18:01:25
ivetkaaa? velmi sa odlisuju tie boli hodnotiace pri bakalarke a dizertacke? aby som si vedela domysliet, ze co a ako pri tej bakalarke.....

ale nie, skoro vobec... hodnotia sa take klasicke veci, co aj furt po minule roky ako samostatnost a tvorivost studenta, teoreticka a taktiez prakticka kvalita a uroven prace, vyjadrovanie, uprava, ci zvolil student spravny postup a metody riesenia, aka je narocnost temy a to je tusim vsetko, na nic ine si nespominam, ze by tam bolo... ked aj hej, tak malo vyznamne veci boli dalsie body :). ked si spomeniem na nieco ine, dopisem ;)

pUf

Quote from: ywetka on  16.05.2008, 17:46:20
ale ja som to pocula od tvojho veduceho BP  :emot-prettywink:

o mne nic nehovoril? ze som strateny pripad, ze to bude zazrak ked dostanem titul alebo take nieco? :D
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

Ing. nemtom

Quote from: eminkaa on  16.05.2008, 17:41:25
mozem vytiehnut z historie v icq daco v style eeeemmmaaaaaa, ja sa bojiiiiim ak:
ale podle mna to nie je otravne, ale skor take zlate.. vzdy mi to zdvihne naladu, neviem preco..... :emot-prettywink:

hej take ja sa bojim veci mam aj ja na tony :D
brix will be shat

MKI

mam oatazku

ak mam nejaky text v bakalarke serpany z anglickh knih a je tak volen prelozeny do sk tka tma treba dat nejaku citaciu aleco ze text cerpany stade, alebo stci uviest v pouzitej literature ?
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

Raleon

Quote from: MKI on  16.05.2008, 23:35:29
mam oatazku

ak mam nejaky text v bakalarke serpany z anglickh knih a je tak volen prelozeny do sk tka tma treba dat nejaku citaciu aleco ze text cerpany stade, alebo stci uviest v pouzitej literature ?

podla mna ked si to len prelozil, tak by patrilo pisat ze citovane... ak si podla toho rozpisal nieco, alebo zhotovil sumar, tak asi staci len ze pouz. lit.

MKI

hmm no ked porovnas anglicky a slvoensky dokumnt tak sturou su podobne nieje to uplne doslovany preklad, nieco je vynechane nieco pozmenen a by to v sk davalo zmysel , ale ked porovnas tak vydno ze je to stamat pisane.

ywetka

Quote from: MKI on  16.05.2008, 23:55:46
hmm no ked porovnas anglicky a slvoensky dokumnt tak sturou su podobne nieje to uplne doslovany preklad, nieco je vynechane nieco pozmenen a by to v sk davalo zmysel , ale ked porovnas tak vydno ze je to stamat pisane.

musis dat citaciu.

wlade

A to ako sa robi ? Bo ja iba pouzitu literaturu uvadzam :(

Dawn of the FEI:

ywetka

by ma zaujimalo naco mate konzultantov a veducich BP... to len tak pre zaujimavost, ze co vam akoze oni pomahaju a radia a konzultuju ;)

a ked uz niekto nevie, ako sa dava citacia do textu, tak to uz nemam slov... ale ok, robi sa to takto => citovany text: "Bla bla bla bla bla [1]." a vzadu v pouzitej literature najdem pod cislom [1] zdroj, z ktoreho som zobral, prelozil, modifikoval, parafrazoval vetu "Bla bla bla bla". Na vsetko, nech je to hocijako upravene tebou, pokial to nie je vyplod tvojej hlavy a uplne tvoja autorsky vlastna myslienka, musis davat odkaz (citaciu) na pouzitu literaturu.

MKI

a to akoze mam dat desta stran do uvodzoviek ? ked mam destat stran cerpanych z knih ?