• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Semestralny projekt a Bakalarska praca

Started by rolin21, 17.09.2007, 17:41:52

« predchdzajce - alie »

nekonecno

Quote from: psicho on  01.05.2008, 18:14:32
vie mi niekto toto >>> Urobit prehlad moznosti pouzitia symetrickeho a asymetrickeho sifrovania v prostredi .NET Framework ???? <<< vysvetlit tak aby sa tomu dalo porozumiet :D

no predpokladam ze chcu od teba, aby si nasiel sposob ako sa v prostredi .NET koduje symetricky, resp.asymetricky
skus sa mrknut na tuto stranku, ktoru som len tak narychlo nasiel, mozno pomoze:
http://www.cs.vsb.cz/behalek/vyuka/pcsharp/text/ch09s01.html
I do extend Student class and implement Developer interface ;)

pUf

pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

psicho

one toto treba nechat takto:

Vyhlasujem, že som celú diplomovú prácu vypracoval/a samostatne s použitím uvedenej odbornej literatúry.
Autori metodických príručiek (pozri Katuščák [17], Gonda [16]) o záverečných prácach sa nazdávajú, že takéto vyhlásenie je zbytočné, nakoľko povinnosť vypracovať záverečnú prácu samostatne, vyplýva študentovi zo zákona a na autora práce sa vzťahuje autorský zákon.

nezmenene, alebo to treba prepisat ? :D ak treba pre pisat naco to treba prepisat ? :)
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

ywetka

Quote from: psicho on  05.05.2008, 23:32:23
one toto treba nechat takto:

Vyhlasujem, že som celú diplomovú prácu vypracoval/a samostatne s použitím uvedenej odbornej literatúry.
Autori metodických príručiek (pozri Katuščák [17], Gonda [16]) o záverečných prácach sa nazdávajú, že takéto vyhlásenie je zbytočné, nakoľko povinnosť vypracovať záverečnú prácu samostatne, vyplýva študentovi zo zákona a na autora práce sa vzťahuje autorský zákon.

nezmenene, alebo to treba prepisat ? :D ak treba pre pisat naco to treba prepisat ? :)

musis to tam nechat... bez tej podpisanej strany ti to neprevezmu, ta sa povazuje za jednu z najdolezitejsich a uz som videla jeden pripad, ked to bol velky problem... akurat tu cast "vypracoval/a samostatne" zmen tak aby to bolo len "vypracoval samostatne" a ostatni tiez podla pohlavia.

tamto s katuscakom je napisane len ako poznamka, keby niekto chcel reptat ;)
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

psicho

read my blog> www.codemazing.com <read my blog

mishelka

to tam treba nechať aj toto
?? ???
ja som to vymazala :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

ywetka

joj, to jasne, ze vymazat, ved to je len poznamka ;)

wlade

Ja tie poznamky nechavam, nech mam vecsi rozsah :P
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

pUf

btw kde najdem tu sablonu? aj ked dnes neplanujem nic robit.. som maximalne znechuteny aj so zleho skarediaka aj z celej skoly.. a ani ywetku som nevidel.. :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

pUf

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

ApokalypS

Quote from: pUf on  06.05.2008, 18:46:14
btw kde najdem tu sablonu? aj ked dnes neplanujem nic robit.. som maximalne znechuteny aj so zleho skarediaka aj z celej skoly.. a ani ywetku som nevidel.. :D
to akoze nemas este ani ciarku napisanu??
btw akeho skarediaka mas namysli.. a ja som ywetku videl.. aj ked asi ona mna nie..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

pUf

daco uz mam len som nepisal do sablony :P
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

mishelka

Quote from: pUf on  07.05.2008, 03:13:08
ach jaj.. tak prijemné kopčenie prajem.. hlavne nech neprídeš o nervy pri tom.. lebo ja som skoro prišla :D

nighthunter

Quote from: mishela on  07.05.2008, 22:18:30
ach jaj.. tak prijemné kopčenie prajem.. hlavne nech neprídeš o nervy pri tom.. lebo ja som skoro prišla :D
nic sa neboj, u nas s tym tiez strasilli ze pisat do sablony

ja som nakopiroval 80 stran aj s obrazkami a tabulkami so vsetkym za vecer do sablony
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

pUf

pocul som uz ze je to zabava... najma s krizovymi odkazmi ci jakou pacmagou ze su flipy :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

nighthunter

j ale zrobis to rychlo nic sa neboj

mishelka

Quote from: nighthunter on  07.05.2008, 22:58:40
Quote from: mishela on  07.05.2008, 22:18:30
nic sa neboj, u nas s tym tiez strasilli ze pisat do sablony

ja som nakopiroval 80 stran aj s obrazkami a tabulkami so vsetkym za vecer do sablony
veď to že za večer

ywetka

veru... ziadne putave citanie (odkaz na iny topic, na wladeovu reakciu ohladom BP)... inak to vyznieva, sorry ale trapne a nenormalne amatersky... ked uz sa robi amatercina, tak nech je aspon popisana tak, aby to nebolo vidno.

v analyze rozoberas mozne pristupy k rieseniu problematiky, nastroje, ktore je mozne pouzit a podobne... najdolezitejsie je vyzdvihnut podstatu a urcite netreba zabudnut na vypichnutie vyhod a nevyhod toho ktoreho pristupu, tak aby bolo zrejme, preco si ho pouzil resp. nepouzil... inak sa toho recenzent chyti okamzite...
ako dobry priklad je jedna DP, ktoru som dostala vcera na recenziu - ma nieco cez 70 stran - prvych 54 je popis znamych technik, bez ale akehokolvek suvisu s vysledkom prace... proste nechapem, na co tam to chlapik spomenul, ked to uz neskor nevyuzil... proste vyzera to ako nacapane a skopcene z nejakej knihy bez rozmyslu. Proste kopcenie z knih je OK, ale aj tam treba vsuvat vlastne vety, teda zaver... priklad: opisujete aky je vodopadovy model a na co sa da vyuzit... na zaver vsuniete hlasku stylu - tento model sa podla [1][2] ukazal ako nevhodny pri tvorbe SW, kedy su splnene take a take podmienky. Tento aspekt vyraznym sposobom ovplyvnuje jeho pouzitelnost bla bla, preto takyto postup nebol vo vyslednom programe DP zohladneny.

... nieco na ten styl treba pisat (hoci ja som to dala trochu chaoticky a neodbornym stylom pisania)...
potom pride tzv. vlastna cast - tu uz navazujete na vysledky analyzy a pouzijete ich pri navrhu vasho riesenia a naslednej implementacii, ktoru opisete na aspon 10 stran! nie menej, pretoze to sa vidi velmi nerado (btw, ten diplomant, co ho recenzujem, ma vlastnej prace na 4 strany). Tam treba davat presny popis riesenia vlastnymi slovami, je dobre to podopriet ilustraciami (trebars nejakym diagramom alebo tak), aby bolo jasne, co ste vlastne urobili a AKO ste to urobili. Stale treba zdorazdnovat, co robite a co ste dokazali a urobili, je dost blbe, ked sa na to opyta oponent v hodnoteni BP.
Takze tolko k tomu ;) Ked si spomeniem na ine, dopisem...

EDIT: Dalsia dolezita vec: nepiste "ja som dosiahol", "mozeme vidiet" a pod. -> pouzivat treba styl "boli dosiahnute", "je mozne vidiet".

wlade

2 ywetka: tak som myslel to putave citanie, ze nejaky vycuc z knizky a k tomu rozpisane vlastnymi slovami plusy a minusy danej techniky, potom ktorej som sa ja chytil na aplikaciu a co navyse do nej zakomponujem. Kazdopadne vdaka za poznamku v EDIT ;)
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

nighthunter

Quote from: ywetka on  08.05.2008, 01:17:45
EDIT: Dalsia dolezita vec: nepiste "ja som dosiahol", "mozeme vidiet" a pod. -> pouzivat treba styl "boli dosiahnute", "je mozne vidiet".
nam ale spominali ze je potrebne pisat v "autorskom plurali"

dosiahli sme, myslime si ...

ywetka

Quote from: nighthunter on  08.05.2008, 02:32:29

nam to vyslovene zakazali ;)

JCube

dosiahli sme, myslime si...to je ako ked pise jeho velicenstvo... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

nighthunter

Quote from: ywetka on  08.05.2008, 02:41:31
Quote from: nighthunter on  08.05.2008, 02:32:29

nam to vyslovene zakazali ;)
tak to je zaujimave

som myslel ze vsetky "odborne texty" su rovnake
ale asi je medzi ekonomickymi a pocitacovymi rozdiel

pUf

my informatici si nemyslime.. u nas je dane :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook