• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Semestralny projekt a Bakalarska praca

Started by rolin21, 17.09.2007, 17:41:52

« predchdzajce - alie »

pUf

ja som vzdy pripraveny od teba prijat nejaky subor na icq :P
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

psicho

teraz uz neskoro kukat potom ako to robit ked to finishovat treba :D :D :D

btw: dufam ze nebude vadit ked aplikacia bude mat viacej bugov ako features :D 

paci sami ta moznost ze odprezentovat spravene ako video prezentaciu, ,ked spadne to vystrihnem ,videjko pekne poupravujeme pridame special effects a z hello world aplikacie zrazu bude MS Outlook :D :D :D
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

pUf

dig finishovat.. este 2 mesiace su na to :P
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Raleon

Quote from: pUf on  31.03.2008, 05:46:41

zo skusenosti viem, ze to slovo ,,este'' v kratkom case zmeni na frazu ,,uz len''  :)

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

psicho

Quote from: pUf on  31.03.2008, 05:46:41

dig ale aj skuskove bude, a cez skuskove sa komu chce bakalarku robit ?

fanfo

a vsak za bakalarku musis dostat klas.zapocet do indexu a ten sa da v prvych dvoch tyzdnoch skusoveho obdobia, abo bakalarka je daka vynimka?

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

ywetka

pUf ma pravdu, stale je kopa casu. Ved tusim mate po skonceni skuskoveho asi tri tyzdne cisteho casu len na bakalarku... to sa da s prehladom stihnut snad aj napisat cele. Nechcem demotivovat, skor povzbudit "lajdakov", ze nic nie je este stratene ;) zapocet dostanete za priebezny stav, co u kazdeho veduceho znamena nieco ine... ale v podstate to znamena, ze treba dat nejake veci dokopy a ukazat (nemusi to byt komplet praca). Aj tak predpokladam, ze dovtedy malokto stihne nieco poriadne a prva vyhovorka bude, ze to dorobite cez tie tri tyzdne  :D
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

kane77

Quote from: fanfo on  31.03.2008, 19:09:08
a vsak za bakalarku musis dostat klas.zapocet do indexu a ten sa da v prvych dvoch tyzdnoch skusoveho obdobia, abo bakalarka je daka vynimka?
pokial viem tak v prvych 4 tyzdnoch.. (aspon minuly semester nebol ziaden problem pri semestralnom projekte)
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?

psicho

priznaaaam saaa maaaaaaamm velkeeee obavyyyyyy (ci si to vies predstavit) la la la laaa laaaa..... :D

murphyy

iba doplniiim:)ci si to vieeeeeeeeeeEEEEESsss  vooobec Predsatavittttttt oooooujeeee:))))))

murphyy

priznaaaaaaam sa maaaaaammmm:)))))

pUf

na to ze si newbie si sa nejaky moc roztopasny v tom spamovani  :puf:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

wlade

Kedy ma ta Sidarova otvorene aby som si mohol ist zobrat zadavaci list na BP co Paralic spominal na prednaske z DsP ? Klopem teraz (som v skole, na NB) a neotvara. Bud uprchla alebo sa predo mnou zamkla :(
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

psicho

urcite sa predtebou zamkla, citila ze ide wlade tak sa zamkla a v kresle sa triasla ,triasla az kym wlade neodisiel

ywetka

p. Sidarova by mala byt v skole az v stvrtok a teoreticky ti to moze byt jedno, kedze original zadavaci list budes potrebovat az ked budes davat viazat bakalarku.

Ing.Veduci

Quote from: ywetka on  01.04.2008, 21:17:44
p. Sidarova by mala byt v skole az v stvrtok

a na dverach ma vycapene, ze zadavacie listy Bc. preac si mozete prebrat na sekretariate (co je oproti B515)
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

bliky

hej, bol som si pre neho a potom rovno do NEBRY s kamosmi, tak nechci vidiet ako vyzera teraz... napada ma len jedna vec a to ta, ze p. Kolar mi bude musiet hodit este jeden taky podpis na novy zadavaci, bo ked tot zalozim do Bc tak ich slaktrafi na statniciach...

ApokalypS

Quote from: bliky on  14.04.2008, 18:48:01
hej, bol som si pre neho a potom rovno do NEBRY s kamosmi, tak nechci vidiet ako vyzera teraz... napada ma len jedna vec a to ta, ze p. Kolar mi bude musiet hodit este jeden taky podpis na novy zadavaci, bo ked tot zalozim do Bc tak ich slaktrafi na statniciach...
lol :D sak si si ho mal dat do takeho priesvitneho obalu..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

wlade

Sidarova bola Nebre ci co ? To kde je ?

Dawn of the FEI:

psicho

ApokalypS

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

ywetka

wlade

Co vam je smiesne ? ??? Fakt sa pytam ze kde je ta zena co dava tie zadavacie listy lebo v skole ma furt zamknute. Sice mi konzultant povedal ze to nesuri ale i tak

Podla googla je nebra nejaka kaviaren ale zda sa mi to za vlasy pritiahnute aby tam Sidarova mala nahradnu kancelariu omg....

Dawn of the FEI:

ywetka

Quote from: wlade on  14.04.2008, 22:46:23
Co vam je smiesne ? ??? Fakt sa pytam ze kde je ta zena co dava tie zadavacie listy lebo v skole ma furt zamknute. Sice mi konzultant povedal ze to nesuri ale i tak

Podla googla je nebra nejaka kaviaren ale zda sa mi to za vlasy pritiahnute aby tam Sidarova mala nahradnu kancelariu omg....

OMG  :j_shocked: :ohmigod: kde napisal, ze siel do Nebry za Sidarovou? siel do Nebry za kamosmi... teraz fakt neviem, co si mysliet ;)

ApokalypS

totalne dopletieme toho chlapca..
sidarova je na piatom ak sa nemylim.. ak nie je u seba - zadavaci list si mozes prevziat aj na sekretariate, to je hned ako vojdes na KPI, je tam aj KKTI.. to spoznas.. oproti je ucebna B515
a on napisal, ze siel do nebry s tym papierom a teraz hrozne vyzera.. (ten papier)
dufam ze uz chapes..