• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Semestralny projekt a Bakalarska praca

Started by rolin21, 17.09.2007, 17:41:52

« predchdzajce - alie »

m!x41

2 HUE: hmmm no teda respect 2 you... uz som si myslel ze saom tu natom ais najhorsie , ale ked hovoris ze si este ani neskrtol thak to ma trosku ukludnilo... :)

mishelka

koľko strán? pokiaľ máš 15 a viac, tak to máš v pohode :)

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

pUf

Quote from: Hue on  10.01.2008, 08:31:50
Ja mam NetFlow, nemam este ani riadok....  A inac tiez mam spomenut aj IPFIX :)

spomen aj asterix, obelix, krucifix a kur*afix a mas to za A :D
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

m!x41

Quote from: mishela on  10.01.2008, 19:02:07
koľko strán? pokiaľ máš 15 a viac, tak to máš v pohode :)

nemam ani jednu stranu zatial... herr samstag mi povedal ze mam kodit v zimnom semestri ze v lete nieco napisem kolo toho akoze nejaku pouzivatelsku a systemovu prirucku a koniec... neviem pripada mi to tak ze ani on poriadne nevie jak to ma cele vyzerat no ale sak nechame sa prekvapit co z toho seckeho nakoniec bude... ???

m!x41

"bohuzial" nemam teoreticku Bc. ako poniektori ale prakticku... totizto ked som si vyberal jaksi uz niejaka teoreticka nebola a ked tak len nejake fakt <>viny takze asi tak...

kedze systam na nasej skole je taky perfektny ze o tom ze su zadane temy som sa dozvedel asi tyzden dva potom jak boli vyvesene.... nikto nikoho neinformoval... odzvedel som sa to uplnou nahodou od jedneho kamosa a kedze som bol doma thak saom hned druhy den rano mohol sapat do KE jak debil...

mishelka

aha no tak čo sa týka praktickej nemám šajnu čo treba :(

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

Agamemnon

Quote from: m!x41 on  10.01.2008, 20:06:10
"bohuzial" nemam teoreticku Bc. ako poniektori ale prakticku... totizto ked som si vyberal jaksi uz niejaka teoreticka nebola a ked tak len nejake fakt <>viny takze asi tak...

praktické sú lepšie :)
All code is crap.

42

Ing.Veduci

ja som zatial Koreckovi dal polovicu mojej temy (druhu ocakavateraz, ale marne, bo nestiham) a v lete bude za ulohu urobit nejaky IS ... ale ked som sa ho pytal aky, tak nevedel... :D ... toto je veduci BP  :thumbs-up:
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

m!x41

a co si cakal? sak si na FEike... tu zvycajne nikto nic nevie... len kazdy chce daco...  :j_sad:

if (sa ti nieco nepaci) {
    echo "musis si nato zvyknut";
   }
else
    echo "aj tak si nato radsej zvykni";

Ing.Veduci

ja nic nehovorim .. mne to takto vyhovuje
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

m!x41

no mne ani moc nie, ale co uz, viem ze nic s tym nespravim :(

BCAA

ja mam tiez prakticku   a stale ma veduci bakalarky upokojuje ze to ked bude hotovy system ta ze to dokumentacia sa sama napise :)   ta som zvedavy na ten zazrak :D

Agamemnon

Quote from: BCAA on  11.01.2008, 01:22:27
ja mam tiez prakticku   a stale ma veduci bakalarky upokojuje ze to ked bude hotovy system ta ze to dokumentacia sa sama napise :)   ta som zvedavy na ten zazrak :D

ak píšeš komentáre, ako treba, tak doxygen dokumentáciu urobí :) minimálne systémovú, hehe :)
All code is crap.

42

kane77

mam taku otazocku.. neviete kde zohnat sablony na bakalarku pre Openoffice? skusal som otvorit tu co som nasiel pre MS word ale bud spadne OOficce alebo ked som to otvoril v MS office a ulozil ako cokolvek ine (rtf) tak v openoffice chybaju vsetky texty v titulke atd...
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?

fanfo

jedno riesenie je nainstalovat MS Office  :emot-dance:

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

Raleon

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

Ing.Veduci

presne tak som to musel riesit aj ja ... este ze mam win, bo kebyze mam linux (co kane77 ma ako som videl na prenaske z UI :) ), tha neviem...

linuxaci nech si zavedu virtual PC na nom win a tam msOffice  :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:

kane77

Quote from: Veduci on  11.01.2008, 03:57:53
presne tak som to musel riesit aj ja ... este ze mam win, bo kebyze mam linux (co kane77 ma ako som videl na prenaske z UI :) ), tha neviem...

linuxaci nech si zavedu virtual PC na nom win a tam msOffice  :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:
hej mam :) a kedy si to vlastne videl?... ze ja nikoho nepoznam :/

doma mam na jednom compe aj windows :) a aj ms office ale tam vacsinou  sestra je :)
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?

Ing.Veduci

Quote from: kane77 on  11.01.2008, 04:39:05

doma mam na jednom compe aj windows :) a aj ms office ale tam vacsinou  sestra je :)

ja som taky nenapadny, ale vsetko vidim a vsetko pocujem a navyse si zapamatavam kktiny .... takze bolo to takto: "Za siedmimy horami a siedmimy dolami, sa studenti druheho rocnika chvalili, ze ake temy si vybrali na BP a Veduci si zapamatal kaneho temu - R/R. Jedneho dna bola prednaska UI a Veduci sedel za kanem a videl, ze je tam cosi o R/R na jeho booku ... a tak si dal 1 a 1 do kopy a dalo mu to 2 ... navse potom videl ako sa ten clovek prihlasuje pod menom kane ... a bolo to relativne jasne. A zili stastne az kym nepomreli." .... takze asi tak, na 99% tusim ktory si :)

m!x41

Quote from: Agamemnon on  11.01.2008, 02:14:31
Quote from: BCAA on  11.01.2008, 01:22:27
ja mam tiez prakticku   a stale ma veduci bakalarky upokojuje ze to ked bude hotovy system ta ze to dokumentacia sa sama napise :)   ta som zvedavy na ten zazrak :D

ak píšeš komentáre, ako treba, tak doxygen dokumentáciu urobí :) minimálne systémovú, hehe :)

hmmm a keby ze napisem pouzivatelsku prirucku ze chcem ako by to malo robit tak mi to nevygeneruje samo kod...?! :D :D :D

m!x41

Quote from: Veduci on  11.01.2008, 04:54:51
Quote from: kane77 on  11.01.2008, 04:39:05

ja som taky nenapadny, ale vsetko vidim a vsetko pocujem a navyse si zapamatavam kktiny .... takze bolo to takto: "Za siedmimy horami a siedmimy dolami, sa studenti druheho rocnika chvalili, ze ake temy si vybrali na BP a Veduci si zapamatal kaneho temu - R/R. Jedneho dna bola prednaska UI a Veduci sedel za kanem a videl, ze je tam cosi o R/R na jeho booku ... a tak si dal 1 a 1 do kopy a dalo mu to 2 ... navse potom videl ako sa ten clovek prihlasuje pod menom kane ... a bolo to relativne jasne. A zili stastne az kym nepomreli." .... takze asi tak, na 99% tusim ktory si :)

parada to asi len ja tu pomaly z fora nepoznam nikoho az na zopar vynimiek... (veduci - toho pozna asi kazdy :), buhehe, mishela, wlade, deel, eminka, hue a to je tak asi secko..., jj a este MKI som zistil predvcerom na skuske z OS kto je... :) )

Ing.Veduci

bliky - a ty si kto? :)

pUf

ja viem iba kto je ywetka a inak nikoho nepoznam :(  :laugh:
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

webmasterr