• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Semestralny projekt a Bakalarska praca

Started by rolin21, 17.09.2007, 17:41:52

« predchdzajce - alie »

ywetka

ved hej... to ma byt na semestralny, co ti jakab odpisal... cela teoreticka cast tvojej bakalarky by tam mala byt obsiahnuta a mal by si mat jasno, ako budes problem riesit - napr. pouzitim coho a preco prave toho + porovnania inych moznosti - aby sa akoze ten tvoj sposob ukazal ako fakt najlepsi. No a na bakalarke uz len skopcis / upravis teoriu a uz len kodis, odladujes, robis experimenty a napises zhodnotenie.  bv
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

mishelka

no ešte chcem vedieť ako budem riešiť problém určenia výhod a nevýhod jazyka takýmto spôsobom :D polovica vecí tam nemôže byť :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

ondY.ke

Fanfo predychaj Dano uz odovzdal spravime to podla jeho sablony ;)
http://ondytown.myminicity.com/ - everybody support my town!!!! we build this city on rock 'n roll!!!!

ondY.ke

a Jakaba odchytit to je nemozne :D on je taky mytus :D nikdy ho nikto nevidel :D
http://ondytown.myminicity.com/ - everybody support my town!!!! we build this city on rock 'n roll!!!!

mishelka

pUf

ale treba verit ze existuje.. tak ako to vyjadril v jednom cesko(asi aj slovensko)m filme, jeden cesky herec  br
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

fanfo

Quote from: ondY.ke on  04.01.2008, 19:26:13
Fanfo predychaj Dano uz odovzdal spravime to podla jeho sablony ;)

ja som uz videl aj danov sem.projekt, ale ten jakab to je fakt ako duch, som mu poslal projekt na jeho vsetky 3 maily co poznam ale asi mu nakoniec zavolam  bn

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

m!x41

a dokedy treba akoze riesit zapisanie klas. zapoctu do indexu??? bo ja osobne som bol za cviciacim 2x za sem a povedal mi ze s amam za nim este 13 week zastavit z emi to zapise ale... jaksi som nemal celkom hootve toto co mi kazal tak som si to presunul... dokedy to teda treba riesit? do 2 week skuskoveho obdobia tak jak normlane zapichy?

pUf

nevjem ti poradit ja mam od 13.tyzdna B 85
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

m!x41

hmmm tak mne jedno co mi z toho da premna zamna aj E51 len naj daco mam a naj mam uz toten semester pokoj so seckym...

kane77

Quote from: m!x41 on  09.01.2008, 03:51:01
a dokedy treba akoze riesit zapisanie klas. zapoctu do indexu??? bo ja osobne som bol za cviciacim 2x za sem a povedal mi ze s amam za nim este 13 week zastavit z emi to zapise ale... jaksi som nemal celkom hootve toto co mi kazal tak som si to presunul... dokedy to teda treba riesit? do 2 week skuskoveho obdobia tak jak normlane zapichy?
to asi zavisi od cviciaceho ale najneskor tak ako zapocty teda 2 tyzdne od zaciatku skuskoveho...
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?

fanfo

tak tak, je to ako normalny zapocet, cize najpozdejsie do dvoch tyzdnov od zacatia skuskoveho obdobia (neviem ci sa da aj inak dohodnut s konzultantom)

m!x41

no sakra, snad pan Sobota bude zhovievavy a udeli mi zapocet aj ked nemam celkom secko to co mi kazal mat...  ah:

mishelka

dá ti v pohode, ale možno ti nedá A-čko :)

m!x41

:D :D :D no tak to si ma pobavila... ze "neda ti A-cko..." hned v prvaku na ELE1 som sa zmieril s tym ze mam byt spokojny s E-51 a nerozmyslat moc privysoko... :)

aj ked je to E-51 tak to prosto "je" seck oco je zapisane sa rata a je mi jedno co to je... hej mozno lepsi pocit ked tam je B or A ale zeby som sa siel za tym nejako potrhat tak ot teda nie...

pUf

mne sa nezda ze by davali take spatne znamky za semestralne.. aj ked zas ked nic nemas tak to uz je ina vec :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

mishelka

keď tam budeš mať hocičo napísané podľa mňa ti to vezme, jedine žeby si tam fakt nemal nič...

pUf

ja som nemal nic napisane ale mal som uz vcelku fungujucu aplikaciu
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

m!x41

tha nieze nic nemam... daco mam... a podla mna aj celkom dost..., len ci aj podla neho...?!

fanfo

to sa mate fajn mne uz jakab 2x odpisal, ze som opastoval nejake veci z uz exitujucich prac, ale asi mu nevysvetlim, ze ked tu istu vec prelozia traja ludia inak stale to bude ta ista vec a hlavne ked z tych RFC-ciek, co som prekladal zmenia len rok publikacie a obsah je zmeneny len minimalne, tak nemozem precitat vsetky existujuce prace o danej problematike a kontrolovat, ci to niekto uz nema daco podobne napisane  :huh2:

ywetka

Quote from: fanfo on  10.01.2008, 07:03:30
to sa mate fajn mne uz jakab 2x odpisal, ze som opastoval nejake veci z uz exitujucich prac, ale asi mu nevysvetlim, ze ked tu istu vec prelozia traja ludia inak stale to bude ta ista vec a hlavne ked z tych RFC-ciek, co som prekladal zmenia len rok publikacie a obsah je zmeneny len minimalne, tak nemozem precitat vsetky existujuce prace o danej problematike a kontrolovat, ci to niekto uz nema daco podobne napisane  :huh2:

len zo zaujimavosti... aku mas temu? zaujima ma, pre ktory nas labakovsky subprojekt akoze robis...  :emot-prettywink:
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

hlsman

jeee ja mam tiez nieco spolocne s IPFIX. akurat ja mam s giertlom a revesom. tiez mas odovzdat 'nieco' v textovej forme, ze co si robil pocas semestra? mam to odovzdat do piatku a este neviem co tam napisem heh.

fanfo

Quote from: hlsman on  10.01.2008, 07:23:31
jeee ja mam tiez nieco spolocne s IPFIX. akurat ja mam s giertlom a revesom. tiez mas odovzdat 'nieco' v textovej forme, ze co si robil pocas semestra? mam to odovzdat do piatku a este neviem co tam napisem heh.

no mam odovzdat analyzu toho standardu a to je v podstate vsetko, ja uz mam asi kolo 25-30 str. napisanych, kopec veci mas o IPFIX-e na nete po vseliakych RFC-ckach, ale treba to hladat bo jedno RFC odkazuje na dalsie dve a tie zasa na dalsie, cize taky zacarovany pseudonekonecny kruh

hlsman

ja mam analyzu spravenu uz, len, citujem "veduci laboratoria pocitacovych sieti pozaduje dokumentaciu jednotlivych projektov v takomto tvare: ...". jednou castou je aj ta analyza, ale okolo toho su take obkecavacky, to sa mi velmi nechce pisat (to je to co som myslel ze este nemam).

Hue

Ja mam NetFlow, nemam este ani riadok....  A inac tiez mam spomenut aj IPFIX :)