• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Semestralny projekt a Bakalarska praca

Started by rolin21, 17.09.2007, 17:41:52

« predchádzajúce - ïal¹ie »

pUf

oni ta aj tak nebudu pocuvat, takze sa nikto nebude smiat, takze sa budes citit trapne.. opytaj sa sam seba: toto chces? :D
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

libra

Ludia, riesite nejakou formou pripomienky ku praci ?
Ked v pripomienke mam, ze som sa jednej veci venoval viac, a druhej veci menej ?

Samozrejme, na otazku odpoviem...

Agamemnon

All code is crap.

42

pUf

ja som presne na to myslel, ked som to pisal :D :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Raleon

Quote from: wlade on  17.06.2008, 21:54:50
Totizto robil som reklamny system a otazka znela ze preco som si vybral uzavrety a nie otvoreny, kedze uzavrety je lahsi na implementaciu.

Problem je v tom zer ja som robil otvoreny system a nie uzavrety cize ta otazka je bud uplne odveci, alebo je podpichovacna, alebo oponent necital pracu, alebvo si vymenil pojmy alebo tym nieco sleduje.
no co ked chcel pytat toto>
preco som si vybral otvoreny a nie uzavrety, kedze uzavrety je lahsi na implementaciu.
takto je otazka logickejsia. Mozno to je len preklep

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

libra

Nechcem sa stavat do pozicie WLADEa s nezmyselnymi otazkami, ale: treba tam ist aj rano, alebo staci ist pol hodinku az hodinku pred oficialnym terminom obhajoby ?

Nehovorim, ze sa bojim, ale sa BOJIM :)

Ing. nemtom

brix will be shat

pUf

ja sa este nebojim, moje prezentacie su top, po nich uz nikoho pocuvat nebudu :D
ja pojdem asi tak hodinku pred.. nikto nic nespominal.. mna zaujima skor ako sa dozviem znamku.. skonci posledny pred pauzou? na obed povedia vsetkym? ci kazdemu rovno povedia dnu?
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

ondY.ke

jou jou a ked bude nieco namietat, tak iba: speak to my hand 'cause the head is not listening!  :puf:

ywetka musim ta opravit ;) skus talk to the hand 'cause the face ain't listenin' ;) no ofence neze ma zajtra zjes :P
http://ondytown.myminicity.com/ - everybody support my town!!!! we build this city on rock 'n roll!!!!

ondY.ke

no jak to je s tymi pripomienkami ku praci???
http://ondytown.myminicity.com/ - everybody support my town!!!! we build this city on rock 'n roll!!!!

libra

Quote from: pUf on  18.06.2008, 05:03:16
ja sa este nebojim, moje prezentacie su top, po nich uz nikoho pocuvat nebudu :D
ja pojdem asi tak hodinku pred.. nikto nic nespominal.. mna zaujima skor ako sa dozviem znamku.. skonci posledny pred pauzou? na obed povedia vsetkym? ci kazdemu rovno povedia dnu?

Mne bolo tak povedane, ze ked si odprezentoval, precitali posudok, presla ta verejna debata (ci co), potom ta poslu von. Poradi sa komisia, ked skoncia, zavola ta tajomnik, a povedia ti znamku...

wlade

Quote from: libra on  18.06.2008, 05:00:37
Nechcem sa stavat do pozicie WLADEa s nezmyselnymi otazkami

neviem co tym sledujes...
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

libra

Quote from: wlade on  18.06.2008, 05:17:16
Quote from: libra on  18.06.2008, 05:00:37
Nechcem sa stavat do pozicie WLADEa s nezmyselnymi otazkami

neviem co tym sledujes...

:D to nikto ani len netusi :D

pUf

bah.. nuda.. pojdem uz asi spat pomaly :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

libra

jj, idem aj ja..

Vela stastia vsetkym zajtra...

pUf

odkladam gitaru aby na mna susedia nezazerali a idem teda tiez..:D gl hf zajtra(dnes) :emot-dance:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

nighthunter

trimce Å¡e Å¡icki keľo vas  jest !!!!
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

ondY.ke

joker

neboj.. neostal.. ked som nespal pred skuskami, ta pojdem spat pred statnicami ?? .. ta deeeeeeeee

a na obhajobe sa ide :  :guitar: :guitar: :guitar: f f f f fristajla  :guitar: :guitar: :guitar: :guitar:

ondY.ke

:D:D:D pes by to jebal aj zajtrajsi den.. nech uz je za nami.. teda ten dnesny ;)

joker

Quote from: ondY.ke on  18.06.2008, 07:03:35
:D:D:D pes by to jebal aj zajtrajsi den.. nech uz je za nami.. teda ten dnesny ;)

pes neeee.. ten vsetko osere a oslinta.....

ale ta donest gitaru mozem :-D

wlade

Dawn of the FEI:

ondY.ke

:D ta ty len dufaj ja budem v napati az do pol 4 poobede :(

wlade

preto som to dal do zatvorky :D

Bolo uz aj horsie (ZI,JM etc) takj nejaka obhajoba bakalarky nas hadam nemoze zruinovat :D

Dawn of the FEI: