• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Semestralny projekt a Bakalarska praca

Started by rolin21, 17.09.2007, 17:41:52

« predchdzajce - alie »

wlade

Quote from: BCAA on  17.06.2008, 02:13:44
tak vies prvy krat len rozmyslas ze co povedat :)  potom uz automatika

ja som nerozmyslal, mlel som a aj tak som sa ledva zmestil do 15 minut pricom jedine co my vytkli ze som strasne rychlo a tym padom vela rozpraval :) Ani tak nedobe ani tak nedobre :D
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

Ing. nemtom

ja som nebol na ziadnej skusobnej obhajobe, a ani doma som si nehovoril, dokonca este som ani nerozmyslal co poviem, ale ved aj zajtra je den, ked sa budem drzat prezentacie snad bude dobre :P
brix will be shat

psicho

one ked mam taku otazku od oponenta na ktoru neviem odpovedat ne preto ze neviem ale preto ze nedasa odpovedat ( nemam taky program atd. atd.) tak to mozem len tak jednoducho spomenut ze neviem odpovedat lebo nemam potrebne veci nato aby som vedel odpovedat  ?:D
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

BCAA

podla mna ano  len nehovor neviem ale bolo by obtiazne :)

nemam taky program nahrad radsej   sucnasny program neposkytuje takuto funkcionalitu  a pod :D

pUf

jou uz mam recenezny posudok, ale otazka je nem ajanlom ako psicho hovori :D more :D
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

Ing.Veduci

Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

pUf

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

pUf

pomoc, neviem odpovedat na otazku od recenzenta.. pomoooc zajtra bude krvavy masaker. uz iba 25 hodin :'( :'(

:D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

psicho

omg omg omg ale ja som si len teraz spomenul ze mam nove pc, to uplne vsetko musim nanovo namerat, bleee nestiham ani ked neviem cobude :D

petrushka

aby ste sa hned lepsie citili tak vam poviem ze ja som dostala strasne v pohode otazku  ap  ale bohuzial idem az vo stvrtok ked uz vacsina bude mat pokoj a este k tomu posledna  :ohmigod:
Mommy says I'm a special person no matter what the other kids say...

psicho

one VY berete zosebou aj programi ze to tiez hodite na to pc na ktorom sa bude prezentovat alebo one len prezentacie ?

pUf

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

BCAA

ja berem book so sebou dnes :) ze ked dac obude treba promptne ta poriesim na mieste

ale ta podla mna zbytocne program bo itak ho tam nemozes spustit

pUf

mozes, keby ich to velmi zaujimalo

Ako je to s náročnosťou vyhľadávacích databázových operácií typu SELECT nad dátami uloženými
pomocou XML?

kto mi pomoze? :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

psicho

pUf

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

psicho

pojebane video im nejde spustit, ta toto co za system kurva dpc, teraz kvoli tomu mozem robit drbnute slajdy a vstavat zajtra rano skoro jak dezo, dpc moreeeee

wlade

Akoze taku otazku som dostal od oponenta ze neviem ci sa mam smiat alebo plakat :D

Totizto robil som reklamny system a otazka znela ze preco som si vybral uzavrety a nie otvoreny, kedze uzavrety je lahsi na implementaciu.

Problem je v tom zer ja som robil otvoreny system a nie uzavrety cize ta otazka je bud uplne odveci, alebo je podpichovacna, alebo oponent necital pracu, alebvo si vymenil pojmy alebo tym nieco sleduje.

Co mam odpovedat ? Ze otazka je nespravne sformulovanba kedze system je otvoreny alebo ako ? Tak to hardcore chytaky...

Dawn of the FEI:

pUf

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

hansik

napis oponentovi co tou otazkou myslel

wlade

naco pisat ked zajtra obhajoba, sa rovno zajtra opytam lebo inac ako chytak mi to nepride. Podla mna tou otazkou sledoval to aby mi mohol dat do hodnotenia C-cko, inac si to logicky neviem vysvetlit. Myslimz e zajtra budem mat co obhajovat :D

Dawn of the FEI:

pUf

napiste ako planujete zacat prezentaciu pls

nieco v style:
bud pozdravena ooo najjasnejsia komisia (pritom klaknut na kolena a dotknut sa celom zeme).
ja neurodzeny obcan som sa prisiel uchadzat o titul bakalar a cielom mojej prace bolo ....
?
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

joker

prezentacia by mala a ma zacinat :

Vazeny predseda, vazena komisia.

Dovolte....

a na koniec slajd:

Dakujem za pozornost

MKI

Quote from: joker on  17.06.2008, 22:33:20
prezentacia by mala a ma zacinat :

Vazeny predseda, vazena komisia.

Dovolte....

a na koniec slajd:

Dakujem za pozornost

presne tak - reps Vazeny predseda, vazena komisia.Temou mojej BP bolo to a to a uz ides :)
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)