• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Semestralny projekt a Bakalarska praca

Started by rolin21, 17.09.2007, 17:41:52

« predchdzajce - alie »

pUf

ked chces robit dynamicku tak na tom papieri je link kam mas ist :P
a este mi to z toho vychadza, ze bod 6, vynechas.. ides rovno na zaver a az potom pustis video
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

wlade

Quote from: psicho on  02.06.2008, 18:19:40
no a teraz prosim vysvetlite mi to co je tam napisane natom odfotenom papieri, v pripade ze chcem robit dynamicku prezentaciu
bo nic stoho nechapem, dakujem :)

stiahnes toto camstudio, zapnes ho podla pokynov a natocis priebeh svojej aplikacie ktoru ti ulozi do AVI-cka. Na obhajobe spustis v mediaplayeri alebo co to tam budu mat, a kecat okolo toho
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

pUf

asi to pojdem este raz odfotit dakedy, lebo chyba tam prava strana ble :(
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

psicho

no lolko taze opytam sa teda inak

v kazdom pripade aj ked robim dynamicku , si musim zrobit ppt prezentaciu ktora bude mat tych 6 stran kazda strana bude o dacom co tam je napisane a potom na konci pustim to video ktore nebude dlhsie ako tam natom papieri je uvedene, right ????
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

pUf

myslim, ze citat vies lolko, aj po slovensky celkom obstojne vies.. tak ked je tam napisane:
Rozsah: bud 8 obrazkov, alebo 6 obrazkov + ukazka vlastnosti riesenia
tak je jasne ako to ma byt :P
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

MKI

www.net.in-web.sk/bac1.jpg
www.net.in-web.sk/bac2.jpg

lepsie odfotene little bit :)
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

pUf

jj uz vidno celu pravu stranu, nice.. nemusim ist zas do skoly :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

psicho

Quote from: pUf on  02.06.2008, 18:36:20
myslim, ze citat vies lolko, aj po slovensky celkom obstojne vies.. tak ked je tam napisane:
Rozsah: bud 8 obrazkov, alebo 6 obrazkov + ukazka vlastnosti riesenia
tak je jasne ako to ma byt :P

nie premna to take jednoznacne neni :P

pUf

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

wlade

Dawn of the FEI:

psicho

nighthunter

ma napada ze pri tej dynamickej rezentacii do toho rovno nahrajte aj hlas + titulky
a nemusite nic hovorit
popripade kupit cipsy pre seba aj pre komisiu , sadnut s nimi a kukat sa na to ako v kine :D
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

wlade

juj paprikove cipsy a Nestea :D good idea !

len neviem ci na to camstudio ktore je povinne pre dynamicke aplikacie, sa daju vkladat nahovorene motivy a titulky ale asi nie bo to len surovo zachytava obrazovku :(

Dawn of the FEI:

Ing.Veduci

Quote from: wlade on  02.06.2008, 23:31:06

len neviem ci na to camstudio ktore je povinne pre dynamicke aplikacie, sa daju vkladat nahovorene motivy a titulky ale asi nie bo to len surovo zachytava obrazovku :(

moe, co si za ITaka, ze sa takto rychlo vzdavas ... neska sa da fsetko :P
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

wlade

jj da sa keby som mohol zrobit AVIcko v com chcem a nie v tom CamStudio, sak ta aplikacia nic take nevie, ci hej ?

Dawn of the FEI:

pUf

Quote from: nighthunter on  02.06.2008, 23:23:09
ma napada ze pri tej dynamickej rezentacii do toho rovno nahrajte aj hlas + titulky
a nemusite nic hovorit
popripade kupit cipsy pre seba aj pre komisiu , sadnut s nimi a kukat sa na to ako v kine :D

to uz je nemtomov napad :P
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Raleon

1- cam studio vie nahrat aj hlas, priamo vlozi do avi-cka
2- mozes dat ze obrazovka bude nahanat kurzor
3- nie je povinne! (!!! ak hej , tak napis, kde je pisane ze je povinne)
4- upravit video mozes (strihanie - vystrihanie chyb, nechcenych veci, atd,- pridat titulky, atd. atd atd. zamixovat dajakym dokumentarnym filmom ) , napr. jahshaka. Ked chces neco zadarmo. 

EDIT- otazka je ci tie vlozene titulky bude niekto vediet precitat! - alebo presnejsie - ci budu stihat citat titulky, pozerat tu dinamicku vec, a aj pocuvat teba, pripadne v pozadi pocuvat Backstreet Boys nahrane do videa.

EDIT2- Dalsia vec. Tipuj, ci tam bude dostupne zvukove vybavenie - a ci bude dostatocnej kvalite. ++ Nechcel by som mat take, ze by som len cumel na to, ako je to nahrane ze rozpravam. V tomto pripade by som tam ani nemusel byt.

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

fanfo

lol to bude zabava na tych prezentaciach, uz vidim ze v komisii bude jeden co ti bude merat cas jednotlivych "slajdov" a ta za to bude jebat :D

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

wlade

Quote from: fanfo on  03.06.2008, 02:56:30
lol to bude zabava na tych prezentaciach, uz vidim ze v komisii bude jeden co ti bude merat cas jednotlivych "slajdov" a ta za to bude jebat :D

ja budem pouzivat stopky. nabiflim si ktora pasaz ma kolko minut a ked pocas nej uvidim ze idem rychlo spomalim tempo reci alebo naopak, zacnem mliet ostosest aby somvysiel na sekundu presne ako velavazena pani komisia navrhla casove zony :)

Quote from: Raleon on  03.06.2008, 02:45:04

1- cam studio vie nahrat aj hlas, priamo vlozi do avi-cka
2- mozes dat ze obrazovka bude nahanat kurzor
3- nie je povinne! (!!! ak hej , tak napis, kde je pisane ze je povinne)
4- upravit video mozes (strihanie - vystrihanie chyb, nechcenych veci, atd,- pridat titulky, atd. atd atd. zamixovat dajakym dokumentarnym filmom ) , napr. jahshaka. Ked chces neco zadarmo. 

EDIT- otazka je ci tie vlozene titulky bude niekto vediet precitat! - alebo presnejsie - ci budu stihat citat titulky, pozerat tu dinamicku vec, a aj pocuvat teba, pripadne v pozadi pocuvat Backstreet Boys nahrane do videa.

EDIT2- Dalsia vec. Tipuj, ci tam bude dostupne zvukove vybavenie - a ci bude dostatocnej kvalite. ++ Nechcel by som mat take, ze by som len cumel na to, ako je to nahrane ze rozpravam. V tomto pripade by som tam ani nemusel byt.

Na stranke KPI je ze sa moze pouzit staticta alebo dynamicka. Pri dynamickej je odklik na PDF ze co sa ma pouzit a tam je len CamStudio (Windows) takze je to povinne, kedze nedavaju moznost ze moze byt nahrane v hocicom ale rovno pchaju CamStudio...

Ty budes nahravat v inom ?

Dawn of the FEI:

Mar0sh

inak pri statickej ten obrazok 6-7 znamena co? ze celu aplikaciu mam zhrnut na dva slajdy a obkecavat ju alebo co? :D

Raleon

Quote from: wlade on  03.06.2008, 03:22:36
Na stranke KPI je ze sa moze pouzit staticta alebo dynamicka. Pri dynamickej je odklik na PDF ze co sa ma pouzit a tam je len CamStudio (Windows) takze je to povinne, kedze nedavaju moznost ze moze byt nahrane v hocicom ale rovno pchaju CamStudio...

Ty budes nahravat v inom ?

nedavaju ani to ze ako robit v inom, ani ze je nutne v tom robit. Neviem co trasies. A neviem zkade by vedeli ludia, ze s cim si to nahral? a koho to zaujima?
dolezite je obsah.

Nebudem nahravat vobec. Podla mojho nazoru lepsie si zrobit do 10 slajdov, a kecat o tom, ako nahrat video, s tym ze treba pekne navrhnut co sa bude tocit, a ako, nacvicit aj natacanie, aby tam nebolo 5 minut hladania, ze co chces vlastne robit, aby to vystihlo podstatu, dalej naucit sa rozpravat tak, aby to bolo zosynchronizovane s videom.

To je moj nazor.

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

psicho

Frankie

Ja budem mať statickú prezentáciu. Nemienim sa ešte babrať s videom. Prihodím pár slajdov naviac a bude  :P

pUf

ja nemam co predviest video sposobom :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

kane77

Quote from: wlade on  03.06.2008, 03:22:36

cital si to az do konca? je tam link na xvidcap napriklad, alebo Istanbul.. vysledny produkt bude avi video a je teda nepodstatne v com sa to nahrava.. mozes to nahrat aj na gramofone, ak to bude mat pozadovane rozlisenie a ostatne parametre, ktore su popisane v tom pdf :D
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?