• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Semestralny projekt a Bakalarska praca

Started by rolin21, 17.09.2007, 17:41:52

« predchdzajce - alie »

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Ing.Veduci

Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

Ing.Veduci

Quote from: eminkaa on  10.06.2008, 22:09:16
Quote from: Veduci on  10.06.2008, 15:45:15
lol sa mi paci hned prva pripomienka k BP:
Autor používa nevhodne príliš mnoho anglikanizmov (business vrstva, renderovat, listener);

tak business vrstvu beriem, ale ten renderer uz teda neviem ako som mal poslovencit a listener uz vobec...

...dajte nejake haluzne navrhy :D

pozor pozor.... tu prichadza otazka, ze co s tym, ked mi oponent napise nejaku haluz.... anglikanizmus a internacionalizmus, to je neni jedno, ale su dva...
http://sk.wikipedia.org/wiki/Internacionalizmus, citujem "Internacionalizmy sa vyskytujú takmer vo všetkých európskych jazykoch." veduci, ak ste mal dobru slovencinarku na strednej a tomuto predmetu ste venoval nejaky cas, musi vam byt jasne, ze okrem renderovat tam nie je nic nezvycajne, proti slovenskemu pravopisu....
zvysne slova sice maju povod v anglictine, co je celkom logicke, kedze dnesna moderna doba nachadza vela nazvov a pomenovani prave tam, ale zial, slovicka su uz akosi zapracovane do slovenciny, takze ja osobne sa na to divam tak, ze uz ti asi nemali co vytknut, tak ti tam nasli takuto nezmyselnu haluz

no nakolko sa mali aj trosku viac coho chytit keby chceli, tak som este celkom rad, ze ma babru sa taketo somariny :)
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

Ing.Veduci

ywetka

Quote from: Veduci on  11.06.2008, 01:05:26

no nakolko sa mali aj trosku viac coho chytit keby chceli, tak som este celkom rad, ze ma babru sa taketo somariny :)

ale coby, my sme si tvoju BP doma s BF prezerali a skonstatovali sme, ze o danych technologiach vies urcite o dost viac ako vacsina tohtorocnych/minulorocnych diplomantov... boli tam nejake nedostatky, ale bolo to lepsie ako vacsina diplomoviek, co som kedy drzala v rukach. Takze tak sa maju veci ;)
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

Ing.Veduci

jeej no tak toto som potreboval :) ked to chvali ywet a dokonca aj s jej BF, tak to je lepsie jak keby to sam Voki chvalil  :j_tongue:

ja som bol hlavne zvedavy na app, co mi povedia (aj mne sa zda, ze je o nicom a ne ze ci im sa bude zdat :) ), no ale v posudku akosi nikto nic velmi nekritizoval..., len koro akusi diplomaticku vetu napisal, ale genci vobec nic, neviem ci sa mu nechcelo pozerat, abo co :D

- a to som bol stvrtok za korom, mu ukazat, ze ako sa veci s mojou app maju a sam hovoril, ze tam zopar veci sa zrejme oponent chyti, ze by bolo mozno lepsie to a to prerobit/dorobit a doniest nove CD, co som uz aj dnes chcel urobit, no ale ked uz mam posudok...

No ale tak vsetko dobra dopadlo, este obhajime a ideme :beer1: asi tak 3 dni (cim pozdravujem fanfa, on uz vie preco :) )

fanfo

jak 3??? zacneme v stredu a skoncime v pondelok
btw: sory za OT

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

Ing.Veduci

Quote from: fanfo on  11.06.2008, 03:22:22
jak 3??? zacneme v stredu a skoncime v pondelok
btw: sory za OT

berem ta za slovo :D
a inak tu uz davno nie je nic OT :D

mishelka

Quote from: Raleon on  10.06.2008, 18:30:22
Me sa viac paci rendering. Vyjadruje presne co treba, a max. ludi tomu aj rozumie.
ta ja tomu nerozumiem ah:

Quote from: nighthunter on  10.06.2008, 20:35:50
gratulujem k dobrym znamkam
dvojnasobna gratulacia petrushke lebo ma novy avatar
+ gratulacia k angline ywet

dakoho som zabudol ?
aj ja mám nový avataaar bq br

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

fanfo

japonsky emo avatar, ale chvalim aspon za to, ze je novy

mishelka

Quote from: fanfo on  11.06.2008, 03:37:46
japonsky emo avatar, ale chvalim aspon za to, ze je novy
to neni emooo to je animeee

Ing.Veduci

no vidis fanfo .. sa vobec nevyznas :D

mishelka

to nikto z vás nekukal sailor moon či čo :D

fanfo

skus sa spytat strickeho on iste videl, japonske rozpravky to je jeho

mishelka

fanfo, pre teba som to tam napísala :D

fanfo

joj moja dik, ale spytaj sa veduceho ako to je so mnou a japonskymi "animeeeeeee" rozpravkami :D

mishelka

ta to mne je jedno, ale o mojom avatare nebude nikto vravieť že je emo :D

Ing.Veduci

tpmatus

Aj ked to tu uz je niekolkokrat v "JPG" podobe, pridavam linku na ten dokument ohladne prezentacii vo formate "DOC", aby sa Vam lepsie citalo.

http://wiki.cnl.tuke.sk/bin/viewfile.pl/QoSProjekt/ZaverecnePrace?rev=1;filename=OdporucanaFormaObhajoby.doc

libra

TAAAK, dosiel posudok od oponenta, zda sa, ze som aj ja za vodou :)

wlade

mne nic neprislo, to kde vam chopdi posudok od oponenta, na skolsky mail ci ako ?
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

Mar0sh

inak to co za debilny list posielaju zo studijneho? Ze podmienkou prijatia je dolozit overenu kopiu diplomu o ukonceni bakalarskeho studia do 30.6.. Nemame nahodou tento diplom dostat 1.7.????

Ing. nemtom

to je dalsie opatrenie na znizenie poctu studentov
brix will be shat

rolin21

Quote from: Mar0sh on  12.06.2008, 05:26:15
inak to co za debilny list posielaju zo studijneho? Ze podmienkou prijatia je dolozit overenu kopiu diplomu o ukonceni bakalarskeho studia do 30.6.. Nemame nahodou tento diplom dostat 1.7.????

toto si nevsimaj ... absolventov bakalarskeho studia na TU v Kosiciach sa to netyka ... posielaju to len jedine kvoli registracnemu cislo, ktore ti bolo pridelene a podla ktoreho sa dozvies potom na fakultnej stranke, ci ta prijali