• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Semestralny projekt a Bakalarska praca

Started by rolin21, 17.09.2007, 17:41:52

« predchdzajce - alie »

buhehe

uf ani ja dneska nespim ...pg doku vie fajne zozrat cas...

bliky

Quote from: nemtom on  15.01.2008, 05:42:19
no ticho, idem sa ucit DBS, mam nato 2 dni:D

hmmm aj ja som cel ist na skusku ale nevydalo - neni volne miestocko pre mna a tak si to budem musiet dat buduci week po LS abo az dakedy uplne nakonci... :(

Pusta

potesi vas ked sa pridam do radu uciacix sa az do noci dnes  :h_undecided:

pUf

ked sa pridas do radu u mna doma tak ano  :j_cheesy:
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

ApokalypS

Quote from: pUf on  16.01.2008, 04:22:19
ked sa pridas do radu u mna doma tak ano  :j_cheesy:
jakeby u teba doma nejaky rad bol :D
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

pUf

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

bliky

no tak konecne som napisal konzultantovi ten mail na kery som sa chystal tyzden... :( dufam ze to pochopi a zapise mi SP aj na konci skuskoveho...

bliky

Quote from: bliky on  18.01.2008, 05:53:09
no tak konecne som napisal konzultantovi ten mail na kery som sa chystal tyzden... :( dufam ze to pochopi a zapise mi SP aj na konci skuskoveho...
no, odpisal mi... :( v tom duchu ze "Zial klasifikovane zapocty musime uzatvarat najneskor do 4-tyzdnov sk. obdobia a to uz nie je vo vami navrhovanom case. Po tomto obdobi nebudem mat pravo priamo zapisat do zap. spravy." no dpc...

fanfo

Quote from: bliky on  18.01.2008, 15:46:32
no, odpisal mi... :( v tom duchu ze "Zial klasifikovane zapocty musime uzatvarat najneskor do 4-tyzdnov sk. obdobia a to uz nie je vo vami navrhovanom case. Po tomto obdobi nebudem mat pravo priamo zapisat do zap. spravy." no dpc...

sak to mas este dobre vsak vacsinou sa mozu zapocty (aj klasifikovane) zapisovat do 2 tyzdnov od zaciatku skuskoveho

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

bliky

Quote from: fanfo on  18.01.2008, 16:36:14
Quote from: bliky on  18.01.2008, 15:46:32

sak to mas este dobre vsak vacsinou sa mozu zapocty (aj klasifikovane) zapisovat do 2 tyzdnov od zaciatku skuskoveho
mhm, DIQ, len neviem co dovtedy stihnem dorobit toto co mi kazal... treba mi na LS sa ucit, takisto PG a PG este aj zadanie... asi za nim pojdem len s tym co mam a... uvidime bud mi da zapich abo mi ho neda...?! ked nebude LS tak mi moze byt jedno ci mam SP or ne...

bliky

thak a ide sa jutro za konzultantom, som zvedavy co to bude...?!

fanfo

Quote from: bliky on  28.01.2008, 06:21:18
thak a ide sa jutro za konzultantom, som zvedavy co to bude...?!

dost skoro  :emot-drunk:

bliky

psicho

mna by tak strasne zaujimalo ze ked bude ta obhajoba bakalarskej prace a vlastne nic ineho ani nebude tak kedy sa stane take ze tie statnice nespravim ??? za akych okolnosti sa take moze stat, respektive tiez by ma zaujimalo pri takej bakalarskej prace ze ako sa to vlastne hodnoti ???? podla coho sa rozhodnu ze teraz zato daju A [BCDE] alebo FX ???
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

nighthunter

Quote from: psicho on  30.03.2008, 01:47:33
mna by tak strasne zaujimalo ze ked bude ta obhajoba bakalarskej prace a vlastne nic ineho ani nebude tak kedy sa stane take ze tie statnice nespravim ??? za akych okolnosti sa take moze stat, respektive tiez by ma zaujimalo pri takej bakalarskej prace ze ako sa to vlastne hodnoti ???? podla coho sa rozhodnu ze teraz zato daju A [BCDE] alebo FX ???
tam ti prideluju body aj oponent aj veduci (diplomovy, nie ten "nas")
v EKf som daval formulare na posudok
za kazdu cast dostanes body, ci je to aktualne, dobre napisane .......
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

ywetka

Quote from: psicho on  30.03.2008, 01:47:33

moze sa stat, ze nespravis statnice iba vtedy, ak bakalarku proste neobhajis... ak bude mat napr. komisia pocit, ze si v podstate nic neurobil, alebo urobil to uplne od veci, pripadne, ak si nesplnil vsetko, co mas v zadavacom liste k bakalarke (alebo ak si to urobil nespravne)... a samozrejme ak budu mat pocit, ze bakalarku si nerobil ty (stava sa pomerne casto, ze sa opytaju otazku a student cumi jak blby a odpovedat nevie, nakolko o tej bakalarke nevie nic podstatne, hoci sa ju v podstate naucil (ale nechal si ju urobit), ale komisia sa vie pytat... staci par otazok a hned vidia, ci sa chytas alebo nie)... tu chcem podotknut, ze sa nemusite bat, ze v strese si nespomeniete na nejake veci a komisia si hned pomysli, ze ste ju nerobili vy... to sa este nikdy nestalo, proste to sa da hned povedat dobre mierenymi otazkami. BTW, pri diskusii obycajne ten stres opadne a viete normalne s komisiou rozpravat ;)
Znamka sa ti vyhodnoti zhruba ako priemer 3 znamok - veduceho prace, recenzenta prace a komisie (teda aky na nich urobite dojem svojou odbornostou) - z toho sa potom urci znamka... samozrejme nie je to presny priemer, najvacsia vaha je na komisii a recenzentovi, teda ak mas E/E, tak komisia ti po nepresvedcivom prejave takmer urcite da FX a vysledna je tym padom tiez FX... Alebo jeden kamos mal A/A (velmi nezasluzene, podotykam), komisia mu dala E (lebo prisla na to, ze fakt nic nevie a diplomka nic moc) a vyslednu dostal D... cize je to subjektivne... ale komisia je vacsinou zhovievava a skor ti prilepsi ako prihorsi... to sa stava skor vynimocne  :j_wink: cize, ak na svojej bakalarke skutocne pracujes sam a neflakas to, neexistuje ta moc, ktora by ta zo statnic vyhodila s FX ;) :thumbsup:
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

nighthunter

vdaka za objasnenie, az take detaily som nevedel ani ja :)
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

psicho

a to ked kodujem dajake aplikacie ,tak to im tam bude treba live in action predviest ,alebo oni uveria povedanemu ? :D

ywetka

Quote from: psicho on  30.03.2008, 04:56:52
a to ked kodujem dajake aplikacie ,tak to im tam bude treba live in action predviest ,alebo oni uveria povedanemu ? :D

uveria tomu, ze ich uz videl veduci prace a recenzent a nalezite ich posudil. kazdopadne sa budu na ne pytat, cize budes musiet vysvetlovat, co a ako a preco prave takto a s cim si porovnaval a hlavne NACO je to cele dobre prave takto ;). Kazdopadne, mozu ta poziadat o to, aby si im to predviedol prave tam, je tam k disozicii comp. Viac info najdes na kpi stranke pre studentov v oznamoch o statniciach, tusim sa bude dat robit nejaky dynamicky video screen beziacej aplikacie (asi 5minutovy), alebo to ukazes na mieste... minuleho roka sa pripravovali vsetky support-y pre prezentovane aplikacie den pred statnicami, proste si dosiel a nainstaloval na prezentacny comp vsetky potrebne veci (aplikacny server, drivre atd.). Komisia ma sice malokedy zaujem o predvedenie, kazdopadne treba byt na tuto moznost pripraveny, ak totiz o predvedenie poziada a vy to nebudete mat pripravene, moze to mat neblahe nasledky  :emot-prettywink:

fanfo

ale aj tak sa podla mna bude komisia pozerat inak na bakalarske prace, ako na diplomove

ywetka

Quote from: fanfo on  30.03.2008, 18:24:29
ale aj tak sa podla mna bude komisia pozerat inak na bakalarske prace, ako na diplomove

bakalarske statnice nebudu tento rok po prvykrat, uz davno na skole existuje bakalarske studium, len teraz prvy rok je to masovka... cize komisie s tym maju skusenosti o to sa nebojte... a ci budu sa inak pozerat? su jasne pravidla, co ma urobit diplomant a co bakalar, cize jasne, ze sa na vas nebudu pozerat ako na diplomanta, ked ste bakalari, to sa neda, miesali by sa hrusky s jablkami... ak neurobis, co si na bakalarku mal urobit, tak ta rovnako poslu domov s FX, ako ked poslu domov diplomanta, ktory neurobil to co mal na svojej DP... postup je proste rovnaky, akurat su ine kriteria. Urcite sa vsak netreba spoliehat, ze teraz zakonite nechaju kazdeho obhajit, aj ked na to nie celkom ma, len za to, ze je este len bakalar... to urcite nie. bakalarske obhajoby som uz videla a nie je tam nejaky velky rozdiel v pristupe...

pUf

no ja sa len bojim, ze budem mat vsetko, ale bude to suche.. daju mi dufam aspon E  :puf:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

psicho

no ja som strasne zvedavy co mi povedia ci som zrobil to co som mal alebo ne, bo viacej vseobecnejsie zadat ulohu ako ja mam sa uz ani nedalo :D :D :D

pUf

mne sa paci:

1.Realizovať analýzy a implementovať systém s príslušným programovým vybavením. Zhodnotiť dosiahnuté výsledky.

no analyza bola vzdy moja silna stranka  :puf: to som hadam este nerobil :D a zhodnotit to uz bude easy: ide? ta ide :D

ale ty sa neboj.. sak ty mas dost advanced veci porobene tak nefnukaj :P
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

ywetka

ved pozrite na nejake existujuce diplomovky ako to tam je urobene... vsetky su robene podla jedneho standardu, je to fajn inspirovat sa, aspon budete vediet naisto, co je dobre urobit a co je zbytocne... kazdopadne odporucam. :thumbsup: