• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

PG zadanie

Started by Ing. nemtom, 24.10.2007, 23:12:35

« predchdzajce - alie »

psicho

toto co za kokotinu ze len 10 bodov za zadanie z Grafiky ???? to na jaku picu materinu som sa stym trapil tolko ???? to som rovno mohol cele ogrcat, more ja poznam svoju cenu , ja za 10 bodov tak maximalne happy world codujem , more nech sa uvedomia
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Ing. nemtom

brix will be shat

Raleon

Cooooozeeee? len 10????
Ta ja hned zacinam stlacat DELETE

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

BCAA

Quote from: psicho on  12.01.2008, 00:57:09
toto co za kokotinu ze len 10 bodov za zadanie z Grafiky ???? to na jaku picu materinu som sa stym trapil tolko ???? to som rovno mohol cele ogrcat, more ja poznam svoju cenu , ja za 10 bodov tak maximalne happy world codujem , more nech sa uvedomia

a ti nenapisal ze co bolo zle ????

a btw kolko je akoze maximum bodov ?

buhehe

myslim ze psicho to myslel tak ze na skuske ta ohodnoti za vypracovane zadanie maximalne 10b co sice nexapem naco taka piplacka s tym potom a naco sa potom znamkuje ale ja som to tak poxopil...

BCAA

to fakt je za zadanie na skuske 10 bodov :D :D

ta ked hej ta to inac dost nepomer :)

psicho

ano myslel som nato ze je max 10 bodov , ked sa dostanem do dalsieho rocnika tak tak budem robit ,ze ked daco podobne bude tak hned na prvej prednaske sa spitam ze kolko za zadanie a ked menej ako 30 ta nemam zaujem o snahu :D alebo hoc aj ked normalne vramci zapoctu ako v pripade ZSwI, diki ale neprosim :P

Agamemnon

Quote from: psicho on  12.01.2008, 01:43:52
ano myslel som nato ze je max 10 bodov , ked sa dostanem do dalsieho rocnika tak tak budem robit ,ze ked daco podobne bude tak hned na prvej prednaske sa spitam ze kolko za zadanie a ked menej ako 30 ta nemam zaujem o snahu :D alebo hoc aj ked normalne vramci zapoctu ako v pripade ZSwI, diki ale neprosim :P

žiadne zadanie (mimo semestrálnych, bakalárok ap.) nemáš za 30b, ak si spomínam :) väčšinou to máš ale tak, že odovzdanie zadania je podmienkou zápočtu :) ak zadanie neodovzdáš, zápich nemáš :)
All code is crap.

42

Ing.Veduci

ide o to ze bez toho zadania z PG sa neda ist na skusku... takze aj ked 10b., aj tak vas donutia to urobit
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

BCAA

Quote from: psicho on  12.01.2008, 00:57:09

pocuj ked si sa uz s tym tolko trapil     ta tu hod dajak y screenshot    bo som dost zvedavy ze ako vyzera produkt od psicha (videl som uz nejake starsie veci a sa mi pacili :))

DeeL

tych 10 bodov je ale vlastne preddispozicia na ziskanie dalsich 60 (ci kolko presne to je), cize dokopy to ma vacsiu hodnotu ako tych 10 bodov... (optimizmus v pohlade na vec neuskodi ;) )

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

BCAA

hmm ta ked raz je za otazy na skuske 60 bodov ta neni tam velmi kde spekulovat :)   ale ta ano moze si zmysliet ze to odflakol a preto kusok ho ....

pUf

Quote from: BCAA on  12.01.2008, 03:11:47
pocuj ked si sa uz s tym tolko trapil     ta tu hod dajak y screenshot    bo som dost zvedavy ze ako vyzera produkt od psicha (videl som uz nejake starsie veci a sa mi pacili :))

no neje to slava :D najkrajsie veci som tam robil ja :D
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

Raleon

Quote from: pUf on  12.01.2008, 04:36:08
Quote from: BCAA on  12.01.2008, 03:11:47

no neje to slava :D najkrajsie veci som tam robil ja :D

tak nehovor a ukaz :) nech sa inspirujeme

btw. ja som uz psichove videl... celkom cool.. ale bol by som zvedavy na Saturdayovu reakciu ... na ten Point of Interest  :D

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

Ing.Veduci

Quote from: DeeL on  12.01.2008, 03:15:12
tych 10 bodov je ale vlastne preddispozicia na ziskanie dalsich 60 (ci kolko presne to je), cize dokopy to ma vacsiu hodnotu ako tych 10 bodov... (optimizmus v pohlade na vec neuskodi ;) )

ja s fanfom by sme sa ti chceli podakovat za preddispoziciu na ziskanie zapoctu (6hviezdiciek za ulohy, ktore si nechaval na PC) thx :)
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

fanfo

Quote from: DeeL on  12.01.2008, 03:15:12

no fakt vdaka deel, ked nas stretnes, tak skocime na pivo

este k tym 10b za zadanie, pokial viem tak aj ked budete mat hodnotenie A/A (co je logicky najlepsie) tak vam tych 10b neda, nam s veducim dal tolko aby sme mali 75->81b resp. 65->71b, cize obom po 6b

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

DeeL

to mas fuk kolko bodov da, ked je to tak ako si napisal, ze na znamke by ti to nezlepsilo...
nooo a ja vas asi nepoznam ako vyzerate :D ... ale tha ze si dakto nasiel tam pekne moj priecinok, hej? :D ... no dobre teda chlapci ;)

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

fanfo

ono ho velmi hladat netrebalo, bo ked som chcel daco stiahnut s moodla, tak mi automaticky ukazalo okno s priecinkom, de bolo naposledy daco ukladane a kedze priecinok sa volal Deel nedalo mi nepozriet sa bk

DeeL

jaaaaj... no dokelu :D ... ale tak som pomahal aj ked som o tom nevedel... sluzba formou najblizsie tyzdne neplatte :D :D :D

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

fanfo

Quote from: DeeL on  12.01.2008, 09:06:35
jaaaaj... no dokelu :D ... ale tak som pomahal aj ked som o tom nevedel... sluzba formou najblizsie tyzdne neplatte :D :D :D

exactly

psicho

Quote from: Agamemnon on  12.01.2008, 01:48:09
Quote from: psicho on  12.01.2008, 01:43:52

žiadne zadanie (mimo semestrálnych, bakalárok ap.) nemáš za 30b, ak si spomínam :) väčšinou to máš ale tak, že odovzdanie zadania je podmienkou zápočtu :) ak zadanie neodovzdáš, zápich nemáš :)

jato chapem ale to zadanie sa da vypracovat  ,ze svojim obsahom a rozsahom je prirovnatelne cca k 20-30 bodov , alebo sa to qwalitativne alebo kvantitativne da zvladnut za 2 zo vseckym co zodpoveda tym 10 bodov

proste ohodnotit cas a energiu vlozenu do zadania zo PG alebo ZSwI maximalne 10b je dost pofatlan (volny preklad: dost nehorazne) 

psicho

btw: nase demo na pg (puf,muf,me)
sa da stahnut tuna:
http://bukovec.fei.tuke.sk/~szanyi/store/     

>>>Demo.rar<<<

DeeL

pekne pekne... lenze ake su cesty tam, lebo som to rozbalil a mi to padlo na FileNotFoundException
System.IO.FileNotFoundException was unhandled
Message: Could not load file or assembly 'Microsoft.Xna.Framework.Game, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=6d5c3888ef60e27d' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

DeeL

no dobre tak som si to vyriesil... na spustenie pripadne este potrebujete instalnut toto:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=A7DA4763-6807-4BD5-8D18-18C60C437F93&displaylang=en

EDIT ... psicho a to je vlastne to co ste aj odovzdavali? lebo akoze je to pekny celkovy prehlad roznych moznosti to teda sa musi uznat... ja len ze ci to stacilo vam odovzdat take movie-like demo (plus ta fotka :D ) ... aaa este som to skusil na fullscreen a akosi sa to zacalo hrubo zasekavat potom ku koncu zobrazovania tej "vody" ale to mozno len moja chyba, ze som sa pripinal predtym z fullscreen a nazad

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

psicho

ta optimalizovane to vobec neje :D taze z vykonom je to tak

a hejj toto sme presne odovzdali