• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

UI zadanie v LISP

Started by Ing. nemtom, 08.11.2007, 04:57:11

« predchdzajce - alie »

Ing. nemtom

odkazuje ze aj jemu to je jedno:)
brix will be shat

allshe

uz nic :)

MKI

5 bodov ze velmi pekne :DD u staci len tri body z eseje a je to  :ropebanana:
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

allshe

tak nic uz som na to prisiel :P

m!x41

to MKI: no asi tazko "len 3b. z eseje", ked musis mat zo seckeho nadpolovicnu vascinu... (aj z percetronu, aj z pisomky, aj z lispu, aj z eseje...)

bp

Ing.Veduci

Quote from: m!x41 on  20.11.2007, 21:34:08
to MKI: no asi tazko "len 3b. z eseje", ked musis mat zo seckeho nadpolovicnu vascinu... (aj z percetronu, aj z pisomky, aj z lispu, aj z eseje...)

bp

# Študent musí napísa všetky kontrolné písomky aspoò za "E", t.j. po starom za 3.
# Študent musí úspešne vypracova a obháji zadania a esej.

teda nadpolovicna vacsina je len pri pisomke ... ostatne ma byt len uspesne ... aj 0b. je niekedy uspech nieee? :) ide o to ze to musis odovzdat....
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

m!x41

a mas to overene? abo len tak tvoj subjektivny nazor???

Ing. nemtom

neni to naisto bo nevieme co myslia pod uspesne:)
brix will be shat

Ing.Veduci

Quote from: m!x41 on  20.11.2007, 22:25:52
a mas to overene? abo len tak tvoj subjektivny nazor???

Subjektivny nazor ... ale vraj sa pytali vascaka a ze musi zo vsetkeho 50%+  :'(
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

buhehe

esej vyzera byt najlahsim zadanim....a pod pojmom obhajit si predstavujem precitat vsetko zo slidov + sem tam daco obkecat......

Ing. nemtom

no neviem ci lisp zadanie neni lahsie ako pisat referat
brix will be shat

krtek

urcite ze referat nie je najlahsi... si sa s konom zrazil?  :huh2:

buhehe

no podla toho aku mate temu.......:P

Ing. nemtom

ta ale ajtak, lisp zadania su dost lahke a su na max 10 riadkov, referat musis napisat 5 stran + pps + obhajovat
brix will be shat

vlkodlak

Podla mna bol Lisp ovela lahši než esej - to som mal urobene za 30 minut + inštalacia LISPU 10 min ( aj s hladanim ). A esej len temu som hladal hodinu a pritom som si ani nič nevybral.

buhehe

dobre presvedcili ste ma sry ze som sa ozval:)

ma5ter

caute...ma nietko zadanie c.8?  Napíšte funkciu, ktorá vráti počet párnych čísel v zozname (neobsahujúcom ďalšie zoznamy). zislo by sa mi :)

kane77

Quote from: ma5ter on  21.11.2007, 21:49:07
caute...ma nietko zadanie c.8?  Napíšte funkciu, ktorá vráti počet párnych čísel v zozname (neobsahujúcom ďalšie zoznamy). zislo by sa mi :)

ved to je v tom co som postol...
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?