• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Jedno?ípové mikropo?íta?e

Started by psicho, 07.02.2008, 21:17:31

« predchdzajce - alie »

ywetka

Quote from: Alex on  24.04.2008, 05:26:01

LAO pre ETTckarov nebol az taky problem. Moj kamarat spolubyvajuci(na strednu chodil na SOU!!!) to mal pred rokom, a na pana Kocura nemohol povedat jedine krive slovo ... Ina kava uz bola pre nich Mikrovlnova technika(neviem ci je to presny nazov predmetu, proste "mikrovlnka"...) Tam to bolo s panom Gamcom uz zretelne o inom ... ked som nazrel do tych skript pomyslel som si: "...zlate ZI-cko ... :D"

nebol? tak ja som bola asi jedina, co mala zapich v normalnom case a jedina som zo svojho terminu urobila skusku :D mozno aj tam sa to uz zmenilo, ved koniec koncov su to tri roky, co to mam ja za sebou ;) a koniec koncov, SOUckari maju lepsie predpoklady na studium elektro ako gymnazisti, cize by som ho velmi nehanila a nepodcenovala az tak :D poznam par SOUckarov, ktori su naozaj zasluzene pani Ing.

a na druhej strane, poznam par ludi, ktori urobili zasa mikrovlnku uplne bufetacky... bez namahy a po tyzdni mastenia NFS :D vsetko je asi relativne a dost asi aj o stasti...
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

wlade

Quote from: ywetka on  24.04.2008, 05:31:17
Quote from: Alex on  24.04.2008, 05:26:01

LAO pre ETTckarov nebol az taky problem. Moj kamarat spolubyvajuci(na strednu chodil na SOU!!!) to mal pred rokom, a na pana Kocura nemohol povedat jedine krive slovo ... Ina kava uz bola pre nich Mikrovlnova technika(neviem ci je to presny nazov predmetu, proste "mikrovlnka"...) Tam to bolo s panom Gamcom uz zretelne o inom ... ked som nazrel do tych skript pomyslel som si: "...zlate ZI-cko ... :D"

nebol? tak ja som bola asi jedina, co mala zapich v normalnom case a jedina som zo svojho terminu urobila skusku :D mozno aj tam sa to uz zmenilo, ved koniec koncov su to tri roky, co to mam ja za sebou ;) a koniec koncov, SOUckari maju lepsie predpoklady na studium elektro ako gymnazisti, cize by som ho velmi nehanila a nepodcenovala az tak :D poznam par SOUckarov, ktori su naozaj zasluzene pani Ing.

Aha tak preto mi to tak tazko ide lebo som gymnazista :(
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

LM

Iwet: nechcem ta ranit, ale podla mna najlepsi studenti nasho rocnika su gymkaci,
na druhu stranu, najlepsie pripraveny do zivota su uplne iny ludia, tu ani neviem povedat odkial ktori su, ale poznam takych co uz teraz vedia v niektorych smeroch ovela viac ako ty co budu koncit s titulom inziniera.

Skola, alebo aspon cast skoly ta musi bavit a budes dobry:d
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
- Jeff Pesis

Who's General Failure and why's he reading my disk?
- Anonymous

Internet is so big, so powerful and pointless that for some people it is a complete substitute for life.
- Andrew Brown

ywetka

Quote from: wlade on  24.04.2008, 05:32:42
Aha tak preto mi to tak tazko ide lebo som gymnazista :(

ale no... ved vacsina ludi na informe su byvali gymnazisti :D

LM

hmmm neviem ci vecsina, lebo niektori mali v prvaku Dudasa, a tam... co ja viem:D
- Jeff Pesis

- Anonymous

Internet is so big, so powerful and pointless that for some people it is a complete substitute for life.
- Andrew Brown

wlade

Quote from: LM on  24.04.2008, 05:35:52
hmmm neviem ci vecsina, lebo niektori mali v prvaku Dudasa, a tam... co ja viem:D

Heh tak tam bolo vidiet ze na gymku sa elektro nebrala :D

EL1 - Fx a opravna E
EL2 - E (52b)

Dawn of the FEI:

ywetka

Quote from: LM on  24.04.2008, 05:33:54
Iwet: nechcem ta ranit, ale podla mna najlepsi studenti nasho rocnika su gymkaci,
na druhu stranu, najlepsie pripraveny do zivota su uplne iny ludia, tu ani neviem povedat odkial ktori su, ale poznam takych co uz teraz vedia v niektorych smeroch ovela viac ako ty co budu koncit s titulom inziniera.

Skola, alebo aspon cast skoly ta musi bavit a budes dobry:d

ranit??? preco? na studium elektro som povedala... teda elektronika, elektrotechnika a proste vsetko ostatne ako informatika :D
ved ja som tiez ex-gymnazistka a minimum predmetov na skole mi robilo vaznejsie problemy (elektro predmety ziadne btw)  :emot-prettywink:

LM

Inac Iwet:
Best stories of Dudas:
dudasove zakony:
- gymnazista nemoze vediet elektortechniku
- dievca nemoze vediet nic.

Dost ho sokovala tvoja segra ked mala z 2 psiomiek full pocet bodov, to mu normalne prevratilo svet hore noahami. A totalne si spominam na posledne cviko ked si peta otvorila flasu a napila sa vodi. Dudas sa tak rozvaloval v kresle a ako na nu pozeral tak zadrel:
"... viete ja by som si dal tiez FAJKU, ale niesom tu sam ... "
GOAL.
- Jeff Pesis

- Anonymous

- Andrew Brown

ywetka

Quote from: LM on  24.04.2008, 05:38:42
Inac Iwet:
Best stories of Dudas:
dudasove zakony:
- gymnazista nemoze vediet elektortechniku
- dievca nemoze vediet nic.

Dost ho sokovala tvoja segra ked mala z 2 psiomiek full pocet bodov, to mu normalne prevratilo svet hore noahami. A totalne si spominam na posledne cviko ked si peta otvorila flasu a napila sa vodi. Dudas sa tak rozvaloval v kresle a ako na nu pozeral tak zadrel:
"... viete ja by som si dal tiez FAJKU, ale niesom tu sam ... "
GOAL.

hehe, ved ja viem :D a tym SOU/SPSE som myslela to, ze su lepsie pripraveni, lebo TE ani nie je elektrotechnika, je to dost o matike a zakladnych principoch (preto to musi byt uplne v pohode aj pre priemerneho gymnazistu)... skor som myslela tie halusky, co maju na mechatronike, energetike, telko a pod. tam verim, ze ludia, co s tym robili prakticky tomu skor rozumeju, kedze sa im to za tie roky na strednej nejako vrylo prirodzene do hlavy...

TE bolo v pohode, doteraz nechapem ten hype, co bol (a vlastne stale je) okolo tohto predmetu ;)
a btw, tu vidno, ze peta sa fakt uci :D dik, lukas za priklad ;)

LM

iwet, ale mohla by si jej dohovorit, aby zacala chodit na prednasky, ja sa tam dost nudim, a otravovat stale misu s tamarou ma uz nebavi:D
- Jeff Pesis

- Anonymous

- Andrew Brown

pUf

Quote from: wlade on  24.04.2008, 05:37:15
Quote from: LM on  24.04.2008, 05:35:52

Heh tak tam bolo vidiet ze na gymku sa elektro nebrala :D

EL1 - Fx a opravna E
EL2 - E (52b)

ele1 - Fx 50 a oprava B (sablonka inak nvm nvm) - kollar
ele2 - predtermin B - tomcikova

sa pekne ukazalo, ake je dolezite mat dobreho cviciaceho (z ele1 som mal 27/30 zapich)
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

hansik

peta je sikovne a mudre dievca...taaaakze bacha na reci:):)

LM

peta je predovsetkym pohodova holka, a viac ju beriem ako kamosku ako dievca:D
takych chodi po svete malo:)
- Jeff Pesis

- Anonymous

- Andrew Brown

wlade

Este stale su niektori v skole u Jadlovskeho ?

Dawn of the FEI:

LM

- Jeff Pesis

- Anonymous

- Andrew Brown

faster

Quote from: wlade on  24.04.2008, 05:55:33

Si robis srandu? Heh. To su teda krute zarty. Ved je polnoc, kto by tam bol. Ja by som ho bil pravitkom do rebier, keby ma tam chcel drzat nejak dlho do noci.
To err is human but to forgive is divine.

http://signatura.matusmarcin.com

[Tento priestor je na predaj.]

pUf

Quote from: wlade on  24.04.2008, 05:55:33

uz hadam nie.. ja uz vidim ako to bude v sobotu:
-ta co? de si bol v piatok?
-ta boli sme pit, zahrali sme nejaky futbalek a tak. a ty?
-no ja som bol na zapocte u jadlovskeho a potom som siel na nocak a domov :D

skoda, ze nie som taky typ cloveka, co by mu otvorene povedal svoj nazor (tak ostrejsie). mozno tym dosiahne, ze par ludi sa to naozaj tak nauci, ze to este o rok budu vediet.. ale naco? ti ktorych to bavi sa to naucia tak ci tak.. ti co to budu potrebovat si otvoria katalog a ostatnym je to na okrasu.. ale obdivujem jeho trpezlivost :D jadlovsky for the president!
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

LM

puf: radsej nie, este sa nadohov rozhodne ta skusat ustavu, kazdu hlavu budes musiet vediet za 3 body, aspon.
- Jeff Pesis

- Anonymous

- Andrew Brown

Frankie

Ináč, nechcem si predstaviť, ako by to dopadlo, keby všetci mali dnes (resp. už včera) viac ako 10b za písomku, pretože to by skúšal ešte teraz...  :hammer:

wlade

Quote from: Frankie on  24.04.2008, 06:18:03
Ináč, nechcem si predstaviť, ako by to dopadlo, keby všetci mali dnes (resp. už včera) viac ako 10b za písomku, pretože to by skúšal ešte teraz...  :hammer:

Vidis a vraj si robim srandu, hoci som sa vazne pytal :/

Btw: cez leto asi nejaky pribeh alebo scenar na film napisem :D

Dawn of the FEI:

Mar0sh

Na skuske sme boli do desiatej...skoda, ze predposledny clovek, ktory bol skusany, musi prist v piatok, nechcel by som byt na jeho mieste...kvoli minutovemu cakaniu, kym si prezrie pisomku som tam stravil 7 hodin, nech ide do pitche ten system

wlade

Cipana nemam slov. Normalne sa budem bat prist si precitat prispevky po piatkovom masakri...

Dawn of the FEI:

Mar0sh

piatok ma uz nezaujima, som rad, ze mozem byt rad :D A ludia, co pojdu, nech sa dopredu pripravia, ze vysledky svojej prace budu prezentovat aj 4-krat :) A aj tak mozno pridete aj o tyzden znova :D

psicho

no tak co ? bude 100 stran ??? prihodim dajake drievko do kotla? :D :D :D
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

BCAA

Quote from: psicho on  24.04.2008, 14:56:28
no tak co ? bude 100 stran ??? prihodim dajake drievko do kotla? :D :D :D

vyckaj do piatku   a bude aj stovecka :)