• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Jedno?ípové mikropo?íta?e

Started by psicho, 07.02.2008, 21:17:31

« predchdzajce - alie »

DeeL

Quote from: psicho on  18.04.2008, 22:27:37
a staci ten strukturovany zivotopis , bo iny itak ajtak nenapisem ????
ja im tiez neplanujem dat iny... aj tak ho nikto citat nebude, je to len z podmienky, ze musis tak musis... a najradsej by som bol, keby som mohol v anglictine im ho dat, bo sa mi nechce prepisovat do slovenciny teraz este :D

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

ywetka

Quote from: bliky on  18.04.2008, 21:14:02
Ja osobne sa s prihlaskou moc neplasim bo, este neviem jak  "skoncim" ...?! (doslova)

Aproppo, kto to povedal, ze ked prejdeme prvy a druhy rocnik, tak treti je uz pohoda...?! Nech skusi este jednu hlasku, ze sa zasmejem tiez...

hej, tiez by ma zaujimalo, kto povedal tuto hlasku, neplatila uz ani za mojich cias, treti rocnik bol zo vsetkych piatich suverenne najnarocnejsi... ale prepokladam, ze nejaka guma, ktoru vyplasila matika/fyzika hned na uvod a potom urcite nestudovala informatiku  :puf:
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

STOPANDGO

:c_afro:No tak konecne mam zapich z JM, ale nebolo to najjednoduchsie, kto chce vediet podrobnosti nech pise :smokin:

wlade

Dneska daval zapich ???????????????????????? :ohmigod:

No syp vsetko co bolo, tyral vas, bil, pilil hlava nehlava ? :nervous:
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

Ing. nemtom

Quote from: STOPANDGO on  19.04.2008, 00:21:40
:c_afro:No tak konecne mam zapich z JM, ale nebolo to najjednoduchsie, kto chce vediet podrobnosti nech pise :smokin:

more pis het preco mame prosit :D:D

edit: ci myslis len normalny zapocet abo komplet cely klasifikovany?
brix will be shat

wlade

to co sa delia na dva typy ?

Bud mam alebo nemam nie ?

Dawn of the FEI:

Ing. nemtom

myslim ze ci nemysli typek len to ze odovzdal zadania
brix will be shat

paly-sk

Quote from: nemtom on  19.04.2008, 00:42:05
myslim ze ci nemysli typek len to ze odovzdal zadania
to, ze odovzdal zadania, este neznamena, ze dostal kl. zapich (o obycajnom zapocte tu ani nemoze byt rec, lebo nema nic spolocne s kl. zapoctom bn)

wlade

Dawn of the FEI:

Ing. nemtom

no ja viem, len ci to vie aj ten co sa chce chvalit
brix will be shat

STOPANDGO

No nie zeby som sa chvalil ale som rad ze to mam cele za sebou, proste nebude to take lahke, pyta sa toho dost vela a caka kedy sa pomylite a vtedy to zacne rozoberat do detailou.

STOPANDGO

sorry ze pysem tak strucne ale dlhe spravy mi nechce posielat neviem preco

Ing. nemtom

a ako si mal napisanu pisomku?
brix will be shat

paly-sk

Quote from: STOPANDGO on  19.04.2008, 00:52:20
sorry ze pysem tak strucne ale dlhe spravy mi nechce posielat neviem preco
tak napis viacej kratsich sprav ako nas ucili na PT divide-and-conquer :-D

STOPANDGO

samo uz som nato prisiel, ale pisomka sa mu celkom pozdavala, sa zacal pytat ku kazdej otazke, ale na 8155 ma dostal ohladom strobovacieho rezimu, tak mi povedal ze pridte nabuduce

Ing. nemtom

kua mu treba vysvetlit ze nemam cas 100x chodit zanim, kto mi spravi bakalarku? a skusa iba otazky z testu + tie 2 na zaver?
brix will be shat

wlade

ciboha tak nemam slov, normalne mi je do placu ked citam ako to prebieha  :j_cry:

V pondelok mam APS takze mam len den a pol na preopakovanie si tych s prepacenim chujovin...

Za takychto podmienok na to kaslem, si zopakujem rocnik... [censored]...

Dawn of the FEI:

STOPANDGO

Az tak sa neobavaj, len si pozri otazky aby ta na nejakej somarine nedostal

STOPANDGO

vutorok mi to tak pripadalo ,ze sa snazi za kazdu cenu nieco najst co nevies, ale on iba chce aby si tomu rozumel,proste taky je

STOPANDGO

aha kolegyna Ako si nakoniec dopadla?

ywetka

prestanteeee preboha :( lebo normalne som sa aj ja vylakala, ked som teraz citala, ze co a ako a pritom sa ma ten predmet vobec netyka  :nervous: . ked uz nic, tak minimalne paradne urban legends o panovi Jadlovskom chodia  :-\. ale nakoniec sa to mozno nikomu nebude zdat az take zle (vid eminkina reakcia), ked bude mat po tom :). nemoze byt az taky zly, poznam p. Jadlovsku a ta je podla mna velmi mila zena, tak nemoze to byt az taky kontrast ;)
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

wlade

no praveze hudak mi pripadal taky kamaratskejsi, som daco nevedel zo ZI tak povedal ze 51E tak som schytil index po podpise a utekal.

a tu posle domov doucit ked mam este BP a ine starosti ? tak to je... nemam slov

Dawn of the FEI:

wlade

Quote from: ywetka on  19.04.2008, 01:08:04
prestanteeee preboha :( lebo normalne som sa aj ja vylakala, ked som teraz citala, ze co a ako a pritom sa ma ten predmet vobec netyka  :nervous: . ked uz nic, tak minimalne paradne urban legends o panovi Jadlovskom chodia  :-\. ale nakoniec sa to mozno nikomu nebude zdat az take zle (vid eminkina reakcia), ked bude mat po tom :). nemoze byt az taky zly, poznam p. Jadlovsku a ta je podla mna velmi mila zena, tak nemoze to byt az taky kontrast ;)

protiklady sa pritahuju: texasky masakrista s motorovou pilou + neviniatko (asi tak sa daju charakterizovat, hoci jeho manzelku nepoznam)

Dawn of the FEI:

STOPANDGO

Ale aj tak posledne pocity, proste nebolo to az take tazke len chcel vediet ci rozumies aj casovym priebehom na vystupe citacov o 8155,8255,  co ma zaskocilo ale vykecal som sa

wlade

preboha to co je ten casovy priebeh, sak take ani nemam.

Mu pekne krasne donesiem moje poznamky kedze on VELMI DOBRE vie ze som chodil na jeho prednasky tak nech mi v nich laskavo ukaze tie casove priebehy a potom sa budeme na tuto temu bavit.

Ta to take ee, to kamarati veruze nebudeme, bude zle nedobre, grr. Je mi na  :mishela z takych co si potrebuju zvyraznovat svoje ego na nevinnych studentoch

Dawn of the FEI: