• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Jedno?ípové mikropo?íta?e

Started by psicho, 07.02.2008, 21:17:31

« predchdzajce - alie »

libra

:D

EDIT: inac, len mne sa tak zda, alebo pan docent ma problem s "volume leveling-om" ???

DeeL

jemu sa len obcas prisekne process ovladajuci funkciu normalize ;)

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

paly-sk

Quote from: libra on  20.02.2008, 04:07:41

EDIT: inac, len mne sa tak zda, alebo pan docent ma problem s "volume leveling-om" ???

hej to som si vsimol aj ja, ze niekedy zrazu zacne "vrieskat"

Ing.Veduci

to je "terapia sokom" ... uz uz zaspavas a vtedy ta z toho vytrhne!!  :j_tongue:
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

nighthunter

a ze  len mishela ma probleny so zvukovymi driverami :DD
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

nighthunter

Quote from: eminkaa on  20.02.2008, 05:33:11
Quote from: elisa882 on  20.02.2008, 00:29:07
Zdravim prispievatelov k teme "opravovanie Aciek":
...
Pekny vecer.
Slavka Jadlovska z Kybernetiky.

cauko, nedojdes na forumovicu?
a jja som chcel napisat

nech si nemysli ze nesme magori (mas u mna drink)
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Ing. nemtom

Quote from: paly-sk on  20.02.2008, 05:08:23
Quote from: libra on  20.02.2008, 04:07:41

hej to som si vsimol aj ja, ze niekedy zrazu zacne "vrieskat"

ked vtrhol na nase cviko nemal tento problem, vrieskal od prichodu az do odchodu
brix will be shat

psicho

Quote from: elisa882 on  20.02.2008, 00:29:07
Zdravim prispievatelov k teme "opravovanie Aciek":

Pre zaciatok by bolo dobre ujasnit si, ze zo skusok na kybernetike som neopravovala ani jedinu. Famy, na ktorych zakladate vase posty - ze vraj chodim opravovat skusky, co mam na Acka - je totalna sprostost. Ziaden z mojich spoluziakov to nemohol povedat.

K ostatnym primitivnostiam je pod moju uroven sa vyjadrovat.

Pekny vecer.

Slavka Jadlovska z Kybernetiky.

moe chces povedat ze moje posty su pod uroven ????

kaaamooooooo , moje posty su TOP !Chapes? pomne uz nikto nexe postovat :P

Pekny Den.

Janko Hrasko z Posadzavie
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

fanfo

loooool Janko Hrasko z Posadzavie :D
psicho pwnd slavku z kybernetiky

jadlovnsky to robi naschval na uputanie pozornosti, podla mna, ale mohol by to obmedzovat, bo niekedy je to fakt neprijemne ked zvysi volume

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

mishelka

:D on to robí naschvál, a robí to kopa iných prednášajúcich keď ste si všimli.. to čo nie je dôležité povie takým slabším hlasom a to čo je dôležité povie hlasnejšie, aby ťa to vytrhlo zo spánku a vedel si čo máš napísať a čo nie... Ale uznávam, že ujo to trošičku s tým volume preháňa :)

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

fanfo

pUf do zalara abo do muciarne

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

Ing. nemtom

brix will be shat

Ing.Veduci

Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

nighthunter

ved uz ma aj smajlika!!!

vote 4 pUF!!!

cim-cim

Neviem preco tu riesite ludi ktorych vobec nepoznate a robite si prdel. Ste uplne mimo. Slavka si z vas tiez nerobi srandu ze sa ucite na Ecka alebo ze ledva prechadzate (to som povedal ako priklad, ja neviem ake mate znamky :) ) Tak sa znormalizujte a prestante tu spamovat lebo ja tu hladam infomacie k predmetu  :bananawrite: :)

No a co sa tyka Jadlovskeho tak vzyvajte Alaha ze ho mate bo keby ste mali nejakeho extremistu typu Hlavacova, alebo Hudak alebo ja neviem este kto dalej tak si mozete nakupit spacaky a vybavit si na Vysokoskolskej prechodne bydlisko. A travit tam vikendy nad zadaniami  bu (tak ako ja minuly semester :D )

ps: Jedno jedine Acko mam na FEIke, hadajte od koho...

Ing. nemtom

hlavacovu aj hudaka som absolvoval :P
brix will be shat

Ing.Veduci

a co si mame sami zo seba srandu robit??  :emot-LMAO:

EDIT: a na Jadlovskeho sa tu nikto nestazuje ze ho mame, len sa smejeme ze mu zlyhava volume-control ... co nie je zla vlastnost, ale iba vlastnost na ktorej sa da zasmiat  :P

nighthunter

Quote from: cim-cim on  21.02.2008, 00:39:21
Neviem preco tu riesite ludi ktorych vobec nepoznate a robite si prdel. Ste uplne mimo. Slavka si z vas tiez nerobi srandu ze sa ucite na Ecka alebo ze ledva prechadzate (to som povedal ako priklad, ja neviem ake mate znamky :) ) Tak sa znormalizujte a prestante tu spamovat lebo ja tu hladam infomacie k predmetu  :bananawrite: :)

No a co sa tyka Jadlovskeho tak vzyvajte Alaha ze ho mate bo keby ste mali nejakeho extremistu typu Hlavacova, alebo Hudak alebo ja neviem este kto dalej tak si mozete nakupit spacaky a vybavit si na Vysokoskolskej prechodne bydlisko. A travit tam vikendy nad zadaniami  bu (tak ako ja minuly semester :D )

ps: Jedno jedine Acko mam na FEIke, hadajte od koho...
ale kto si robi prdel ?
napisany bol len jeden post a uz sme si to aj vysvetlili
a Slavku sme zavolali aj na forumovicu

momentalne prebieha vazna diskusia a snazime sa pUfa pretlacit na hrad

Ing.Veduci

pUf

hah no napada ma take porekadlo o trafenej husi  :puf: ja som pisal co som pocul :P
ale paci sa mi ze aj ked sme pod slecninu uroven, i tak prispela svojim (zatial jedinym) postom, aby vyjadrila svoje opovrhnutie a zhnusenie  :puf: 
mozno nabuduce nejaky post,ktory pomoze jej spoluziakom? :P
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

psicho

alebo dajaky post s fotkou kde ju bude vydno, alebo mozno jej budu vydno cicky ? ....alebo to uz vela chcem ? :(
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

JCube

Quote from: pUf on  21.02.2008, 03:02:29
hah no napada ma take porekadlo o trafenej husi  :puf: ja som pisal co som pocul :P
ale paci sa mi ze aj ked sme pod slecninu uroven, i tak prispela svojim (zatial jedinym) postom, aby vyjadrila svoje opovrhnutie a zhnusenie  :puf: 
mozno nabuduce nejaky post,ktory pomoze jej spoluziakom? :P
neviem preco najviac picuju ti co tu pomaly nicim neprispeju... :)
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

nighthunter

btw1: vYdano sa pise s IIIIIIIIIIIIII
btw2: nema to byt mikrocipove (bez dlzna)
btw3:  domyslite si

Ing.Veduci

btw1: vYdano sa pise s IIIIIIIIIIIIII sa pise bez a  :puf:

nighthunter

veduci tromfol huntra a hunter ide do kuta plakat