• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Jedno?ípové mikropo?íta?e

Started by psicho, 07.02.2008, 21:17:31

« predchdzajce - alie »

EqO

tak s nemcinou ti moc nepomozem :D no na asm mam knizku.
Ozaj mishela bp  knizku tu mam. Jak sa dohodneme? Ti ju poziciam a ju poscanujes?
#nie je dolezite co si ludia o tebe myslia, dolezite je aka si. Ludia sa mozu skarede mylit, az to boli :(
#Niekedy sa sam seba pytam, kto sme, odkial sme prisli, kam smerujeme, aky zmysel ma vobec ludska existencia. Potom si nalejem odpoved a uz je dobre.

pUf

loool no ta to bola uzasna prednaska  :puf: budem chodit asi na kazdu :P

sluzi ako prepinac pre port 0, ktory sa prepina do FU!!! :emot-LMAO:

no a este doplnim ako prebiehala prednaska:
ujo prisiel s kufrikom na naradie v ktorom mal nejake archaicke vytlacky knih o JM (urcite zachovane z doby predtym ako zhorela ta kniznica v alexandrii ci kde)
a potom nam pekne diktoval ako na zakladnej skole.. stale daco zabudol alebo povedal nezmysel co nedaval vyznam  :puf:
potom ked pisal na tabulu tak tiez sa parkrat sekol.. ale inak celkom sranda :P
zapisal som 5 A4 :P

jaaj a este doplnim ze p/27 to je take ze dvere su vpredu cize sa neda tajne odist xD
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

Ing.Veduci

njn tak pUf ma predbehol s top halskou pednasky "ktory sa prepina do FU!!!" .... to je lama ten Jadlovsky ... tak som sa nasmiaaal, prideme aj nabuduce kazdopadne. Sice som nic nerozumel, ale peckaaaa..

EDIT: sice OT, ale ja s fanfom chvalime eminku za dnesny prichod na prednasku z APS  ap :j_laugh: :puf: :hah:
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

wlade

OMG a to som si myslel ze len ja som z dnesnej prednasky absolutne nic nepochopil :D Bo mam zapisane niekolko A4-iek ale ked tak kukam nic z toho nehapem :D
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

Ing.Veduci

Quote from: eminkaa on  13.02.2008, 02:35:11
jaj ty, ta kto mal vediet, ze tam maju tolko vela schodov?

ale ved my sme len radi, ze si nevedela :D
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

Raleon

Quote from: eminkaa on  13.02.2008, 00:30:31

ale mohli by ste sa hanbit, taky hluk ste robili kurnik sopa, tak ked uz nedavam pozor, tak som aspon ticho, sak aspon kusok ucty k starsiemu cloveku by sa mohlo prejavit.... gadzovia :03:

ja som bol dobry. Ja som hluk nerobil, ja som spal

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

wlade

nevie niekto ci su dakde na webe aj tie PPT prezentacie co nam dnes premietal ten cviciaci na cviku, ktore bolo hned po prednaske blizko V101b ? Tie slajdy s tmavomodrym pozadim myslim. Ma zaujimaju hlavne pre informacie o zapoctoch lebo toho bolo kus vela a nestihal som si vsetko pozapisovat do detailov :(

Dawn of the FEI:

Ing.Veduci

pytali sme sa ho a ze asi skor nie :(

wlade

Hnusak jeden. Aspon ze nam dal papiere s tymi ASM prikazmi ale i tak...

Dawn of the FEI:

fanfo

Quote from: wlade on  13.02.2008, 06:38:16
Hnusak jeden. Aspon ze nam dal papiere s tymi ASM prikazmi ale i tak...

sak aj tie papiere su ako z nudze cnost, ale aspon sme nemuseli prepisovat totu .ppt

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

pUf

njn on je vraj postrach :P jadlovskeho myslim, ze opak svojej zeny co tam tiez uci.. a ich dcera je druhacka na ui a ked ma menej ako 98 ide opravovat skusku :puf:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

fanfo

Quote from: pUf on  13.02.2008, 18:40:45
njn on je vraj postrach :P jadlovskeho myslim, ze opak svojej zeny co tam tiez uci.. a ich dcera je druhacka na ui a ked ma menej ako 98 ide opravovat skusku :puf:

mne to pride take dost trapne ked mas 98 a ides opravovat  :emot-shakehead:

Ing.Veduci

karieristka je to .... takej treba chlapa  :emot-LMAO:

Ing.Veduci

ano, videl ... a preto by som sa len nerad tejto ulohy zhostil ja   :puf: :puf: :puf:

fanfo

Quote from: Veduci on  13.02.2008, 18:51:55
ano, videl ... a preto by som sa len nerad tejto ulohy zhostil ja   :puf: :puf: :puf:

loooool veduci rulez

pUf

Quote from: Veduci on  13.02.2008, 18:51:55

:emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Ing. nemtom

brix will be shat

Ing.Veduci

ani nechci  ap ... som skusal googlit ale nenaslo  :puf:

fanfo

Quote from: Veduci on  13.02.2008, 18:59:43
ani nechci  ap ... som skusal googlit ale nenaslo  :puf:

taka pekna/ziadana, ze az nenaslo   :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:

Ing. nemtom

brix will be shat

pUf

Quote from: nemtom on  13.02.2008, 18:56:55
:D:D aj ja ju chcem vidieeeeet

ta sak si chodil na UI, tam si mal moznost ju vidiet :P taka dlhe vlasy v cope, okuliare, dajaky kostym (akoze take saty , ne kostym na karneval.. tak ma na padlo ze na najblizsi karneval pojdem ako jednocipovy mikropocitac.. dam si 40 noziciek a port 0, ktory sa prepina do FU!! )
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Ing. nemtom

tha mozno som ju videl ale som nevedel ze to je ona
brix will be shat

fanfo

Quote from: pUf on  13.02.2008, 19:03:27
ta sak si chodil na UI, tam si mal moznost ju vidiet :P taka dlhe vlasy v cope, okuliare, dajaky kostym (akoze take saty , ne kostym na karneval.. tak ma na padlo ze na najblizsi karneval pojdem ako jednocipovy mikropocitac.. dam si 40 noziciek a port 0, ktory sa prepina do FU!! )

looool ja asi pojdem tiez :D:D

Ing.Veduci

preeesne taka ... hranate cervene okuliare, cop, baretka a pohlad inteligenta!!!

Ing. nemtom

ja este furt neviem co je to FU :D citim sa jak st.... lama:D vysvetli mi to niekto?
brix will be shat