• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

DBS SKUSKA

Started by psicho, 01.01.2008, 21:11:11

« predchdzajce - alie »

ywetka

Quote from: nighthunter on  17.01.2008, 02:20:28
lol 5 predmetov ?

ja som mal 7, z toho jeden bol odborna jazykova skuska

to z coho vsetkeho si maturoval? sice OT, ale zaujima ma to... zeby snad vzdialeny spoluziak?  :emot-dance:
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

pUf

doobre.. 5 povinnych  :j_tongue: aspon na srobarke teda.. neviem ci to nemali inak tito... hmmm bilingvialni z komenskeho
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

buhehe

otazky generuje moodle nie cize teraz by mohol vygenerovat nieco priatelnejsie...ci tam niekto zakerny zadava ze z transakcii vygeneruj 20otazok a z tych omacok okolo 10 otazok?  ;D

ywetka

Quote from: pUf on  17.01.2008, 02:31:15
doobre.. 5 povinnych  :j_tongue: aspon na srobarke teda.. neviem ci to nemali inak tito... hmmm bilingvialni z komenskeho

ja som tiez bilingualna... ale z laca novomeskeho ;) ja som maturovala zo sloviny a literatury, franiny a literatury, dejepisu, NOS-ky, francuzskej matiky, francuzskej chemie a francuzskej biologie ;)

Agamemnon

Quote from: ywetka on  17.01.2008, 02:37:01
doobre.. 5 povinnych  :j_tongue: aspon na srobarke teda.. neviem ci to nemali inak tito... hmmm bilingvialni z komenskeho

ja som tiez bilingualna... ale z laca novomeskeho ;) ja som maturovala zo sloviny a literatury, franiny a literatury, dejepisu, NOS-ky, francuzskej matiky, francuzskej chemie a francuzskej biologie ;)

s takou maturitou si trochu netrafila školu, nie? :)
All code is crap.

42

styrioci

Quote from: buhehe on  17.01.2008, 02:32:21
otazky generuje moodle nie cize teraz by mohol vygenerovat nieco priatelnejsie...ci tam niekto zakerny zadava ze z transakcii vygeneruj 20otazok a z tych omacok okolo 10 otazok?  ;D
nie, ono je to spravene cele zakerne...je dajme tomu 1000 otazok a z toho 10 je z omacok :D

trek

aj ja som chodil na L.novomeskeho...ale do klasickeho gympla:)

buhehe

ked uz OT tha sa aj ja pridam....
ja som maturoval z predmetov co nemaju s touto skolou nic spolocne....a predsa som tu....hlavne ze nam chuti...
som mal Sj, Aj, matiku (no matika predsa len ma daco spolocne s touto skolou), NoSku a GEOGRAFIU...

pUf

predtou skolou som sa daco nacakal.. nemam ju rad lebo sa mi nepaci architektonicky sloh :D a tiez tam mam zubarku.. a tiez sme hore na tom ihrisku museli behat 3 tisicku ale inak sa dobre chlastalo tam na tom dvore  :alc:  :j_cheesy:

ristekp.. pre mna francuzstinu som mal 2 roky a dajak ma nechytila :D dejepis a nosku tiez velmi nemusim.. jedno stastie ze tam nie je deadly kombo francuzsky dejepis alebo nos.. asi by som sa ta zacal bat  :j_cheesy:
a tiez sa mi zda ze si netrafila skolu :P

ja som mal sj,aj - B ,m,f,i -A

a boli ma hlava uz z dbs  :hammer: bleee
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

ywetka

trafila... z informy sme maturovat nemohli, lebo sme jej mali pocas skoly malo hodin a fyziky taktiez... a museli sme si vybrat nejake predmety na maturu... zabijem sa, ze som sa nudila a dejepis sa mi zdal zaujimavy a NOS-ka zasa lahka?  :emot-LMAO: :emot-LMAO: a chemia s biolou boli povinne maturitne predmety... uz sa to lahsie chape?   bv :hug:

psicho

ja som mal vsetko co ty ale ja som mal vsecko na A :P :P :P
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

pUf

ywetka uz sa nevyhovoris ze si sla na informatiku kvoli chlapcom  :j_cheesy:

psichovi tez neni dobre

19:52 psichological: dneska robme priklady, a zajtra uveris
19:53 psichological: its so eeeasyyyyyyyyyyyyyy
19:56 psichological: tlaci ma na srdce, to nedobre vsak ?  ak:
19:56 psichological: zomrem taky mlady

DBS vazne poskodzuje zdrawie.. fyzicke i dusevne
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

pUf

Quote from: psicho on  17.01.2008, 02:54:27
ja som mal vsetko co ty ale ja som mal vsecko na A :P :P :P

lool ta na tom vasom lo lo gympli je to asi taka uroven ako u nas C  :j_cheesy:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

buhehe

vie mi niekto povedat ci existuje nieco take ako full outer join a co robi?
ked kuknem na to tha to potom vybera vlastne vsetky riadky nie? lebo je jedno ci v lavej tabulke je null alebo v pravej...za objasnenie dakujem... :emot-drunk:

ywetka

joj vy dvaja experti - obaja lamentujete a obavate sa, posobite tym padom ako...nie zo zleho...ale na nezasvateneho... ako flakacske gumy  :emot-LMAO: a pritom vam to dost mysli, co pozorujem a nakoniec vzdy urobite!  :lol9: ak sa nahodou nepodari zajtra, tak sa podari na dalsi termin, sak kopa ludi ani zapich nedostala, flek na skuske bude a to uz budete vediet, co presne cakat.. alebo... pride ina pomoc zhora  ah: :thumbsup:

psicho je strasne hystericka povaha, naozaj zomrie mlady... ak:   :j_wink:

ywetka

Quote from: buhehe on  17.01.2008, 02:57:05
vie mi niekto povedat ci existuje nieco take ako full outer join a co robi?
ked kuknem na to tha to potom vybera vlastne vsetky riadky nie? lebo je jedno ci v lavej tabulke je null alebo v pravej...za objasnenie dakujem... :emot-drunk:

hej existuje a presne to robi, co si povedal... kde neni definovane, da null a je jedno ci v pravo alebo vlavo

pUf

Quote from: ywetka on  17.01.2008, 03:01:16
joj vy dvaja experti - obaja lamentujete a obavate sa, posobite tym padom ako...nie zo zleho...ale na nezasvateneho... ako flakacske gumy  :emot-LMAO: a pritom vam to dost mysli, co pozorujem a nakoniec vzdy urobite!  :lol9: ak sa nahodou nepodari zajtra, tak sa podari na dalsi termin, sak kopa ludi ani zapich nedostala, flek na skuske bude a to uz budete vediet, co presne cakat.. alebo... pride ina pomoc zhora  ah: :thumbsup:

psicho je strasne hystericka povaha, naozaj zomrie mlady... ak:   :j_wink:

trosku tam mas chybu :D
ja jaky budem smutny ked nas psicho opusti..2 dni budem plakat do vankusa  ak: pUf  :zuzka: psicha
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

buhehe

vdaka...nebol som si isty a dufam ze uz posledna otazka....ale najdolezitejsia...boli checkboxy aj tam kde bola jedna spravna odpoved? po pripade bolo napisane kolko ma byt spravnych odpovedi?  ;D ;D ;D omg ja zajtra musim urobit...xcem mat dlhe prazdniny... :)

pUf

uz aj mUfa to postihlo :D ale on je OD   :drink:

20:17 mUf: myslis ze to bude v phoode ked som vypil liter energetickeho napoja v priebehu hodiny?
20:17 mUf: nejak divoko mi bije srdce
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Agamemnon

Quote from: buhehe on  17.01.2008, 03:06:17
vdaka...nebol som si isty a dufam ze uz posledna otazka....ale najdolezitejsia...boli checkboxy aj tam kde bola jedna spravna odpoved? po pripade bolo napisane kolko ma byt spravnych odpovedi?  ;D ;D ;D omg ja zajtra musim urobit...xcem mat dlhe prazdniny... :)

kde máš 1 správnu, moodle dáva radiobutton
All code is crap.

42

wlade

Nechcem ist zajtra na opravny :462:

Sa mi uz vcera snivali nocne mory ako prisla Telepovska na skusku, vytiahla plnoautomaticku motorovu pilu a zacala pilit hlava nehlava, pocitace, indexy atd a vitazoslavne zahlasila ze mi zo 49b prilepsi na 50b a dekansky nebude :j_cry:

Texasky masaker motorovou pilou bol onicom s tym co bude zajtra :nervous:

http://www.fantazia.sk/obsah/obrazky/nahlady/holly-chainsaw-telo.jpg
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

buhehe

Quote from: wlade on  17.01.2008, 03:14:51

Sa mi uz vcera snivali nocne mory ako prisla Telepovska na skusku, vytiahla plnoautomaticku motorovu pilu a zacala pilit hlava nehlava, pocitace, indexy atd a vitazoslavne zahlasila ze mi zo 49b prilepsi na 50b a dekansky nebude :j_cry:

to uz je zle potom.....to musia byt tazke stavy...
ale myslim ze skusku urobis...

pUf

Quote from: Agamemnon on  17.01.2008, 03:14:27
Quote from: buhehe on  17.01.2008, 03:06:17

kde máš 1 správnu, moodle dáva radiobutton

tak to potom ake nefer bolo ked sme mali na papieroch? tam neboli ziadne radiobuttony ani checkboxy  :j_undecided:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

paly-sk

http://www.fantazia.sk/obsah/obrazky/nahlady/holly-chainsaw-telo.jpg

uz tolko nestresuj, neboj spravis zajtra, tak jak si stresoval s OS-kom a mas B-cko (dokonca lepsie ako ja, ale ja idem na skusku v pohodicke nastastie), tak aj zajtra bude good ;-)

btw. ked sa vam chce tolko pisat, tak priddte na fei_tuke@conf.netlab.cz, potrebujete akurat jabber ucet

pUf

nene ona ma kosu.. ale sme to s mUfom vyriesili  :j_cheesy:

20:26 mUf: zajac si pred chvilou cuchol k mojim ponozkam a od ftedy sedi nehybne v kute:D:D:D
20:26 pUf: lool :D:D ber het.. dame telepovskej zajtra
20:26 pUf: bude nehybne sediet vkute :D
20:26 mUf: zajaca do rohu?
20:27 pUf: ponozky jebo :D
20:27 mUf: jaj ponozky:D

:bananadance:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook