• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

DBS SKUSKA

Started by psicho, 01.01.2008, 21:11:11

« predchdzajce - alie »

mishelka

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

buhehe

buhehe

hh...tha ked si ju pouzila si mala dotycnemu/ej vysvetlit jak sa veci maju....

m!x41

to hudak este zije??? ty ja som ho nevidel ani nepamatam... no co uz, stalica je stalica... alebo jak zvykli moja stara mat vravievat "zla burina nevyhinie"

psicho

ked sme uz pri MVP tak to pouziva aj Microsoft, Microsofts MVP a.k.a Most Valuable Professional
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Ing. nemtom

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL som vedel ze sa objavi psicho a toto napise:D:D
brix will be shat

pUf

pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

MKI

no dpc ludia chcem ist 17teho na skusku tak mi niekto uvolnite termin sakra :D
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

fanfo

Quote from: MKI on  12.01.2008, 07:19:48
no dpc ludia chcem ist 17teho na skusku tak mi niekto uvolnite termin sakra :D

ja uz som tam pekne zahniezdeny  bk

btw: a to pamatam, ze nas teleteta s veducim sprdla ze sme prihlaseny na 10.00 ked este ani termin o 8.00 nie je zaplneny

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

MKI

pocujte da sa nejako v phpmyadmine vykliknut cudzi kluc ?

paly-sk

Quote from: MKI on  12.01.2008, 19:14:41
pocujte da sa nejako v phpmyadmine vykliknut cudzi kluc ?

chod na tabulku (zalozka Structure), kde si xces definovat FK a tam si daj Relation View a tam si uz vyberies, len pripominam, ze v mysql musi tabulka pouzivat engine innodb - ten podporuje FK, storovane procedury, triggre (od verzie 5.1.6 moze vytvarat triggre kazdy, kto ma nato prava, do tejto verzie to moze iba SUPER pouzivatel), transakcie..

wlade

Som zmenil engine tabulky na innoDB ale i tak ziadne relation view ani nic podobne mi nepribudlo :/
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

paly-sk

Quote from: wlade on  12.01.2008, 20:58:41
Som zmenil engine tabulky na innoDB ale i tak ziadne relation view ani nic podobne mi nepribudlo :/

aku verziu mysql & phpmyadmin-a pouzivas? a este jedna pripomienka, ked xces vytvorit FK, tak najprv musis definovat INDEX na danom stlpci. len nerozumiem preco robite rucne tieto kluce, ved v powerdesigneri ked ste si dobre navrhli CDM a z toho vygenerovali PDM a tam nastavili engine InnoDB, tak staci ten skript spustit a that's all

MKI

no ale uz mam toho dost okamzite ze sa niekto odhlasi z terminu 17 :D

bliky

jj mam ten isto problem... NEPUSTI NIEKTO TERMIN NA SKUSKU Z DBS...?! (17-jan-2008 10:00) please...

ci mam pisat HTTP mail, ze cem ist na tu skusku v stvrtok??? (a cem a cem a cem...  ak: )

psicho

za 4000sk sa odhlasim , ponuky na mail alebo icq , ak je viacej zaujemcov tak cena stupa :)

kane77

u mna 3500 + administracny poplatok 450 korun.. skvela akciova cena...
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?

matbir

to su ceny s vysokohorskou prirazkou? ved studujete v Kosiciach....
ja Vam dam ten termin za 500.-   kto sa hlasi?

psicho

preco kazdy kradne moje napady ??? o takom ze dusevne vlastnictvo ste nepoculi ??? ja mam navsetko (c) , vas zazalujem a dokonca mojho zivota ma budete zivit

Ing.Veduci

ja ked nestihnem urobit do stredy zadanie, tak vam ochotne termin prenecham ... a kedze len nerad by som vam termin prenechaval, idem makat na zadani :D
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

bliky

Quote from: bliky on  14.01.2008, 01:12:27
jj mam ten isto problem... NEPUSTI NIEKTO TERMIN NA SKUSKU Z DBS...?! (17-jan-2008 10:00) please...

ci mam pisat HTTP mail, ze cem ist na tu skusku v stvrtok??? (a cem a cem a cem...  ak: )

dobre rusim to ... hodim si to asi az na buduci tyzden bo to uz by som bol asi fest velky makac keby som za 10 dni 4 skusky zrobil .. (stacia tri nie...?!) :)

buhehe

kane77

Quote from: bliky on  14.01.2008, 20:20:12
Quote from: bliky on  14.01.2008, 01:12:27

dobre rusim to ... hodim si to asi az na buduci tyzden bo to uz by som bol asi fest velky makac keby som za 10 dni 4 skusky zrobil .. (stacia tri nie...?!) :)
ta ked pojde vsetko ako ma tak za 4 dni spravim 4 skusky+1zadanie :)
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?

buhehe

ja mam podobny harmonogram....za 4 dni 3 skusky + odovzdat zadanie a dnesne zswi dufam ze sa podari bo mi padne harmonogram jak domcek z kariet...

pUf

ja mam tiez taky podobny 23 dni 5 skusok :D
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook