• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Architektúra po?íta?ových systémov - APS

Started by wlade, 13.02.2008, 06:00:34

« predchdzajce - alie »

trek

potreboval by osm vediet dve veci...ci boli otazky cislovane na skuske tak ako su uvedene na stranke a ci sa pisalo na vlastne papiere alebo davali oni pripadne ci peciatkovali papiere

pUf

pocujem vo vzduchu prilietat tazke bombardery :D
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

trek

wlade

potrebujem este aspon dva dni aby som to ako-tak vedel :nervous:
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

jaros51

Netreba sa bat, ved co sa naucis na tuto skusku a ak ju nespravis, bude ti ako pekny zaklad k dalsiemu terminu :), no alebo 2 zaklady k 3. terminu.
Predsa len, aj ja by som podporil teoriu, ze ked mas so sebou aspon daku externu pamat, hned je pocit istoty pevnejsi aj ked ju nepouzijes ( klasicky pripad pod - vankusoveho ucenia :):guitar:. Daslia vec je ze ak tomu "ucivku" nechapem tak si idem dade prevetrat hlavu, no a ak sa vratim, vidim to hned z ineho uhlu  :j_wink: - GL vsetkym ci si pecu hlavy  :thumbs-up:

wlade

Quote from: jaros51 on  21.04.2008, 02:46:50
Netreba sa bat, ved co sa naucis na tuto skusku a ak ju nespravis, bude ti ako pekny zaklad k dalsiemu terminu :), no alebo 2 zaklady k 3. terminu.
Predsa len, aj ja by som podporil teoriu, ze ked mas so sebou aspon daku externu pamat, hned je pocit istoty pevnejsi aj ked ju nepouzijes ( klasicky pripad pod - vankusoveho ucenia :):guitar:. Daslia vec je ze ak tomu "ucivku" nechapem tak si idem dade prevetrat hlavu, no a ak sa vratim, vidim to hned z ineho uhlu  :j_wink: - GL vsetkym ci si pecu hlavy  :thumbs-up:

ja viem len tu je problem ze potom nebudem stihat bakalarku vobec kedze sa to bude presuvat. V tom je tento semester iny od predoslych...

Kazdopadne dik za GL, pripajam sa k prianiu nech je na Vas pan Adam milosrdny (a ku mne tiez) :'(

Dawn of the FEI:

jaros51

Quote from: wlade on  21.04.2008, 02:54:47
Quote from: jaros51 on  21.04.2008, 02:46:50

ja viem len tu je problem ze potom nebudem stihat bakalarku vobec kedze sa to bude presuvat. V tom je tento semester iny od predoslych...

Kazdopadne dik za GL, pripajam sa k prianiu nech je na Vas pan Adam milosrdny (a ku mne tiez) :'(

Neni Zac  :) k tej Bakalarke, vsak nieco porobene uz urcite mas, a ak mas napr. poslednu Skusku 5. maja tak si mozes este pripisat + jeden tyzden na dopracovanie - casu bude .

Ing.Veduci

Quote from: trek on  21.04.2008, 01:37:33
potreboval by osm vediet dve veci...ci boli otazky cislovane na skuske tak ako su uvedene na stranke a ci sa pisalo na vlastne papiere alebo davali oni pripadne ci peciatkovali papiere
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

psicho

tak ja napr. este potrebujem fest vela k bakalarke :( jeto v pici
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

psicho

Quote from: Veduci on  21.04.2008, 03:52:44
Quote from: trek on  21.04.2008, 01:37:33

tak na stranke aps je napisane ze papier si musis sam donest, takze sotva ti tam bude dakto s peciatkou pobehovat :P :P :P
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

ywetka

peciatky sa uz asi nedavaju... u nas sa este davali, lebo sa zvykli robit bomby a to az nezvycajne hromadne ;)
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

paly-sk

Quote from: psicho on  21.04.2008, 03:56:28
tak ja napr. este potrebujem fest vela k bakalarke :( jeto v pici

nie si sam :-)

BCAA

wlade

ja nemam nic, iba index.php zbuchany za minutu :( chcem uz mat tie kokotiny APS/JM za sebou :'(

Dawn of the FEI:

wlade

Za nieco nad 10 hodin odstartuje masaker v ZP1.  :ahaha:

Boh zehnaj Amerike studentom !  :nervous:

Do boja !!!  :buttrock: :buttrock: :buttrock:

Dawn of the FEI:

pUf

inak to ma zaujima.. ze budeme mat spolu BvI a APS? lebo BvI je tiez o 9.45 v ZP1 :)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

hlsman

ano spolu bude..

TESIME SA NA VASU UCAST! :D :D :D

pUf

juchu, stanete sa tercom nasich posmeskov :puf:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

LM

puF : ale vies ze kto sa smeje naposledy, tak ten o chvilu umrie:D
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
- Jeff Pesis

Who's General Failure and why's he reading my disk?
- Anonymous

Internet is so big, so powerful and pointless that for some people it is a complete substitute for life.
- Andrew Brown

wlade

APS/JM never more ! Zajtra musi APS padnut ! Drzte sa vsetci a nedajte sa vyhodit !

Dawn of the FEI:

LM

wlade: a ked spravis, tak si dame multicastovane
chn chn chn???
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
- Jeff Pesis

Who's General Failure and why's he reading my disk?
- Anonymous

Internet is so big, so powerful and pointless that for some people it is a complete substitute for life.
- Andrew Brown

wlade

ked spravim APS a stredu JM potom o tom podiskutujeme.. :)

Dawn of the FEI:

jaros51

Jedna otazocka  prednasok. Vie niekto ci nie je v 4. prednaske str38 chyba vo vzorci A = (L×Q, Q, R×G, δ, λ) , nema byt namiesto L×Q  - LxF , lebo potom je ako vstup prechodovej funkcie dany retazec L × F v  δ: Q × (L × F) → Q,  aj  v  λ: Q × (L × F) → R × G  ?? Ci sa ja mylim ???  bu

Mar0sh

myslim si, ze tam chyba urcite je...ci nahodou to F-ko nemas nahradit Q-ckom, nepamatam sa uz ako sme to brali na logickych systemoch ,ale malo by to byt rovnako...navyse na dalsich obrazkoch sa tieto pismena pouzivaju, teda podla mna to F tam nema byt

jaros51

Quote from: Mar0sh on  21.04.2008, 06:27:39
myslim si, ze tam chyba urcite je...ci nahodou to F-ko nemas nahradit Q-ckom, nepamatam sa uz ako sme to brali na logickych systemoch ,ale malo by to byt rovnako...navyse na dalsich obrazkoch sa tieto pismena pouzivaju, teda podla mna to F tam nema byt

Cize uuplne opacne vravis ?