• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Tu-ke.com infiltrovane ucitelmi

Started by Bendo, 10.06.2007, 23:20:08

« predchdzajce - alie »

psicho

Podla mna treba tu takto verejne oficialne poprosit kazdeho pracovnika TUKE profesor,doktorant,asisesten,upratovacka ,nech sa prihlasia v dajakom specialnom topicu ze ano pod tymto menom som to ja a som ucitel/doktorant atd.., a potom ich vyhodit a potom este poprosit nech sa uz sem neregnu znova ,lebo ked sa neprihlasia alebo ked sa znova regnu tak potom pan boh bude nahnevani a potom nepojdu do neba ale pojdu do pekla a tam nedobre ...

Taze netreba klamat a skrivat sa ,lebo toje proti bozim prikazaniam ,pekne sa treba prihlasit a odist ,lebo inak ani spoved nepomoze :D

btw: Pan Boh Vas vydi !!! jeho neoklamete !
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

nighthunter

Quote from: psicho on  18.06.2007, 04:32:20
Podla mna treba tu takto verejne oficialne poprosit kazdeho pracovnika TUKE profesor,doktorant,asisesten,upratovacka ,nech sa prihlasia v dajakom specialnom topicu ze ano pod tymto menom som to ja a som ucitel/doktorant atd.., a potom ich vyhodit a potom este poprosit nech sa uz sem neregnu znova ,lebo ked sa neprihlasia alebo ked sa znova regnu tak potom pan boh bude nahnevani a potom nepojdu do neba ale pojdu do pekla a tam nedobre ...

Taze netreba klamat a skrivat sa ,lebo toje proti bozim prikazaniam ,pekne sa treba prihlasit a odist ,lebo inak ani spoved nepomoze :D

btw: Pan Boh Vas vydi !!! jeho neoklamete !

VIIIIIIIIIIIIIIIIDIIIIIIIIIIIIIII

a si mi pripomenul vtip

ze dobre dievcata sa dostanu do neba
a zle sa dostanu kde chcu
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Raleon

Quote from: psicho on  18.06.2007, 04:32:20
potom nepojdu do neba ale pojdu do pekla a tam nedobre
Nedobre?
Ale vsak vsetok zle ide do pekla - alkohol, lachke zeny...
budem vecnost pocuvat hudbu anjelov, a jest nizkokaloricke jedla?? cc

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

sogi

a nosit biele tielko a spievat pesnicky,nie? :D

a BTW 300 postov....nemam tolko....nevyjadrujem sa ku kazdej blbosti :)
----------------------------------------------------------------------------------
Why geeks like computers: unzip, strip, touch, finger, grep, mount, fsck, more, yes,fsck,fsck,fsck,umount, sleep.
----------------------------------------------------------------------------------

JBull

Quote from: Johny Bravo on  18.06.2007, 03:06:56
a co tak pridat mezdi pravidla ze vstup vyucujucim je zakazany? :)
potom este ostatne veci doriesit.. lebo to nestaci heh

A povedat potom, ze porusili autorske prava, ked na teba vyberaju vecy ktore zistili z fora :)))

Johny Bravo

Quote from: JBull on  18.06.2007, 23:26:39
Quote from: Johny Bravo on  18.06.2007, 03:06:56
a co tak pridat mezdi pravidla ze vstup vyucujucim je zakazany? :)
potom este ostatne veci doriesit.. lebo to nestaci heh

A povedat potom, ze porusili autorske prava, ked na teba vyberaju vecy ktore zistili z fora :)))
tha jj :)

krtek

Quote from: sogi on  18.06.2007, 23:19:41
a BTW 300 postov....nemam tolko....nevyjadrujem sa ku kazdej blbosti :)

ale ved teba pozname :) ty by si ziadal pozvanku v pohode od niekoho ineho...  ved poznas vela ludi a vela ludi pozna teba ;)

Ing. nemtom

a mna nepozna nikto, co potom? ma zrusite?
brix will be shat

Johny Bravo

styrioci

skuste mna zrusit, 300 hrmenych!

bohu dusu a mne ojra!

:ahaha:

wlade

hned po skuske asi zacnem spamovat aby som dosiahol tristovku  :huh2:

EDIT: jej ani nemusim, aktualne len 10 postov mi chybuje  :smirk:
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

mishelka

podla mňaa by sa mala spraviť len časť pre screenshoty na také nehorázne zabezpečenie... Veď o to tu ide, aby kôli tomu tých ľudí nevyhodili ne :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

BCAA

JCube

abo staci trosku chcenia a sa aj naucit...a daco vediet... :P
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

BCAA

Quote from: eminkaa on  26.06.2007, 23:23:37
Quote from: BCAA on  26.06.2007, 02:32:21
abo nerobit screenshoty ;)

sak to som uz hovorila, ze stacilo by, keby sa tu nedavali skrinsoty a bolo mi odpisane, ze blbosti trepem

ta asi mam respect :D :D

hun10

je to o tom ze tie screenshoty vela ludom pomohli a bez nich by napr nemalo zmysel kecat o tom co bolo na databazovych systemoch (ja by som bez nich nespravil asik a niesom urcite jedinny)

woody

akoze tolko riesite screeny ... a co tak ocr premiesat otazky a je po probleme ... a ak aj dame do pravidiel ze cestne vyhlasujem ze nie som ucitel a bla bla bla ako nam to pomoze? :) das im ban? :D oni ta moze vyhodit aj bez dovodu .... ty im nemozes spravit nic ....
takze riesenie su pozvanky, dokonale utajenie nasej identity alebo nevyvijanie ziadnej podvratnej cinnosti ....

no pravda je tu este jedna moznost ale ta je taka hnusna ze mam problem normalne ju spominat .... este by sme sa mohli aj zacat ucit  :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:

styrioci

Quote from: woodyno pravda je tu este jedna moznost ale ta je taka hnusna ze mam problem normalne ju spominat .... este by sme sa mohli aj zacat ucit

toto si hadam vazne nemyslel  :whacko: :lol9: :hammer: za taketo prehlasenia by som nekompromisne daval ban  :j_laugh: :lb: :ahaha:

Johny Bravo

Quote from: styrioci on  27.06.2007, 20:38:06
Quote from: woodyno pravda je tu este jedna moznost ale ta je taka hnusna ze mam problem normalne ju spominat .... este by sme sa mohli aj zacat ucit

toto si hadam vazne nemyslel  :whacko: :lol9: :hammer: za taketo prehlasenia by som nekompromisne daval ban  :j_laugh: :lb: :ahaha:

no skoro som zatlacil gombik

:emot-LMAO:

JCube

Quote from: styrioci on  27.06.2007, 20:38:06

tak to by som bol potom zabanovany plno velakrat...
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Pusta

gizo

neje to jedno ci mas screen alebo ti niekto napise tu otazku osobne aku mal? ved to sa robi od nepamati ze sa vyzveda kto co mal a kazdy sa podla toho uci

styrioci

myslim,ze mozem za vsetkych poctivo prehlasit, ze kazdy sa poctivo uci sam a bez pomoci inych a nikto nevyzveda na forach, co bolo na predchadzajucich terminoch  :alc:

mishelka

ako nieže by som sa neučila.. Ale je vždy lepšie vedieť čo presne sa učiť, ako sa učiť a nakoniec zistiť že viem niečo úplne od veci :D
No a ešte jedna poznámočka.. Podľa mňa každý profák na tejto škole minimálne raz podvádzal na skúške či písomke.. Len sa možno niektoré podvody niekomu zdajú príliš veľké oproti tým jeho tak si to kompenzuje :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

BCAA

Quote from: mishela on  30.06.2007, 02:11:55
Ale je vždy lepšie vedieť čo presne sa učiť, ako sa učiť a nakoniec zistiť že viem niečo úplne od veci :D

neboj od veci to urcite nieje  ;)