• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

opakovanie EM

Started by SHY, 21.02.2007, 04:09:42

« predchádzajúce - ïal¹ie »

SHY

zdravim. je tu niekto z tych nestastnikov co sa im podarilo tak poriesit elektricke merania minule leto ze si to zapisali znova?  ::)
kamos sa bol pytat totiz na studijne a mu povedali ze je to vraj uz len ako nepovinny volitelny predmet ci ako a ze to ma Dudas  :ropebanana: a ze sa treba informovat u Mojzisa.. vie niekto nahodou nieco viac?

mastermind

ja som ten nestastnik. nema to dudas ale mojzis :) treba zajst na KTEEM a tam si na prizemi pozriet tie nastenky ci co to tam maju

SHY

jj uz sme boli a bohuzial musime chodit na cvika kedze sa latka dost zmenila. a jj ma to mojzis. ma s nim niekto nejake skusenosti? velmi milo nevyzera..

zatah

Mozno tak nevyzera, ale je v pohode, teda nerobi ziadne problemy  :emot-shakehead:

oldchild

vy ste ale losseri, ze to EM ste nespravili, neviete citat z tahakov alebo co? Sak netreba secko pisat na A, staci s tahakom a D-cko je iste

mastermind

najprv by som musel mat zapocet aby som mohol ist na skusku. Katuscakova mi ho proste nechcela dat. Nechcela mi zobrat moje labaky. Darmo som ich robil spolu s 2 kolegami. im ich zobrala a mne povedala ze moj je na hovno. Ked mi to urobila treti krat vykaslal som sa na ten predmet

SHY

Quote from: zatah on  28.02.2007, 03:25:42
Mozno tak nevyzera, ale je v pohode, teda nerobi ziadne problemy  :emot-shakehead:

ja som pocul opak. teda.. na skuske. ci nie?