• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

OOP

Started by Ing. nemtom, 13.02.2007, 18:09:27

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Ing. nemtom

one, minuly rok ci kedy ste mali OOP ak dobre viem, v jakom jazyku sa tam robi? lebo som myslel ze c# a neska som v skriptach videl ze tam su zdrojaky z c++, od coho zavisi kery jazyk sa prebera?
brix will be shat

unity

Quote from: nemtom on  13.02.2007, 18:09:27
one, minuly rok ci kedy ste mali OOP ak dobre viem, v jakom jazyku sa tam robi? lebo som myslel ze c# a neska som v skriptach videl ze tam su zdrojaky z c++, od coho zavisi kery jazyk sa prebera?
mali by ste brat c# c++ je uz minulost pokial viem

Johny Bravo

my sme robili v c#

styrioci

mali v C# ale nezabudaj, ze assembler rulezz  :lol9:

Ing. nemtom

ta hej, aj ja som chcel zeby c# ale ta potom preco su skripta v c++? to bude ale zahada
brix will be shat

JBull

Quote from: nemtom on  13.02.2007, 18:43:45
ta hej, aj ja som chcel zeby c# ale ta potom preco su skripta v c++? to bude ale zahada

Lebo na prednaskach sa berie C++ a na cvikach kodujes v C#...skratka prednasajuci zaspal dobu

Ing. nemtom

ci vole, ta to riadna kktina bude, a som si myslel ze konecne dobry predmet
brix will be shat

JBull

Quote from: nemtom on  13.02.2007, 19:16:08
ci vole, ta to riadna kktina bude, a som si myslel ze konecne dobry predmet

Tak nieje to zly predmet, ale necakaj vobec, ze ta nauci kodovat, to musis sam doma...skratka ako vsetko na tejto skole...

Ing. nemtom

jj, kodovat doma kodujem, keby som sa spoliehal na skolu tak som veeeeeeelmi v p
brix will be shat

deftones

ja OP opakujem :) ktora dobra druhacka dusa mi povie kedy a kde ma caba stvrtok nejake cvika?

Ing. nemtom

caba neni napisany medzi cviciacimi (ak na spravne miesto pozeram)
brix will be shat

JBull

Quote from: deftones on  13.02.2007, 20:51:55
ja OP opakujem :) ktora dobra druhacka dusa mi povie kedy a kde ma caba stvrtok nejake cvika?

Ved si daj Straku :)))))))))

deftones

no to je smola :( a je enjaky zoznam alebo tak verejny kde sa da kuknut kto kedy ma cvika?

Ing. nemtom

ja som kukal na IS, pri predmete to i
brix will be shat

milanko

nj..kodovali sme v si sarpe ale ako bolo povedane...musis doma sam sa naucit kodovat....ale je to celkom good jazyk ...
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

Ing. nemtom

nojo, c#-u sa uz venujem nejaky ten piatok takze bude dobre ked toto bude na cviceniach
brix will be shat

milanko

my sme mali na cvikach....to na 100%
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

deftones

jj aj my sme mali len C# ved kto uz len chodi na prednasky :) (osobne ani jedneho nepoznam)
boze ako ja nenavidim programovanie radsej 10matik ako jedno oop

Ing. nemtom

hm, ta ja radsej 200 OOP + 150 cojaviem ake programovanie ako fyzika a matika a take..
brix will be shat

unity

Quote from: deftones on  17.02.2007, 17:59:44
jj aj my sme mali len C# ved kto uz len chodi na prednasky :) (osobne ani jedneho nepoznam)
boze ako ja nenavidim programovanie radsej 10matik ako jedno oop
dufam ze nie si VTI s tymto pristupom

deftones

ja som UI :) no a nemam rad programovanie a vsetko co s tym suvisi a nehambim sa zato

Johny Bravo

tha radsej programovanie ako matiku, fyziku alebo elektro  :smokin:

SHY

na OOP ako takom ta nemaju naucit novy programovaci jazyk ale zaklady OOP. a ci su tie zaklady ukazane na c++, c#, ruby, jave, pythone ci trebars smalltalku, je uplne jedno :) myslim ze vacsina ludi nema velmi sajnu o c++ a urobit takto zadanie ako sa to robi na tomto predmete, ze sa viacmenej vacsinu daneho jazyka clovek nauci pocas tvorby tohto zadania, by bolo asi dost problematicke pri c++ :)
a c# je lahky jazyk a velmi dobre sa na nom da naucit OOP a bude sa najma informatikom hodit ked budu v dalsom rocniku robit zadania na pocitacovu grafiku :) a takisto c# je mnohymi povazovany za vykradnutu javu.. inymi slovami - kto bude vediet c#, bude prakticky vediet z vacsej casti aj javu.
proste.. ti ktori si to zadanie budu robit sami, tak sa naucia vela.

psicho

Akoze jak moze dakto tvrdit ze C++ je minulost ??? Akoze What The Fuck ???
C++ je jeden z najlepsich jazykov momentalne pristupnych ,akoze java ci c# sa len zdaleka kukaju na c++ a ticho zavydia....
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

unity

Quote from: eminkaa on  01.03.2007, 05:02:19
mam pocit, ze ta minulost bola myslena tak, ze uz sa na cvikach nerobi s c++
jj mas pravdu
inak jedna rada na prednasky ani nechodte nema to vyznam pretoze skuska bude iba c#
psicho moze chodit ked je taky zaryty fanusik c++ :angel: