• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Zapoctovky

Started by zaerius, 18.10.2008, 05:37:40

« predchdzajce - alie »

Sxx

inak nespominal Simonak co konkretne bude?

deCode666

ale ano, spominal ... zahladel sa na strop, pregulal ocami a povedal, ze bude zo vsetkeho po 7. cvicenie vratane ;) ... takze vela stasia, ja uz teraz viem na 98%, ze to neporiesim

Sxx

a co bolo na tom 7 cviku? RAM?....pretoze ja mam len napisat zapoctovku a uz nepametam z predroka na isto co bolo last :)

ywetka

Quote from: deCode666 on  08.11.2008, 20:43:16
ale ano, spominal ... zahladel sa na strop, pregulal ocami a povedal, ze bude zo vsetkeho po 7. cvicenie vratane ;) ... takze vela stasia, ja uz teraz viem na 98%, ze to neporiesim

ale cosi... dovtedy sa to da naucit, za jeden den do pohody... hovorim z vlastnej skusenosti.
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

ivo261as

Bude zo SOJ potom aj opravná písomka? Nevidím to ružovo. Síce...ešte do stredy času dosť :)
If you can't finish your work in 24 hours, work at night.
http://www.utfg.net/

domino3d

Quote from: ywetka on  08.11.2008, 23:56:34
Quote from: deCode666 on  08.11.2008, 20:43:16

ale cosi... dovtedy sa to da naucit, za jeden den do pohody... hovorim z vlastnej skusenosti.

optimistka :D:D :whacko: :hammer:
vivat academicus

ywetka

Quote from: Domino3D on  09.11.2008, 19:12:03

optimistka :D:D :whacko: :hammer:

skor realistka, nie? ved pisem, ze to mam z vlastnej skusenosti pred XY rokmi. nevymyslela som si to :)

Sxx

ywetka ty si uz ing? pred xy rokmi :)

ywetka

Quote from: Sxx on  10.11.2008, 06:05:33
ywetka ty si uz ing? pred xy rokmi :)

jasne, ze som... uz druhy rok ;) ale ten cas leti...

JCube

ani nevrav ako to leti...:(
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Sxx

zajtra na SOJ so Simonakom asi dakto poleti

Aniy

vzhľadom na to koľko {zatiaľ} viem tak ja sa postavím dobrovoľne asi keď tie questions uvidím

radix

mam po SOJ a kedy je dalsi zapocet a z coho?

plexisklo

I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

radix

s kym mas?... korecko bude davat cely tyzden to iste :D
na dreamhost som hodil vcerajsie SOJ so simonakom...do vecera tam pridam aj korecka(ak bude cas)

plexisklo

s Koreckom,mailuj,senduj,pmkuj,uploaduj, co len chces  :beer1:
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

nebel

hh a vie niekto odpoved na tie q 678 od uja simonaka?

valentino

a tii co mali utorok z kovacsom nevedia nieco poskytnut? nejake info...ze ake dava on priklady

meki

Quote from: radix on  12.11.2008, 21:11:25
s kym mas?... korecko bude davat cely tyzden to iste :D
na dreamhost som hodil vcerajsie SOJ so simonakom...do vecera tam pridam aj korecka(ak bude cas)
mohol by si dat ten zapich od korecka mozes cim skor lebo zajtra rano mam SOj dik

radix

Aniy

Sxx

pls v ktorej miestnosti je prednaska s ostertagovou? utorok o 7:30...v rozvrhu to mam ako miestnost - nedef. :)

radix

Matejus

Quote from: Sxx on  18.11.2008, 04:09:36
pls v ktorej miestnosti je prednaska s ostertagovou? utorok o 7:30...v rozvrhu to mam ako miestnost - nedef. :)
vidim ze dakto este na prednáške od začiatku semestra nebol :D

Sxx

mohli by ste povedat co ste prebrali posledne? pretoze na cviku ma byt pisomka z toho po kade sa doslo na prednaske u ostertagovej myslim......

Matejus:ja chodim na prednasky stredu 9:10 so Schroterom vies nie kazdemu to vyhovuje casovo a to neznamena ze nechodi vobec