• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

SOJ skuska + programy

Started by Macro, 05.01.2009, 02:19:49

« predchdzajce - alie »

domino3d

:ohmigod: :ohmigod: :ohmigod: :ohmigod: :ohmigod: :ohmigod: :ohmigod: :ohmigod: :ohmigod: :ohmigod: :ohmigod: :ohmigod: :ohmigod: :ohmigod: :ohmigod: :ohmigod:

1 nasobenie + korekcie
2 int xxh
3 GS vsetkych bool vyrazov,x1,x2,x3...xn ak b.v. je 0,1,x, xnon, alba beta a alfanon,(a+b),(a*b)

:ohmigod: :ohmigod: :ohmigod: :ohmigod: :ohmigod: :ohmigod: :ohmigod: :ohmigod: :ohmigod: :ohmigod: :ohmigod: :ohmigod: :ohmigod: :ohmigod: :ohmigod: :ohmigod:
vivat academicus

neonfish

neonfish

Quote from: Domino3D on  02.02.2009, 16:48:27

1 nasobenie + korekcie
2 int xxh
3 GS vsetkych bool vyrazov,x1,x2,x3...xn ak b.v. je 0,1,x, xnon, alba beta a alfanon,(a+b),(a*b)

uff uprimnu susstrast

Sxx

no mas pravdu ale tie makra som mal minuly rok a uplne som zabudol a zas som dostal a zas nic moc nevedel aaaaaaaaa, potom to znamena ze tu niesu vypisane vsetky skupiny co boli min. rok

tomash

Ti co vam bol ako dozor Simonak, tak vam vravel, ze nebude dekansky termin, proste ani v lete ani teraz v zime???

deCode666

Quote from: neonfish on  02.02.2009, 16:51:00
Quote from: Domino3D on  02.02.2009, 16:48:27

1 nasobenie + korekcie
2 int xxh

uff uprimnu susstrast

heheeej, presne to som mal a ten, kto bol v P25, tak JA som bol ten, co isiel hned ako druhy prec :D ... ani kokot

Aniy

Quote from: Sxx on  02.02.2009, 16:08:46
Co to bolo za ownera v tej aule co tak preriedil ludi okolo mna? :D inak otazky dajak neboli take iste ://
1. R- numeraly
2. Makra, syntax, volanie
3. Priklad v i8080 dajaky retazec x nacitavany z klavesnice do pamete a dat x na R ci co a ukoncit dajakym nacitanim retazcom ci wtf, raz som to cital iba
nemám to dobre ale ten 3 bol z tých ľahších (P25) x^R je vypísať v opačnom poradí :)

vyhodnotenie v stredu 10:00 ne?

Sxx

vravel Simonak ze nebude dekan???? som nepocul nic take, ale dufam ze to ani nevravel ved preco by nemal byt, maju nato studenti pravo nie?

andy

Quote from: Sxx on  02.02.2009, 20:40:10
vravel Simonak ze nebude dekan???? som nepocul nic take, ale dufam ze to ani nevravel ved preco by nemal byt, maju nato studenti pravo nie?
To je nanom ze ci ho da alebo nie..
A ak bude tak som pocul ze az v juny

nebel

no to int XXh mam a co sa tyka nasobenia a korekcii dufam ze dobre priklad ani prd :D

deCode666

Ja proste nechapem ten system ,... na dekansky by mal mat pravo kazdy student (samozrejme na 2 dekanske za semester) ... a nie on si bude este vymyslat somariny a da (mozno) dekansky a niekedy v prdeli v lete, ked uz ozaj nebudem mat co robit a LEN sa ucit na zapocty z inych somarin + este na Dekansky zo SOJ ,... Inac, Korecko nam este pominal, ze vraj nevie ako sa bude riesit opakovanie SOJky na dalsi rok pre tretiakov, kedze sa ma SOJ ako predmet zrusit a ma ho zastupit vraj nejaky Assembler, ci jaka guta ... JAKY JE TO PROBLEM??? ... sak ani Elektrika 1 uz teraz nebola a my sme ju v poho opakovali ... joooj, kari su tu  :ohmigod: :whacko: :ahaha:

JCube

budem len citovat vokyn: Druhý opravný termín nie je nárokovateľný, t. j. študentovi nevzniká nárok
na vypísanie ďalšieho termínu skúšky.
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

neonfish

ty vole toto sa kedy stalo ??? jebnute vokyny!!!

matusqo

Quote from: neonfish on  02.02.2009, 16:38:19
jas om malR- numeraly
2. Makra, syntax, volanie
1Rasp a jeho jazyk
2instrukcie a opreandy v 8008/8080
3 HALO TU ....

ako ste riesili "halo tu" ?????

ja som dal 6x nadsebou ...myslite ze neuznaju.....inak to neviem ...spravim cirkus ak neuznaju!!!:03:

ja som to robil normalne hviezdickami na 6 riadkov vysoky text... nie je to vobec tazke

neonfish

napis kod ako to ma byt

supersayan

ked som odovzdaval pisomku tak mi Binas hovoril ze to malo byt 6x pod sebou HALO TU!, ja som tam nemal nic
the best smiles:  :emot-dance:  :emot-drool:  :emot-LMAO: :bananadance: :ropebanana:

tomash

Tak v novom studijnom poriadku je napisane:
§ 16 Skúšky (12) - Skúška sa vykonáva do konca skúškového obdobia semestra, v ktorom bol príslušný predmet vyučovaný.
Tak uz ani ja sam neverim tomu, ze by vypisal Simonak denaknsky termin v letnom semestri. Ak vypise, tak podla mna na buduci tyzden niekedy. No ale ak fakt Korecko spominal, ze ziaden dekan nebude... Tak potom som v  :kissmyass:.

andy

Quote from: supersayan on  02.02.2009, 23:23:22
ked som odovzdaval pisomku tak mi Binas hovoril ze to malo byt 6x pod sebou HALO TU!, ja som tam nemal nic
Ked som sa ho pytal ze ako to ma byt, tak mi povedal ze to moze byt robene cez hviezdicky na 6 riadkov, alebo sa to ma vypisat na kazdy riadok 6x

andy

Quote from: deCode666 on  02.02.2009, 21:21:20
Ja proste nechapem ten system ,... na dekansky by mal mat pravo kazdy student (samozrejme na 2 dekanske za semester) ... a nie on si bude este vymyslat somariny a da (mozno) dekansky a niekedy v prdeli v lete, ked uz ozaj nebudem mat co robit a LEN sa ucit na zapocty z inych somarin + este na Dekansky zo SOJ ,... Inac, Korecko nam este pominal, ze vraj nevie ako sa bude riesit opakovanie SOJky na dalsi rok pre tretiakov, kedze sa ma SOJ ako predmet zrusit a ma ho zastupit vraj nejaky Assembler, ci jaka guta ... JAKY JE TO PROBLEM??? ... sak ani Elektrika 1 uz teraz nebola a my sme ju v poho opakovali ... joooj, kari su tu  :ohmigod: :whacko: :ahaha:
Keby namiesto posahanej SOJ bol ten Assembler tak ako hovoris, tak by to bolo jake fajne. Ja ked som prvykrat pocul nazov "strojovo orientovane jazyky", hned mi bolo jasne ze sa konecne budem ucit assembler :emot-dance:, no z toho co sa ucim teraz sa mi chce.. plakat. :emot-shakehead:
:whacko: :ohmigod:

domino3d

Quote from: JCube on  02.02.2009, 21:32:27
budem len citovat vokyn: Druhý opravný termín nie je nárokovateľný, t. j. študentovi nevzniká nárok
na vypísanie ďalšieho termínu skúšky.

:ohmigod:
vivat academicus

andy

Prave rozmyslam ze ten program HALO TU! sa da urobit s * este jednoduchsie, bez cyklu.

CR    equ     0dh
.model small
.stack 100
.data
retazec db '*    *    *      *         ***         *****   *    *    *' ,CR
           db '*    *   * *    *       *      *          *       *    *    *' ,CR
           db '****   *  *   *        *      *          *       *    *    *' ,CR
           db '*    *  ****  *        *      *          *       *    *    *' ,CR
           db '*    *  *    *  *        *     *           *       *    *' ,CR
           db '*    *  *    *  ****    ***             *        ***     *$' ,CR
.code
start:
    mov  ax,@DATA
    mov  ds,ax
    lea    dx,retazec
    mov  ah,09h
    int    21h
    mov  ah,4ch
    int    21h
    end   start

domino3d

CR    equ     0dh ---toto netreba is myslim
.model small
.stack 100
.data
retazec   db '*    *    *      *         ***         *****   *    *    *' ,10,13,
                 '*    *   * *    *       *      *          *       *    *    *' ,10,13,
                 '****   *  *   *        *      *          *       *    *    *' ,10,13,
                 '*    *  ****  *        *      *          *       *    *    *' ,10,13,
                 '*    *  *    *  *        *     *           *       *    *      ' ,10,13,
                 '*    *  *    *  ****    ***             *        ***     *$'
.code
start:
mov  ax,@DATA
mov  ds,ax
lea    dx,offset retazec
mov  ah,09h
int    21h
mov  ah,4ch
int    21h
end   start

skoro
:ohmigod: :ohmigod: :ohmigod:
(more keby som dostal ten priklad)
vivat academicus

andy

no ked tam davas za retazce tie cisla tak netreba definovat konstantu na zaciatku
a tam kde je lea  dx,offset retazec   - ma to byt bez offset, pretoze lea(load effective address) ti nacita adresu s offestom retazca, alebo namiesto celeho riadku das: mov  dx,offset retazec

domino3d

Quote from: andy on  03.02.2009, 14:56:32
no ked tam davas za retazce tie cisla tak netreba definovat konstantu na zaciatku
a tam kde je lea  dx,offset retazec   - ma to byt bez offset, pretoze lea(load effective address) ti nacita adresu s offestom retazca, alebo namiesto celeho riadku das: mov  dx,offset retazec
aha
drobnost,
takze ty uz mas skusku, gratulujem :)  ked si to tak napisal
vivat academicus

mirek

Quote from: andy on  03.02.2009, 00:00:04
Quote from: supersayan on  02.02.2009, 23:23:22
Ked som sa ho pytal ze ako to ma byt, tak mi povedal ze to moze byt robene cez hviezdicky na 6 riadkov, alebo sa to ma vypisat na kazdy riadok 6x

ano - tak som hovoril - jeden alebo druhy sposob.
So say we all!