• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ROZVRH NA LETNY SEMESTER alebo ako to TUKE opat do****la

Started by deCode666, 04.02.2009, 01:29:23

« predchdzajce - alie »

puq

Quote from: Matejus on  14.02.2009, 15:50:10
ludia, to ked nemam v rozvrhu políčko s cvičením DOTNET, ale prednášku mám, to znamená čo ? Lebo ja som sa na ten predmet prihlasoval určite. Prečo ho tam nemám ? Je v tom nejaký fígeľ, nejaký žart ?

a aku dlhu mas prednasku? lebo minuleho roku mali cvicenie a prednasku za sebou v kuse...

radix

prednaska je v pondeok a cvika su len 3cvika v utorok

puq

to mate este dobre...nas vsetkych odjebali jak sa dalo...kopu ludi si dalo dotNet a nakoniec len 20 ludi to malo...vy mate aspon 3 skupiny ludi :)

ivo261as

no pokiaľ máš ten predmet v zozname tak Ti ho isto nezrušili...však v utorok choď surovo do niektorej zo skupín, niektoré sú napráskané ale niektoré poloprázdne :P
If you can't finish your work in 24 hours, work at night.
http://www.utfg.net/

Matejus

no ved presne tak aj urobim, ale som myslel ze budu nutné nejaké kroky ešte predtým, že budem musieť napísať na študíjne, že kde v matke krestnej sa stratilo cviko z dotnetu v mojom rozvrhu. Ale tak spravím, že pôjdem tam, zapíšem sa a dovi. V zozname predmetov ho mám, len v rozvrhu nie je ;)

tuxik

Ked si v zozname predmetov kliknes na to i tak ti napise v ktorej skupine si a o ktorej

ivo261as

Quote from: Matejus on  14.02.2009, 19:55:09
no ved presne tak aj urobim, ale som myslel ze budu nutné nejaké kroky ešte predtým, že budem musieť napísať na študíjne, že kde v matke krestnej sa stratilo cviko z dotnetu v mojom rozvrhu. Ale tak spravím, že pôjdem tam, zapíšem sa a dovi. V zozname predmetov ho mám, len v rozvrhu nie je ;)
študijné by aj tak nič nevyriešilo :D som chcel zmeniť jedno cviko a odpísali mi, že to musím riešiť s človekom, ktorý je na danej katedre zodpovedný za rozvrh :D

matusqo

strasny bordel je teraz... som chcel ist ku giertlovi vo stvrtok na siete ale napisal mi ze nebude to ucit on a ze ani kleinova nebude ucit v utorok na obed to cviko ta ze on nevie ze mam ist lubovolne skusit niekde
taze vlastne nikto nevie co bude ucit a kto bude ucit :D
ktori pojdete v pondelok o pol osmej rano na siete? alebo v stredu o 9:10?

kukoca

Pozrite sa sem ! Toto ako sa dá vyriešiť ?

Štvrtok   Diskrétna matematika I 9:55-12:20 ZP/4 prednáška A 0 32 / 100 Schrötter Štefan 

Štvrtok   Údajové štruktúry a algoritmy 11:35-13:05 ZP1 prednáška A 0 168 / 200 Šimoňák Slavomír

ApokalypS

toto este dajak vymyslia, co bojis.. oni si to mozno vsimnu.. a ak ne, tak tie prednaskarne nie su tak daleko od seba.. :D budes behat hore dole sa podpisovat..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Korgen

Quote from: kukoca on  15.02.2009, 06:43:52
Štvrtok   Diskrétna matematika I 9:55-12:20 ZP/4 prednáška A 0 32 / 100 Schrötter Štefan 
Štvrtok   Údajov štruktúry a algoritmy 11:35-13:05 ZP1 prednáška A 0 168 / 200 Šimoňák Slavomír

:D njn, zivot je o prioritach   :lol9: :lol9:

radix

timwood

Quote from: kukoca on  15.02.2009, 06:43:52

Štvrtok   Diskrétna matematika I 9:55-12:20 ZP/4 prednáška A 0 32 / 100 Schrötter Štefan 

Štvrtok   Údajové štruktúry a algoritmy 11:35-13:05 ZP1 prednáška A 0 168 / 200 Šimoňák Slavomír

kamarat z VTI mi vravel ze jemu sa bezne prekryvaju prednasky..ibaze teraz su bodovane prednasky takze.. :)

radix

ale tak simonak bude urcite robit prezencky az na konci takze pohoda ;)

kukoca

simonak na sojke vyhodil par ludi,ktori prisli neskoro, a schrotter tiez cudak.  :j_embarassed:

puq

jednoducho ked prides za nim a povies mu ze neje sanca stihat na prednasky lebo sa ti prekryvaju tak ta nevyhodi :) a prides na 30 minut das si podpis a mas pokoj ;)

maweceq

PDotNET B 515 7:30- 9:00
Václavík Peter
cv. (1. sk.)  v utorok

to bude po anglicky ???  :j_lipsrsealed: neze by to bol privelky problem ale tak som necakal.... moe tak sprosto cele IS cely system vymysleny.... neverim ze sa to zmeni tym MAISom :D ... a este nemam v rozvrhu ze kedy su prednasky z udajovych struktur a objektoveho programovania  bu ... viva tuke fei :D

JCube

Streda     
Objektové programovanie    11:35-13:05    P/25    prednáška    A    0    182 / 200    Havlice Zdeněk    I
Objektové programovanie    13:30-15:00    ZP/4    prednáška    B    0    32 / 170    Tomášek Martin    K,IS,HI

Štvrtok     
Údajové štruktúry a algoritmy    11:35-13:05    ZP1    prednáška    A    0    168 / 200    Šimoňák Slavomír

viva kto chce ten najde :P
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

maweceq

ja som to chcel mat v rozvrhu oni mi nedovolili  :j_tongue: hh... ale dik

ivo261as

Quote from: maweceq on  16.02.2009, 02:52:43
PDotNET B 515 7:30- 9:00
Václavík Peter
cv. (1. sk.)  v utorok

to bude po anglicky ???  :j_lipsrsealed: neze by to bol privelky problem ale tak som necakal.... moe tak sprosto cele IS cely system vymysleny.... neverim ze sa to zmeni tym MAISom :D ... a este nemam v rozvrhu ze kedy su prednasky z udajovych struktur a objektoveho programovania  bu ... viva tuke fei :D
to by aj mňa zaujímalo či to bude po anglicky...inak padám do inej :)

radix

ivo261as

veď to tam ani nebolo napísané pri zápise do rozvrhu, že je to eng skupina. fuck tuke

markus

tak to lol... :D ak to bude po naglicky tak miziiim :D a sa presuniem na hodinu po tom :D aspon nebudem musiet vstavat na 7.30:D