• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Pocitacove siete

Started by mafiabogar, 23.02.2009, 01:22:00

« predchdzajce - alie »

mafiabogar

ako to bolo s opakovanim testov minuleho roku??? mozem poziadat ucitela aby mi dodatocne otvoril test ak su uz urcene terminy kedy budu otvorene???

plexisklo

jj,posli mail a znovu ti ho otvori,ale uz musis opravny test spravit na vacsi pocet %
tusim to ide 80,85,90
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

JCube

Quote from: mafiabogar on  23.02.2009, 01:22:00
ako to bolo s opakovanim testov minuleho roku??? mozem poziadat ucitela aby mi dodatocne otvoril test ak su uz urcene terminy kedy budu otvorene???
napis svojmu cviciacemu o to aby ti testy znovu otvoril...
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

stiffmaister

Quote from: plexisklo on  23.02.2009, 03:29:52
jj,posli mail a znovu ti ho otvori,ale uz musis opravny test spravit na vacsi pocet %
tusim to ide 80,85,90
to je pri kazdom cviciacom tak s tymi stupajucimy percentami? lebo nam Giertl na cviku nic take nehovoril... bn

JCube

ano..plati pre celu rcna

tomash

Nemate niekto nejake info o CCNA 1 Final? (Napr. kolko je verzii, nejake screeny a tak.) Thanx

P@4k

Quote from: tomash on  23.03.2009, 22:03:53
Nemate niekto nejake info o CCNA 1 Final? (Napr. kolko je verzii, nejake screeny a tak.) Thanx
ujo Google ich ma neurekom  ;)
staci sa ho spravne spytat  :whacko:

ApokalypS

to nemyslite vazne.. sak tie testy su strasne lahke.. este aj na to potrebujete tahaky?? :/
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

plexisklo

lahke len ked sa ucis :P ale imo ajtak sa v niektorych testoch najde par diskutabilnych otazok
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

piton

No som pocul, ze dnes final urobili len 3 zo skupiny...
"Iba život, ktorý žijeme pre ostatných, stojí za to." - Albert Einstein

JCube

jo neskutocne tazky bol   :ohmigod: :whacko:

psicho

jabysom ten test taktiez nezvladol, este stastie ze mi otecko kupil skusku z tohto predmetu,

Psicho  :zuzka: Svojho Otecka
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Patto

hmmm len traja zo skupiny? :D tak to potom dobre, ze som spravil, aj ked neviem ktoru skupinu myslis :)

neo68

mohol by niekto uploadnut tie finaly kto ma viac ako 2 verzie ?lebo vraj su az 7 .diki

Dragon

Quote from: neo68 on  26.03.2009, 00:41:13
mohol by niekto uploadnut tie finaly kto ma viac ako 2 verzie ?lebo vraj su az 7 .diki
tri verzie som ti poslal na gmail
SONATA ARCTICA       14.11.2009 Cassosport Hall - Košice 

keckus

Neviete nahodou niekto, kto ma cvicenie s Giertlom, ci a ktore testy treba naklikat z CCNA2???

piton

No vyzera to tak, ze vsetky 3... http://www.cnl.sk/ps2009 Ale na cviku nic nehovoril.

meki

Refer to the exhibit. Host A attempts to establish a TSP/IP session with host C.
During this attempt, a frame was captured at the FastEthernet interface fa0/1 of
router Y. The packet inside the captured frame has the IP source address 172.16.1.5
and the destination IP address is 172.16.7.24 . What is the source MAC address of
the frame at the time of capture?
Aka je spravna 0060.7320.B826 alebo 0060.7320.D632  bn

piton

domino3d

ty co mali s panom Michalkom
ake podsiete trebalo vytvorit? Presnejsie len s kolkymi hostami

viem ze to vychadzalo 64,16,16,8,2,2 alebo 32,16,16,8,2,2 ? nie som isty
vivat academicus

Dragon

Quote from: Domino3D on  28.03.2009, 23:15:06
ty co mali s panom Michalkom
ake podsiete trebalo vytvorit? Presnejsie len s kolkymi hostami

viem ze to vychadzalo 64,16,16,8,2,2 alebo 32,16,16,8,2,2 ? nie som isty
pre 18,12,8 a 4 PC
SONATA ARCTICA       14.11.2009 Cassosport Hall - Košice 

domino3d

vivat academicus

tomash

Nepamata si niekto, aky bol prakticky final pri Ing. Giertlovi?

keckus

Quote from: tomash on  30.03.2009, 15:12:40
Nepamata si niekto, aky bol prakticky final pri Ing. Giertlovi?

Mal si danu IP 192.18.8.0 \ 24 a mal si to rozdelit na 4 LAN siete po 80, niejak 21 abo tak, 5 a 5 hostov a dve WAN siete. Ku kazdej trebalo napisat network address, subnet mask, adresu prveho a posledneho pouzitelneho hostu a broadcast adresu.

tomash

Quote from: keckus on  31.03.2009, 01:09:23
Mal si danu IP 192.18.8.0 \ 24 a mal si to rozdelit na 4 LAN siete po 80, niejak 21 abo tak, 5 a 5 hostov a dve WAN siete. Ku kazdej trebalo napisat network address, subnet mask, adresu prveho a posledneho pouzitelneho hostu a broadcast adresu.

Diki moc.