• Welcome to TUKE FÓRUM - FĂłrum pre ĆĄtudentov Technickej Univerzity v KoĆĄiciach.

Opera?né systémy

Started by kilomassa, 14.10.2008, 03:29:47

« predchádzajúce - ïalčie »

kilomassa

zdravĂ­m vĆĄetkĂœch čo majĂș s Genčim cvika,a hlavne sa chcem opĂœtaĆ„ či nemĂĄ niekto urobenĂ© tie mini programčekky čo chce,lebo sa mi zdĂĄ,ĆŸe on na zĂĄklade toho bude hodnotiĆ„...

TradeMark

Genci (aspon minuly rok) hodnotil iba zadanie (t.j. cely zapocet bolo iba to zadanie).
Pičoch jest veğo, ale nalivačoch malo!

zaerius

dakto nevie ze vlastne co si mame precitat na nasledujucu hodku?? bo pred 2 tyzdnami som nebol...a minuli t zas on neprisiel...tak dajak nevm ze teraz co mam vediet...dikes
Zivot je len hra....dost tazka....ale treba ju hrat...sice ma blby konec...ale grafika stoji zato...
ITÂŽS BETTER TO BE HATED FOR WHAT YOU ARE, THAN TO BE LOVED FOR WHAT YOUÂŽRE NOT *** (Kurt Cobain)

timwood

treba vediet ako pracuju tie sluzbicky: read,write,open,lseek,dup,...su tam k nim aj programceky ako funguju zhruba.

kilomassa

Quote from: timwood on  15.10.2008, 02:41:17
treba vediet ako pracuju tie sluzbicky: read,write,open,lseek,dup,...su tam k nim aj programceky ako funguju zhruba.
skîr som myslel na tie čo zadá na ďalơiu hodinu cvika

TradeMark

Kde najdem tie .doc-ka co sme pouzivali minuly rok ako aj znenie zadania? Skusam namatkovo utoky na hron aj hornad ale zatial bez uspechu. Vdaka.
Pičoch jest veğo, ale nalivačoch malo!

Aniy

akoĆŸe OS... zatiaÄŸ som mal jedno cviko normĂĄlne som zvedavĂœ čo bude dnes :/

sokokYT

nahodou nevie niekto poradit ako moze vyzerat ta zapoctovka z OS????..bo nemam sajnu ako sa ucit..treba vediet pisat programy alebo skor teoriu??

timwood

na ftpcku je ofotena 1 zapoctovka...teoria nebude, len veci okolo jadra, priklady,sluzby,...

kamelot

to co je na ftp vyzera skor na skusku ako zapoctovku...

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

kamelot

takze zistil niekto nieco ci budu aj veci z prednasok alebo nie??

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

radix

veci z prednasok budu na skuske nie?

ApokalypS

tak nam ing. slodicak povedal, ze si mame pozriet tie docka, co su na hornade..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

sokokYT

a neviete nahodou aj kluc na moodle na OS..niekto..hocikto..?

radix

noo tak prave som si vsimol ze na moodli pribudol dalsi "predmet" a vola sa to OS Test ktory spravil genci :D :D takze mame sa na co tesit

zaerius

no to bude huste....genci podla mna tam da take veci ze kto nepochopil secko na 100% alebo aspon na 99% tak ten nema sancu to napisat  :nervous: :nervous: :nervous:
Zivot je len hra....dost tazka....ale treba ju hrat...sice ma blby konec...ale grafika stoji zato...
ITÂŽS BETTER TO BE HATED FOR WHAT YOU ARE, THAN TO BE LOVED FOR WHAT YOUÂŽRE NOT *** (Kurt Cobain)

clovek57

nestraste..podla mna to bude v pohode, ja som optimista:)

Patto

mohli by ste niekto nejake screeny porobit, keby sa dalo :)

timwood

genci spominal ze vygeneroval nejak 180 roznych testov, aby sme mu nepresli cez rozum..ze skusa novy vyukovy system, my budeme jeho prva vzorka :P

ApokalypS

ale nestras, sakra..

a to s tymi screemi nie je zly napad.. :)
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Aniy

alebo aspoƈ či splnil vyhrĂĄĆŸku s tĂœmi otvorenĂœmi odpoveďami :)

timwood

myslis ze niekto urobi screeny u genciho? :) ...mozno u kleinovej..

timwood

:))

ale inak sa netreba 100% drzat tej sofie, povedal genci ze on sa pod tieto dokumenty nepodpisal,takze asi tak. ta sofia vznikla len v ramci kadejakych seminarov,bc prac,a neviem coho..cize tam mozu byt aj chyby

LNC

no co si ja pamatam, tak v sofii nie je ziadna chyba... ked sme to kontrolovali s manualom, tak to bolo vacsinou OKAY
http://www.digitalnysvet.sk/ lubim moj HP Probook

JCube

jj vacsinou :) ale chyby tam boli :)
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"