• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Objektove programovanie

Started by markus, 21.02.2009, 23:57:40

« predchdzajce - alie »

domino3d

Kedy zajtra s panom Binasom bude odovzdavanie zadani, pre tych co sme dnes (v pondelok) neodovzdali ?
PLS
vivat academicus

mircoo

Quote from: Domino3D on  12.05.2009, 01:13:31
Kedy zajtra s panom Binasom bude odovzdavanie zadani, pre tych co sme dnes (v pondelok) neodovzdali ?
PLS
tiez som zvedavy, ze ci mozme prist na nejake ine cviko, napr. streda o pol druhej :) ale ci to tam bude dost inych odovzdavat   bv tak neviem
Praise Him with the strings....

Agamemnon

zajtra od 0900 do 1100 alebo tak nejak to bolo, čo si spomínam...
môžeš prísť aj na iný termín - aj dnes boli z iných termínov... tam je len otázka, či sa to bude stíhať...
All code is crap.

42

domino3d

vivat academicus

Agamemnon

mňa v škole nenájdete :) keď mirek dôjde, tak napíše presnejšie... tam myslím spomínal A508, tj. skleník...
All code is crap.

42

piton

no, v skleniku bol (mal byt) aj pred tyzdnom :)
"Iba život, ktorý žijeme pre ostatných, stojí za to." - Albert Einstein

radix

Quote from: Agamemnon on  12.05.2009, 03:44:27
mňa v škole nenájdete :) keď mirek dôjde, tak napíše presnejšie... tam myslím spomínal A508, tj. skleník...
aj ty preberas zadania?:D

Agamemnon

nie, čo si :D to by dopadlo :D
All code is crap.

42

JCube

tha preco? ved fail fail fail fail fail... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

puq

a potom by zistil ze ostal iba sam  ak: :D :D

john_doe

Zdravim pani,

kedze tento topic ma 46 stran a nemam nervi ho cely citat - vie niekto ci su na webe prednasky? Ak ano link prosim.

Dik vopred :)

MorFiuM

kilomassa

mam taky problem ....potrebujem aby sa dalo zmenit po pouziti predmetu dalo prejst dalej,ale nie stylom,ze ak nepouzijem ten predmet konci hrat nie (mec - drak) ,ale rebrik - mur ale aby hra pokracovala kym hrac nepouzije kluc dovtedy moze bludit len tak po mapke ...

nieco take mi to vsak nebere

game.CurrentRoom.SetExits(aRoom21, aRoom25, null, null);

najprv mam miestnost nastavenu ako             aRoom24.SetExits(aRoom21, null, null, null); ...  hadze mi to,ze neexistuje v aktualnom kontexte tie roomy

Error   4   The name 'aRoom25' does not exist in the current context   C:\Visual Studio 2008\Projects\ConsoleApplication1\ConsoleApplication1\items\Rebrik.cs   24   52   ConsoleApplication1

radix

osetri si pouztie predmetu v danej miestnosti ze ked ho pouzijes prave tam tak sa spravi nieco take
((Game)game)."miestnost".SetExits(null, null,((Game)game)."miestnostnasever", ((Game)game)."miestnostnajuh" );
a tej hlasky by si sa mozno zbavil kedy das miestnosti public

ropman

ja som si na to vytvoril property v triede room. ked je nastavena na false tak sa do miestnosti neda vojst. potom po pouziti nejakeho predmetu alebo nejakej inej akcie ju nastavim na true.

domino3d

Najbližší spoločný termín odovzdávania je utorok, 12.máj.2009 od 9:00 do 11:00 v miestnosti A508.

use moodle
vivat academicus

mirek

Quote from: john_doe on  12.05.2009, 06:26:22
Zdravim pani,

kedze tento topic ma 46 stran a nemam nervi ho cely citat - vie niekto ci su na webe prednasky? Ak ano link prosim.

fiha - mam rad taketo prispevky. to naozaj svedci o urovni autora. neprekvapilo by ma, keby tu nasledoval dalsi prispevok s poziadavkou na heslo do kurzu...
So say we all!

MorFiuM

Quote from: mirek on  12.05.2009, 18:18:03
fiha - mam rad taketo prispevky. to naozaj svedci o urovni autora. neprekvapilo by ma, keby tu nasledoval dalsi prispevok s poziadavkou na heslo do kurzu...
presne :D

Ing. nemtom

to zase ja mam rad ked na konci pyta dakto heslo do kurzu :D
brix will be shat

john_doe

Quote from: mirek on  12.05.2009, 18:18:03
Quote from: john_doe on  12.05.2009, 06:26:22
Zdravim pani,

Nacasovanie tejto otazky na zapoctovy tyzden svedci o schopnostiach autora :)

JCube

jj to si vystihol :) aj ked necakal by som tolko sebakritiky a sebareflexie :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

mirek

Quote from: JCube on  12.05.2009, 19:20:16
jj to si vystihol :) aj ked necakal by som tolko sebakritiky a sebareflexie :D

to teda - to sa casto nevidi. nie len medzi studentmi, ale ani v tejto republike nasej fajnej. mozno sa predsa len zacina bliskat na nove casy... :-)
So say we all!

puq

jedine ked tak sa nad tatrou zacne bliskat :P a to i tak jedine v case burok :D

Agamemnon

ako to je? :) jedna lastovička leto nerobí? :) alebo tak nejak :)
All code is crap.

42

MorFiuM