• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Objektove programovanie

Started by markus, 21.02.2009, 23:57:40

« predchdzajce - alie »

markus

co maju byt tie male pisomky tak sa zacina s nimi uz tento tyzden ci az buduci?

meki

mne sa zda ze nam Csaba nieco spominal ze az na dalsi ale nesom si isty

timwood

binas hovoril ze uz tento tyzden

Agamemnon

čo máte s mirekom biňasom, tak už tento týždeň budete mať... iných cvičiacich nvm
All code is crap.

42

mirek

Quote from: timwood on  22.02.2009, 00:23:53
binas hovoril ze uz tento tyzden

ano - tak hovoril binas. ale ten toho zasa nahovori...
So say we all!

m@T0

no mali sme sa ucit na bleskovku take veci ako "objekt, triedy, pole, atributy..." ale to su naplnou az druhej prednasky tak neviem neviem ako to s tou pisomeckou ... to sa mam pripravovat aj na prednasky? :emot-shakehead:
"Človek, čo má radosť z toho ak mašíruje v zástupe a šíku pri vyhrávaní hudby, je hodný opovrhovania. Dostal omylom svoj veľký mozog, miecha by mu bola celkom stačila."
~Albert Einstein

mafiabogar

jj tak m@to ... ved ako sa mozeme ucit na bleskovky z prednasok, ktore este neboli ... ved to je proti zdravemu rozumu  bu

stiffmaister

tak, tak!!! :whacko: tiez sa mi nechce ucit veci ktore este neboli ani odprednasane.... :hammer:

JCube

rovnako ako sme sa ucili my minuly rok alebo ako sa ucia ti co na prednasky nechodia...ked sa ti prieci ucit z prednasok tak sa uc z inych materialov..alebo sa na to vyser a padaj kopat kanaly
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

m@T0

Quote from: JCube on  23.02.2009, 00:56:42
rovnako ako sme sa ucili my minuly rok alebo ako sa ucia ti co na prednasky nechodia...ked sa ti prieci ucit z prednasok tak sa uc z inych materialov..alebo sa na to vyser a padaj kopat kanaly
ved ja nemam nic proti uceniu sa z prednasok, alebo zo slajdoch co su na prednaskach, len vravim ze sa mi nechce ucit dopredu to co este len bude na prednaske ::)
"Človek, čo má radosť z toho ak mašíruje v zástupe a šíku pri vyhrávaní hudby, je hodný opovrhovania. Dostal omylom svoj veľký mozog, miecha by mu bola celkom stačila."
~Albert Einstein

JCube

tak sa uc to co bude na cviku ;)
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

m@T0

~Albert Einstein

stiffmaister

najlepsie by bolo, keby sa k tej zajtrajsej bleskovke vyjadril binas

markus

Quote from: mafiabogar on  23.02.2009, 00:54:22
jj tak m@to ... ved ako sa mozeme ucit na bleskovky z prednasok, ktore este neboli ... ved to je proti zdravemu rozumu  bu

oni hovorili ze to ma byt o tom ako si sa pripravil na cviko nie ze ako vies co bolo na minulom:) je sice blbe to ze mame cviko pred prednaskou ale ta co uz

Agamemnon

na cvikách neberie to, čo sa prednáša... väčšina predmetov to tak má... a určite to nebude v takom poradí, ako budú prednášky... minulý rok to na cvikách tiež mali poprehadzované...
cviká sú v takom poradí, aby sa s tým dalo pracovať, aby na seba mohli nadväzovať... prednášky sú len teória...
All code is crap.

42

kOsTi

na moodle mate rozne odkazy napr na inet.sk toto si popozerat je na uvod velmi dobre...
:trestac:

mirek

Quote from: stiffmaister on  23.02.2009, 01:04:29
najlepsie by bolo, keby sa k tej zajtrajsej bleskovke vyjadril binas
bleskofka bude
So say we all!

mirek

Quote from: markus on  23.02.2009, 03:12:44
bleskofky su na moodli alebo na papier?

och deti - to je zabava. vsetko som vam prezradil na cviku. a to ste ani kanter strajka nehrali. nuz - nechajte sa prekvapit.
So say we all!

spdy_

neviete kde na moodle/wiki su tie veci co sa treba ucit na bleskovky? lebo mne sa to nejako nedari najst  bu

Jerryh

akoze ze nedari? :emot-shakehead:ved vsetko je tam, prednasky aj cvika :hammer:

stiffmaister

ee, dneska bola bleskofka len na papier bv

ApokalypS

mirek teoriu neskusa.. lebo teoriu nevie.. :D ale vazne.. naco by bolo aj moodle a aj papier..
sak to zbytocne zdrziavanie.. 5 minut, napises co vies a hotovo..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

scream

no  neska bleskofka nebola:)

Agamemnon

All code is crap.

42

markus

a ake boli otazky?:P nech mam aspon ako taky prehlad akeho typu budu :P