• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Num. Mat. Pravdepodobnost a mat. stat.

Started by zeratul, 25.09.2008, 03:33:49

« predchdzajce - alie »

eLPi

dobre vidim ze uz tu riesite blbosti... si dajte icq a piste si to tam, pretoze je to tu uz dost nepriehladne.........

Otazky:

1. Kde je ta skurvena miestnost 230? Ablok? Bblok? BNko? ani srnka netusi
2. Kto vie nieco o dalsom termine namiesto toho zajtrajsieho? Ostertagova davala na 27.2.   Napisal som ujovi sreterovi ale zatial este ziadna odpoved, mozno ani nebude dnes, co by ma velmi mrzelo
EPITAPH

And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
(c) Nemessis

majster

Dodik

Quote from: eLPi on  12.02.2009, 23:56:18
dobre vidim ze uz tu riesite blbosti... si dajte icq a piste si to tam, pretoze je to tu uz dost nepriehladne.........

Otazky:

1. Kde je ta skurvena miestnost 230? Ablok? Bblok? BNko? ani srnka netusi
2. Kto vie nieco o dalsom termine namiesto toho zajtrajsieho? Ostertagova davala na 27.2.   Napisal som ujovi sreterovi ale zatial este ziadna odpoved, mozno ani nebude dnes, co by ma velmi mrzelo

najprv tu je stranka na derivovanie a setko okolo toho http://wims.unice.fr/wims/wims.cgi?session=OJA10DE8D6.22&+lang=en&+cmd=resume&+module=tool%2Fanalysis%2Ffunction.en

a ked som sa ja pytal ze kde je ta miestnost..nikto si ani neprdol...:D a teraz ked to viem mam to povedat? hh nic take  :emot-dance: ale ne...jeden stvrtak mi povedal ze to je A blok...taka mala prednaskova miestnost rovno v rohu ked vyjdete z paternostera...druhe poschodie samozrejme  :hammer:

Dodik

teda dufam ze ujo Schrotter nemyslel BN... bu

scream

a co tak 0.5 krat e^-X^2 krat -2X ?

podla vzorca e na f(x) derivovane = e^f(x) krat f(x) derivovane

Dodik

Quote from: scream on  13.02.2009, 00:35:29
a co tak 0.5 krat e^-X^2 krat -2X ?

podla vzorca e na f(x) derivovane = e^f(x) krat f(x) derivovane
sak co vy tu haluzite..som vam tam dal stranku na derivovanie  :hammer:....uz ked tu pisem...taka mala otazocka..to aj v lichobeznikovej metode sa prepina na kalkulacke do radianov? ovsemze ked tam mame sin alebo cos...hmmmmmmm?

angryturtle

na tej stranke mi vypisalo toto -2x*e^-x^2

Dodik

Quote from: angryturtle on  13.02.2009, 00:44:30
na tej stranke mi vypisalo toto -2x*e^-x^2

a dobre si zadal?...ktoru derivaciu  si mal zaskrtnutu?..a su tam vysvetivky btw....si ich precitaj

angryturtle

urcite som to zadal dobre...a zaskrtol som prvu derivaciu...ved to vyskusaj

zeratul

(e^-x^2)/2 derivovane = (e^-x^2 * (-2x)*2 )/4 = ( e^-x^2 * (-4x) ) / 4 = -x * e^-x^2
imidz je na nic :) pouzivaj WIN :D

Michall

Quote from: scream on  12.02.2009, 22:08:28
urcite je chybna disperzia... rozptyl 10??? to k tomu grafu nesedi:)
presne jak hovoris je to zle tam spocitane, ma tam  byt 2/9 na stopercent, 10 je blud
Vsetko zle je na nieco dobre:)

angryturtle

viete niekto odpovede na tieto otazky?

-2 nelinearne funkcie, napisat vztah pre vypocet ak je dane  (X0 y0) newtonov, to bolo za 4 body, za dalsich 10 to bolo dokazat
-Teoria Cauchyho Dokaz
-Bol nakreslený priebeh a bolo treba určiť E(X),Sigma(X) náhodnej premennej, ešte vypočítať b aby to bola hustota pravdepodobnosti

Dodik

Quote from: angryturtle on  13.02.2009, 00:56:19

no aj som to skusil...a vypocitalo to tak ako to ma byt... -x*e^-x^2
http://wims.unice.fr/wims/wims.cgi .... sak sa pozri  :ohmigod:

Dodik

Quote from: Dodik on  13.02.2009, 02:57:13
Quote from: angryturtle on  13.02.2009, 00:56:19

no aj som to skusil...a vypocitalo to tak ako to ma byt... -x*e^-x^2
http://wims.unice.fr/wims/wims.cgi .... sak sa pozri  :ohmigod:

:D sorrac som dal blby link....jednoducho...za e musis dat exp na tej stranke...ma to vyzerat asi takto ...f (x) = (exp(-x2))/2 .....a tak ti to pekne zderivuje na -x*e^-x^2 ...  :emot-prettywink:

angryturtle

oukej jo dik :)...este s tymi zvysnymi otazkami by ste niekto mohli pomoct ak viete odpovede

Michall

mohol mi vyjst vysledok v lichobeznikovej 3,9764 alebo je to zle?
a h ti kolko vyslo?

angryturtle

Dodik

Quote from: Michall on  13.02.2009, 03:04:57

mne vyslo 3,647...a myslim ze to mam dobre...

Dodik

cauchyho dokaz je v statnumo.pdf na 71 strane..teda dufam ze je to to co ujo schrotter chce...lebo ked ne tak som v p....  :emot-LMAO:

zeratul

Quote from: Michall on  13.02.2009, 03:04:57
toto sa tu uz riesilo, popozerajte predosle stranky

ale toto by som aj cel
2 nelinearne funkcie, napisat vztah pre vypocet ak je dane  (X0 y0) newtonov, to bolo za 4 body, za dalsich 10 to bolo dokazat
Teoria Cauchyho Dokaz

// AK bude ten Cauchyho dokaz a ja mu napisem presne cely slajd 71 bude to podozrive???
imidz je na nic :) pouzivaj WIN :D

Michall

Quote from: zeratul on  13.02.2009, 03:09:52
toto sa tu uz riesilo, popozerajte predosle stranky

ale toto by som aj cel
2 nelinearne funkcie, napisat vztah pre vypocet ak je dane  (X0 y0) newtonov, to bolo za 4 body, za dalsich 10 to bolo dokazat
Teoria Cauchyho Dokaz

// AK bude ten Cauchyho dokaz a ja mu napisem presne cely slajd 71 bude to podozrive???
ved na cauchyho netreba dokaz iba napisat staci

scream

a co k tomu treba napisat? tu jednu vetu ze co je riesenim couchyho ulohy abo co?

Michall

Quote from: scream on  13.02.2009, 03:43:48
a co k tomu treba napisat? tu jednu vetu ze co je riesenim couchyho ulohy abo co?
neviem neviem bratu ze co tam chce prave :j_undecided: