• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Num. Mat. Pravdepodobnost a mat. stat.

Started by zeratul, 25.09.2008, 03:33:49

« predchdzajce - alie »

supersayan

Quote from: mistyq on  17.12.2008, 04:23:39
fi(-x ) = 1 - fi (x), takze v tvojom pripade by to malo byt P (X) = 1 - ( 1 - fi (0.5) )
dufam ze tak  ;)
ano je to tak dakujem ti velmi pekne  :thumbs-up:
the best smiles:  :emot-dance:  :emot-drool:  :emot-LMAO: :bananadance: :ropebanana:

Fefo

bude este nejaka opravna u pirca ak ano kedy? prvu som nejak zaspal  :j_sad:

timwood

udajne ma student narok ziskat zapocet este do 2 tyzdnov v skuskovom obdobi

Sxx

bol som na opravaku utorok, vraveli ze kto sa nemohol dostavit tak 16. je dalsi termin ale ze treba do 5 dni najneskor opsravedlnit neucast.....tak neako, velmi som nepocuval lebo som sa venoval pisomke

WillCorn

Takze som dnes bol za Ostertagovou.

Pre pararelku B mam dobru novinu, teta O sa nam rozhodla dat vianocny darcek, takze ty co nenapisali opravak (alebo na nom vobec neboli - musia mat ospravedlnenku) ho mozu pisat este raz.

Je to 16.1.2009 (piatok), miesnost A230 (hlavna budova, blok A, druhe poschodie) o 8:00.

Treba sa ucit aj na skusku, lebo ta je uz v pondelok myslim.

supersayan

je tu niekto kto ziskal zapocet na opravnej zapoctovke u šredera?
the best smiles:  :emot-dance:  :emot-drool:  :emot-LMAO: :bananadance: :ropebanana:

timwood

Quote from: supersayan on  23.12.2008, 03:19:03
je tu niekto kto ziskal zapocet na opravnej zapoctovke u šredera?

som tiez ziskal u neho a co ma byt

supersayan

mam otazocku ta posledna otazka : iteracnou metodou odhadnite kladny koren rovnice x^4-17x-12=0 ako vam to vyslo? alebo druha skupina mala to iste len tam je x^5

timwood

Matejus

Vie mi niekto povedať, čo netreba naštudovať na skúšku .... zo skrípt z roku 2006 (Buša,Pirč,Schrotter) ? Ktoré tematické celky na skúške nebudú ?

Vrabec

ludia nema niekto skusku z min. roku pri ostertagovej?? alebo kto opakuje nemate nieco z min. roka(aspon cca co bolo na skuske nech sa neucim vsetko jak lamka)??? diks

gori

Quote from: stricky on  16.12.2008, 16:33:07
takze otazky z predterminu:

priklady:
1, sustava 3 rovnic
2, R-K - vypocitat hodnotu y(1,1)
3, Bayessov vzorec
4, interval spolahlivosti - zadana tabulka, vypocet pre sigmu

teoria:
1, MNS, zadana fcia, potrebne zakruzkovat spravnu sustavu rovnic
2, predpis exponencialneho rozdelenia pravdepodobnosti
3, ?
4, ?

1, klasicka definicia pravdepodobnosti - iba jej vlastnosti
2, napisat rovnice pri rieseni sustavy rovnic Newtonov. metodou
3, podmienena pravdepodobnost- definicia
4, ?

poprosim este doplnit tymi co tam boli

pan boch zaplat ;)
Nejak bolo, nejak bude :)

drobcek

Oua ako vidim bomba otazky..bude to zabijak.....

radix

to bolo ako viacej teorie ? nebude pol na pol? :-\

timwood

radix

ale to bolo s ostertagovou takze nic pre informatikou :D

stricky

radix

timwood

schrotter vraj hovoril na poslednej prednaske nejake info o skuske, ze z coho bude/nebude a pod...kto tam bol,alebo co o tom viete..

radix

kazdemu co sme tam boli dal +4b ku skuske :D a hovoril nieco ku skuske :) ale to neviem

timwood

len ze ci na skuske bude total vsetko od zaciatku, alebo ako..

kamelot

jj vsetko, ale priklady najma z tych veci co neboli uz na zapoctovkach (samozrejme budu aj tie, ale menej)

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

Matejus

ja by som bol radsej keby nejaká fakt dobrá duša screenla aspoň poznamky z cvičeni so schrotterom, poprípade aj prednášky, lebo učiť sa to zo skrípt, čistá psychiatria vám poviem.

Domino88

Je tu niekto aj od PIRČA ??? Ake otazky boli na predtermine ??? Co sa treba ucit (ake temy) ??? som z toho akosi vedla z celej matiky  :j_undecided: bu

vlajus

Tak som sa začal učiť túto matiku, hotová katastrofa, nemal by niekto dobré poznámky(lebo aj ja mám poznámky, na prednášky som chodil, ale učiť sa z nich nedá) z prednášok s PhDr. Ostertagovou?