• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Num. Mat. Pravdepodobnost a mat. stat.

Started by zeratul, 25.09.2008, 03:33:49

« predchdzajce - alie »

scream

Aniy

akože elementárna slušnosť je zapísať aj menej ako 21b keď už nám povedal, že to zapíše.

scream

ja mam 23 a zapisane to v IS este nemam...

m@T0

"Človek, čo má radosť z toho ak mašíruje v zástupe a šíku pri vyhrávaní hudby, je hodný opovrhovania. Dostal omylom svoj veľký mozog, miecha by mu bola celkom stačila."
~Albert Einstein

Korgen

a preco ja tam na IS enmam este nic ? pisomku som pisal 10.12. stredu a napisal som mu aj mail nech mi da vedit ako som dopadol a on nic....

BTW vy co uz mate ste nepisali nahodou skor ako v 12stom tyzdni? bn

Korgen

Quote from: timwood on  12.12.2008, 22:47:17
este dobre, ze mi treba len 3 body

nerozumiem presne ako to myslis... lebo opravak bude vyzerat asi tak, ze budes musiet mat z neho polovicu bodov aby si dostal minimalny zapich, takze uz sa nebude pozerat na to kolko si mal z prvej a tak........ ak som to spravne pochopil co vravel  :)

stricky

ja co to uz mam v IS tak sme to mali tusim v 10 tyzdni ak dobre pocitam...

Aniy

mno OK už je tam aj mojich 18 kurňa

oqix

Quote from: timwood on  12.12.2008, 22:47:17
este dobre, ze mi treba len 3 body

3 body? Tak ci tak opravna je tak robena ze sa ti nepocitaju body z prednasok ani tie co si predtym mal na pisomkach cize chyba ti 21 bodov.
oqix nespi oqix caka (na Chucka Norrissa)

timwood

ano najprv to bolo tak, ale potom tam nieco vravel ze to rusi ci to...ale on tam uz toho tolko nahovoril a rusil a obnovoval, takze asi mate pravdu no..nevadi..

Sxx

Aniy

Sxx

myslim opakujucich....oni maju s ostertagovou v utorok

oqix

No niekto ma prednasku v stredu niekto v utorok. Zapoctovka je v utorok a aj v stredu podla toho kedy ma kto prednasku.

supersayan

nepameta si niekto ake boli otazky u sredera na prvej zapoctovke? nikde som ich tu nemohol najst, diki
the best smiles:  :emot-dance:  :emot-drool:  :emot-LMAO: :bananadance: :ropebanana:

zeratul

1. Bolo nieco v style ze si mal dve nadoby, v jednej aj v druhej si mal ist isty pocet ciernych a bielych guliciek. Z prvej tahas  jednu gulicku, nepozries sa akej je farby a zadanie je urcte pravdepodobnost ze druha gulicka vytiahnuta z druhej nadoby je a) biela b) cierna

2.ziarovky :ropebanana:

3 netusim
imidz je na nic :) pouzivaj WIN :D

timwood

3. bolo predsa bud Diskretna alebo Spojita nahodna premenna

sx.jajo

Zajtra predtermin :D  :j_undecided:  :h_grin: ...ked spravim,  :beer1: :D :bananadance:

stricky

darko

neviete čo da pirc na oparvnej,bo nejako somho nepocuval,ked o nej rozprával ah:

oqix

nema niekto nahodou nejaky typ co bude zajtra na opravaku u tety Ostertagovej? Dik za kazdy help.
Inac myslim ze opravak aj predtermin bude asi jeden a ten isty test len co co pisu opravak nebudu pisat teoriu. (ale nesom si 100% isty).

f0t3r_mfX

neviete niekto, bude sa dat tento predmet opakovane zapisat v letnom semestri?

stricky

takze otazky z predterminu:

priklady:
1, sustava 3 rovnic
2, R-K - vypocitat hodnotu y(1,1)
3, Bayessov vzorec
4, interval spolahlivosti - zadana tabulka, vypocet pre sigmu

teoria:
1, MNS, zadana fcia, potrebne zakruzkovat spravnu sustavu rovnic
2, predpis exponencialneho rozdelenia pravdepodobnosti
3, ?
4, ?

1, klasicka definicia pravdepodobnosti - iba jej vlastnosti
2, napisat rovnice pri rieseni sustavy rovnic Newtonov. metodou
3, podmienena pravdepodobnost- definicia
4, ?

poprosim este doplnit tymi co tam boli

supersayan

vedel by niekto pomoct, pri normalnom gausovom rozdeleni mam P(X)= 1-fí (-0,5), neviete ako z tabuliek vycitam tu hodnotu -0,5 kedze v tabulkach su iba kladne cisla, dakujem
the best smiles:  :emot-dance:  :emot-drool:  :emot-LMAO: :bananadance: :ropebanana:

mistyq

fi(-x ) = 1 - fi (x), takze v tvojom pripade by to malo byt P (X) = 1 - ( 1 - fi (0.5) )
dufam ze tak  ;)