• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Fyzika 2 - Ziman

Started by Domino88, 22.01.2009, 16:16:35

« predchdzajce - alie »

Domino88

Piste ak mate pocity, co sa ucite, atd ...  bv

Lastmohikan

ja som mal zimana na FYZ 1 pred 2ma rokmi :) bol fajn.. nemal som pocit ze chce ublizit :) vela stastia... ja mam teraz fyz 2 s olcakom.. to bude boreedel :) jooj musim drvit

danya

FI bola dobra s Olcakom, lebo dal len 3 velke tematicke kruzky a vsetko co sa da o tom pisat....

ale o Zimana som este nic nepocul, stacilo by aj to co sa maju ucit u Hlavacovej, tie 121(asi) otazok ???

danya

a este ze budu aj prikladyyyyyyyyyyyyyy ???????????
dufam ze uz nie

Yakuza

to fakt tu nikto nema Zimana na skuske?....a akych je tych 121 otazok u tej druhej skusajucej?....nemozes ich tu hodit prosimta....alebo aj ostatny co mate nieco hodte tu....pls nech sa viem coho sa drzat:)...dakujem

kamelot

inak tych 121 otazok je na ftp :D

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

danya

tie  Hlavacove otazky, ale tie su odvozovacky takze to sa ucit nebudeeeem

radix

ale vsetci fyzikaria zrejme davaju z nich ;) len kazdy pozaduje inak :) niekto menej niekto viac

Yakuza

Ale priklady nesu urcite na skuske ze?.....a ake hlavacovej otazky myslite?....nemozte ich tu hodit?...pls

Domino88

Quote from: Yakuza on  24.01.2009, 00:48:09
Ale priklady nesu urcite na skuske ze?.....a ake hlavacovej otazky myslite?....nemozte ich tu hodit?...pls

tak este raz: otazky su na ftp, na skuske bude len teoria t.j to co bolo odprednasane = to co je v skriptach  ;)

Domino88

Neviete ci sa u Zimana bralo aj to co je v tych otazkach od cca 93 otazky ... Bohrove postulaty som mal npr na ZIM  :j_undecided:

avalanche-ra

tak koukam koukam, a vidim ze je husta ta fyza, urcite sa nejdem ucit vsetko, ved kto by to zvladol? A tie otazky, neviem neviem, sak on si moze dat ake chce, zbytocne sa ucit iba tie, kolko ludi tolko chuti :kissmyass: :lol9:

jozkii

minuly rok na F I daval tiez z tych ot. co boli na ftp... mna skor hneva ze nas podelili do tolkych skupin... sak to ani opisat sa nebude dat

danya

z ktorych otazoook? z tých co dava Hlavacova???

danya

po ktore kapitoly piseme???

bude aj kapitola 7. Zaklady kvantovej mechaniky????

dufam ze uz to nie, diky za odpoved

avalanche-ra

neviem ci bude, nevie niekto kto bol nie len fyzicky ale aj duchom na prednaskach? :ringsmiley:

indiana

Som si jeho prednasky uzival ...

Podla mna su len 2 moznosti. Bud nam zase daju 3 otazky po 20 bodov a pis co vies, alebo dajakych 10, nie velmi vzdialenych od prvych 80 od ftp. Ale skor sa priklanam k prvej moznosti, aj ked je to podla mna dost zle riesenie.

stevko..86

Quote from: indiana on  25.01.2009, 18:49:48
Som si jeho prednasky uzival ...

Podla mna su len 2 moznosti. Bud nam zase daju 3 otazky po 20 bodov a pis co vies, alebo dajakych 10, nie velmi vzdialenych od prvych 80 od ftp. Ale skor sa priklanam k prvej moznosti, aj ked je to podla mna dost zle riesenie.
urcite bude viac otazok ako len 3....ked som so Zimanom mal F I,tak dal okolo 12 otazok,takych vseobecnych....urcite je Ziman lepsi ako Hlavacova(netvrdim to len preto,ze minuly rok som u nej FII nespravil), pri opravovani berie viac ohlad na chyby. a ked sa budes na vyhodnoteni vediet vyjadrit lepsie ako to co mas napisane,uzna ti a prida nejaky ten bod.... a vsetkym co boli vtedy na f I,dal hned na zaciatku +4 body a to preto,aby kazdemu pomohol a nikto sa nemoze stazovat,ze by bol nejaky zly a tak. napriklad:mam 37 bodov za zapich,on mi dobrovolne prida 4 body a uz mi staci na skuske podat vykon za 10 bodov a mam E (51)-Excelentne. :metal:

avalanche-ra

neviem neviem ci daju len 3, ved to by potom museli dat nazvy celych kapitol, ja si skor myslim ze da 10 po 6 bodov priblizne kazdu a bude, no ale nechame sa prekvapit, zajtra sa uvidi :j_shocked:

darko

ja som sa učil z tých 121 otázok,prešiel som všetky 2 krát :D i tak sa necítim byť boh vie ako extra pripraveny...uvidíme,aké budu okolnosti stastie náhoda a tak :) držme si palce,nejako to už len dáma

danya

co poviete dalo by sa zapisat skuska aj pocas letneho semestra???

Domino88

UZ SU VYSLEDKY NA IS
bp bp bp TAK UZ JE AJ PO FII  bp bp bp
JUPIIII KONECNE KLUD OD HNUSNEJ FYZIKY
:ropebanana: :ropebanana: :ropebanana:

19martin88

darko

nemate dakto otazky co boli na riadnom termíne?

darko

yeaaaaaah D69 zbohom fyzika...