• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Fyzika 2 olcak

Started by capilar, 22.01.2009, 19:38:11

« predchádzajúce - ïal¹ie »

vlajus

Tak už len pár hodín, radšej sa idem trocha vyspať. Zajtra veľa šťastia všetkým bv

Lastmohikan

ja som zvedavy ze jak budu otazky ci 10 otazok po par bodoch alebo .... 4 po 15 ... abo ja neviem jak... dufam ze bude dobre.. vela stastia ...vsetkym aj radkovi a marosovi aj johnymuG aj cizovi aj dulakovi aj johnymu.rulesovi aj dejvovi aj vsetkym co maju, a celej 14.stej skupine :D... good luck Smiley

Stifo

Takze nakoniec 3 otazky po 20 bodov ako sme to ocakavali.....a zdali sa mi v pohode....Ked mi neda skusku tak sa budem citit ukrivdeny!!!! am

sx.jajo

26.1.2009 9oo - doc. Olcak

- priblizne znenie otazok:

1. definovat kapacitu kondenzatora a vysvetlit, fyz. veliciny, slovny, matemat. popis ... odvodit a vysvetlit kapacitu pre doskovy , nakres
2. dva vodice - sila medzi nimi, odvodit 1A, nakres
3. maxwellove rovnice v integralnom tvare a vysvetlit

vlajus

Otázky celkom v pohode, dúfam že aj hodnotiť bude v pohode.

Lastmohikan

kedy to budu vysledky na IS ?

Mistr

To akože všetky skupiny mali rovnake otazky?

daglo

kedy je zapisovanie do indexov?

vlajus

Výsledky na IS už sú, teda aspoň ja už mám, D(66) bp

Zapisovanie do indexov je zajtra o 11:00 na katedre fyziky.

daglo

infinityXX

chlapci E 51, :metal: :drink: huraaaaa na prazdniny  :smokin:  :alc: :beer1:

Lastmohikan

:) ta co s olcakom vsetci spravili ? :) :)

stricky

ee... 60 bolo na skuske max 65 a taka polovica ide opat

Lastmohikan

hmm otazka.. ze co treba k tym maxwellkam v integrovanom tvare??? to ako vsetko chce ci co ? alebo co to tam trebalo .. keby som mal zajtra aspon tlko bodov ako mam prispevkov uz :)

oqix

caf no co viem tak popisat tie vsetky znaky co pouzivas v tych rovniciach.
oqix nespi oqix caka (na Chucka Norrissa)

Lastmohikan

tak GL jutre... teda dnes :) vela zdaru a vela sa pytajte cviciacich ze sa bude dat opisovat :)

oqix

Kupim tahak na dnes :-).

stricky

Quote from: sx.jajo on  25.01.2009, 01:15:13
Ako to zvladnut, mame nejake dalsie tipy okrem:
"SKUSKA ZP1 O 9:45 OLCAK

1. Def. a vysvetlite tok vektora E ele. pola (obrazok, mat a slovne def., popisat fyz. veliciny).Odvodte a vysvetl.(aj postup odvodenia) Gaussov zakon pre elektrostat. pole.

2. Odvodte a vysvet. zakon celk. prudu (obrazok, popis fyz. vel. a odvodenia). Vyp. a vysvetl. indukciu mag. pola na osi solenoidu.

3. Napis. vztah pre vypocet energie cievky a indukcie L a pomocou neho odvodte a vysvetl. energiu, hustotu enrgie, hmotnost a hustotu mag. pola.

1. definovat kapacitu kondenzatora a vysvetlit ... odvodit a vysvetlit kapacitu pre doskovy kondenzator
          2. odvodit a vysvetlit suvislost medzi hustotou prudu a strednou rychlostou elektronu
          3. maxvelove rovnice v integralnom tvare a vysvetlit"

???

Povedal, ze nebude viac ako na prednaskach, tiez myslim spomenul, ze budu zakony a definicie...ale co nie je definicia?:D .... este prakticky nic neviem...ked ja dam v PO fyziku ...  :drink: :drink: :drink:

takze aj dnes boli z tohto otazky.... takze dilema... co bude na dekanskom?

Lastmohikan

4.2.2009 Olcak 09:00 P25

1. Def. a vysvetlite tok vektora E ele. pola (obrazok, mat a slovne def., popisat fyz. veliciny).Odvodte a vysvetl.(aj postup odvodenia) Gaussov zakon pre elektrostat. pole.

2. Odvodte a vysvet. zakon celk. prudu (obrazok, popis fyz. vel. a odvodenia). Vyp. a vysvetl. indukciu mag. pola na osi solenoidu.

3. Napis. vztah pre vypocet energie cievky a indukcie L a pomocou neho odvodte a vysvetl. energiu, hustotu enrgie, hmotnost a hustotu mag. pola.

dekansky kombinacia tych otazok co stricky napisal plus 2. dva priame vodice - sila medzi nimi, odvodit 1A, nakres

Lastmohikan

capilar

jaa uz mammm praaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazdniny  C71:D:D::D:D:D

videjar

No chvalabohu D70 ,opravny sa podaril,snad mi to zapise za C71,ked sa na neho pekne usmejem,a umyjem zuby  :naughty1:

oqix

hmm a ja zase musim ist na skusku dnes. Sh*t kebyze toto tu citam skor tak som to mohol mat davno za sebou. Kebyze boli na dekanovi ozatky z predoslych terminov tak by som bol strasne rad. No nic som zveday na zajtra.

oqix

Hmm tak neboli take otazky v ake som dufal cize fyza je na 100% out  :j_cry:.

videjar

A ake boli otazky? Co dal tentoraz?