• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Fyzika 1 - Julca

Started by stricky, 31.10.2008, 03:29:53

« predchádzajúce - ïal¹ie »

trium

dal by sem niekto otazky z tych co boli na predtermine ?? v piatok dost by to pomohlo a bola iba 1 alebo 2 skupiny

stricky

Stavova rovnica idealneho plynu a popisat vsetky clenu

Kt. z nasledujucich tvrdeni suspravne pre adiabaticku stavovu zmenu
a) Q=-A´
b)delta U=0
c)Q=0
d)delta U=-A´

Ak pre tlak plynu plati p=1/3.m.n0.vs2 (m je hmotnost molekuly,n0 pocet
molekul v jednotkovom objeme a vs je stredna kvadraticka rychlost molekuly)
aky bude suvis tlak plynu a strednej kinetickej energie molekuly

Vyjadrite vnutornu energiu n molov...

Vyjadrite kineticku energiu netlmeneho harmonickeho pohybu alebo take volaco

Nieco zo zdrojom vlnenia,nieco z r,...

Entropia,ako sa da v prirode...

Zavislost medzi drahou a zrychlenim priamociareho zrychleneho pohybu a
nejaky ten graf este trebalo

Co je impulz a hybnost a suvis medzi nimi a odvodenie

Pouzit termodynamicku vetu na izobaricky dej alebo nieco take...

timwood

stricky

si myslis ze som tam bol??? ee to kamos

trium

a ten kamos spravil da to iste ?? podla mna nie ale aspon mame zaklad

stricky

jj aspon, aaa nie, vraj asi nie....

Domino88

Sakra, z coho sa budete ucit na tu skusku... som z toho nejako mimo, co som do toho troska nazrel ...  bu

Domino88

bolo viac skupin, alebo len jedna?

stricky

Domino88

nemohli by ste tu niekto nahadzat otazky z PREDTERMINU .??? Aj ostatne skupiny???
bv :j_huh: :j_huh:

scream

nauc sa tie vypracovane otazky co su na haluske a ked ich budes vsetky vediet tak by si to mal dat...

Domino88

Quote from: scream on  03.01.2009, 02:43:30
nauc sa tie vypracovane otazky co su na haluske a ked ich budes vsetky vediet tak by si to mal dat...

No ked som tak pozeral na tie otazky tak sa mi zdalo ze ked sa ich naucim tak to su cele skripta ...  :-\
na predtermine boli otazky presne z tych 120tich???

scream

neviem ci vsetky ale niektore hej

Domino88

neviete ci bude na skuske aj 10. kapitola "Gravitacne pole" ???

scream

no to uz bolo vo fyzike 2. ked sa nemyslim... inak tych 120 otazok je tazsie naucit sa ako som cakal... :lookaround:

timwood

gravit.pole nebude na beton...hovorila to predsa

scream

aaa teoria relativity? lebo viem ze to neprednasala ani nebolo na zapoctovke

atrey

Ked nepojdem na skusku siedmeho ale az 20teho, tak toho 20 teho sa mi bude brat ako prvy termin, vsak? ci ako to julca zas vymyslela?

timwood

Quote from: scream on  04.01.2009, 22:26:25
aaa teoria relativity? lebo viem ze to neprednasala ani nebolo na zapoctovke
bude len to co prednasala

stricky

nema niekto oskenovane vsetky prednasky od nej?

Korgen

Quote from: atrey on  05.01.2009, 00:01:54
Ked nepojdem na skusku siedmeho ale az 20teho, tak toho 20 teho sa mi bude brat ako prvy termin, vsak? ci ako to julca zas vymyslela?

no bude sa to brat ako prvy termin, akurat ze je problem ze ci ti vypise este dalsi, ak je tento uplne ten posledny (co podla mna nevypise)

Korgen

BTW by ma zaujimalo ci niekto neviete ze ako to bude prebiehat na skuske , ze ci budu aj priklady a ak tak aky bude bodovy pomer priklady a teoria...

dakujem..... a ak budu priklady tak predpokladam ze iba tie kapitoly na zapoctoch co sme mali nie?  ::)

Domino88

Quote from: Korgen on  05.01.2009, 02:24:59
BTW by ma zaujimalo ci niekto neviete ze ako to bude prebiehat na skuske , ze ci budu aj priklady a ak tak aky bude bodovy pomer priklady a teoria...

dakujem..... a ak budu priklady tak predpokladam ze iba tie kapitoly na zapoctoch co sme mali nie?  ::)

Tak priklady nebudu na 100%, bude to co bolo na prednaskach (vsetko je v skriptach). Teoria relativity urcite nebude, a ako pisu ani gravitacne pole nebude.

Domino88

Quote from: scream on  04.01.2009, 04:26:13
no to uz bolo vo fyzike 2. ked sa nemyslim... inak tych 120 otazok je tazsie naucit sa ako som cakal... :lookaround:

Myslim ze v tych 120 otazkach je toho nejako vela ... a ako som na to pozeral tak je tazsie sa naucit tie otazky ako prejst si skripta  :j_tongue: