• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Fyzika 1 - Julca

Started by stricky, 31.10.2008, 03:29:53

« predchádzajúce - ïal¹ie »

stricky

kto ma riesenu fyzu I  priklady od hlavacovej....??? ziadne ftp- od nej vypracovane priklady...????

meki

no na grande by to malo byt ak myslis priklady zo zbierky

andy

Cavte, nema niekto zoznam uloh ktore boli prepocitane na tej opakovanej fyzike v piatok.. bo zapocet ide a chcem sa specializovat na niekolko prikladov...diks

meki

ked si si pisala poctivo priklady minuleho roku tak ich mas lebo ona pocita tie iste ine ani nebude

stricky

no a kto ich ma z minuleho roka?

meki

no ja ich mam ale v zosite bv ved to iste musi byt aj na grande

scream

nebol som na posledno cviku (F1/opakovany zapis). Nehovorila nejake info k tomu co bude /nebude na zapoctovke?

Sxx

tiez som nebol na last cviku...mozte sem napisat aj cisla preratanych prikladov? dik

scream

ja mam od zaciatku poznacene podla novej zbierky. 1-1,3,5,7,14,17,21,26,28,30
                                                                     2-3,11,9,14,24,27
                                                                     3-5,6,13,16,21,17

urcite tam toho ale dost chyba  bv

timwood

ved si prepocitajte vsetky tie priklady co su na ftpcku, z ktorych su urobene tahaky a mate to iste.

timwood

tieto mam zaznacene ja:
z dvojky: 3,9,11,13,14,18,22,24
z trojky: 5,6,13,15,16,21,17,24,26
z jednotky mam tie iste.

stricky

timwood a pisal si si aj tie priklady co prepocitavala na cviku?

timwood

stricky priklady ktore som uviedol su priklady ktore prepocitavala na cviku.

scream

a pisomka bude len z tych na cviku? nevravela? ci nikto nebol na piatkovom cviku?

timwood

nikto sa jej na to oficialne nepytal. povedala ze tieto priklady su tzv. vzorove. nic viac.

scream

skoda... to znamena ze moze dat spokojne aj ine.... :sneaky2:

stricky

scream

BTW kedy sa pise zapoctovka? na prednaske ci na cviku?

timwood

stricky

tlacime do hlavy a na papier

timwood

inak stricky som si myslel ze ty si piatak, a ty ides na fyzu opravnu :) si ma prekvapil

stricky

:D nee to len ty si taky stary....

timwood

:) odkial mas tolko postov ci pana..

radix

stricky

timwood kolko rokov si uz tu?